nisam znao gdje ovo stavito ovako zelim neki film stavit na mobitel ali prvo ga moram prebaciti u određeni format e jedino sto me muci u kojem to programu i u koji format imam mobitel sony e..... w995
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene ovo zanima,ja imam SE C905! i pomocu kojeg programa to mogu raditi??
A ima ih valjda milijun, Xilisoft video converter, allok mp4 converter...
C905 i W995 podržavaju MP4 i 3GP format. MP4 je bolji od 3GP-a, a rekodirat video možeš s programima koje su već prije naveli.
Ja sam koristio Format Factory za Nokiu 5800,mogu se ubaciti i titlovi i radi prilično dobro.
Xilisoft video converter evo uzeo sam ovaj program ali sad me muci to sto neznam koji format od mp4 ima ih vise
Najbolja stvar po meni je Format factory, freeware i rade i titlovi kao sto je već neko naveo
Još jedan glas za Format Factory,
osim toga s njim možeš konvertirati goto sve,
mali radi čuda
konvertira: video, zvuk, foto, dvd u iso........
Topla preporuka
Hvala puno!!
Vec sam jednom pital, ali nisam dobil konkretan odgovor. Zanima me kako izvadit zvuk iz filma tako da vise zvuka ne bude u tom filmu ?
Vec sam jednom pital, ali nisam dobil konkretan odgovor. Zanima me kako izvadit zvuk iz filma tako da vise zvuka ne bude u tom filmu ?
Ja to napravim uz pomoć Avidemuxa.
Audio > Main Track > Audio source: > None > OK > File > Save > i upišeš naziv filma + nastavak formata (npr. film.avi ili film.mkv) jer inače film nije čitljiv tj. Avidemux ga ne dodaje sam.
Ako negdje zapne pitaj.
Ja to napravim uz pomoć Avidemuxa. Slijedi slike, a ako negdje zapne pitaj.
Stari moj, Bog ti daj zdravlje.
Sad me interesira koji program bi bio dobar za izradu filma od slika i glazbom u pozadini ? (ne zanima me powerpoint)
Sad me interesira koji program bi bio dobar za izradu filma od slika i glazbom u pozadini ? (ne zanima me powerpoint)
Možeš to napravit uz pomoć Movie Makera i uz pomoć Avidemuxa. Evo za Movie Maker.
File > Import Media Items... zatim, kad si dodao slike i pjesmu, zabilježiš slike i odvučeš ih pod Video, a pjesmu odvučeš pod Audio/Music te na kraju ideš pod File > Publish Movie...