Video

poruka: 17
|
čitano: 2.980
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
video

nisam znao gdje ovo stavito ovako zelim neki film stavit na mobitel ali prvo ga moram prebaciti u određeni format e jedino sto me muci u kojem to programu i u koji format imam mobitel sony e..... w995

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video

I mene ovo zanima,ja imam SE C905! i pomocu kojeg programa to mogu raditi??

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video
Skinite Any Video Converter, s njime sam ja sebi na W995
EVERYBODY LIES
17 godina
Video

A ima ih valjda milijun, Xilisoft video converter, allok mp4 converter...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video

C905 i W995 podržavaju MP4 i 3GP format. MP4 je bolji od 3GP-a, a rekodirat video možeš s programima koje su već prije naveli.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 8:30 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: video
Sa Any Video Converter, konvertiraš u MOBILE PHONE mpeg4 video (mp4) i prebaciš u svoj mob.
15 godina

Ja sam koristio Format Factory za Nokiu 5800,mogu se ubaciti i titlovi i radi prilično dobro.

16 godina
neaktivan
Video

Xilisoft video converter  evo uzeo sam ovaj program ali sad me muci to sto neznam koji format od mp4 ima ih vise

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za taj neznam, na AVC imas sa strane za odabrati vise pa odaberes mobile mp4 i mozes kvalitetu i rezoluciju mijenjat
EVERYBODY LIES
17 godina
Video

Najbolja stvar po meni je Format factory, freeware i rade i titlovi kao sto je već neko naveo

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Video

Još jedan glas za Format Factory,

osim toga s njim možeš konvertirati goto sve,

mali radi čuda Osmijeh

konvertira: video, zvuk, foto, dvd u iso........

Topla preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video

Hvala puno!!

0 0 hvala 0
17 godina
Video

Vec sam jednom pital, ali nisam dobil konkretan odgovor. Zanima me kako izvadit zvuk iz filma tako da vise zvuka ne bude u tom filmu ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vec sam jednom pital, ali nisam dobil konkretan odgovor. Zanima me kako izvadit zvuk iz filma tako da vise zvuka ne bude u tom filmu ?

Ja to napravim uz pomoć Avidemuxa.

Audio > Main Track > Audio source: > None > OK > File > Save > i upišeš naziv filma + nastavak formata (npr. film.avi ili film.mkv) jer inače film nije čitljiv tj. Avidemux ga ne dodaje sam.

Ako negdje zapne pitaj.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 9:25 (Razer_Copperhead).
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Batista kaže...

Ja to napravim uz pomoć Avidemuxa. Slijedi slike, a ako negdje zapne pitaj.

Stari moj, Bog ti daj zdravlje.

17 godina
Video

Sad me interesira koji program bi bio dobar za izradu filma od slika i glazbom u pozadini ? (ne zanima me powerpoint)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Sad me interesira koji program bi bio dobar za izradu filma od slika i glazbom u pozadini ? (ne zanima me powerpoint)

Možeš to napravit uz pomoć Movie Makera i uz pomoć Avidemuxa. Evo za Movie Maker.

File > Import Media Items... zatim, kad si dodao slike i pjesmu, zabilježiš slike i odvučeš ih pod Video, a pjesmu odvučeš pod Audio/Music te na kraju ideš pod  File > Publish Movie...

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 9:20 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice