Opet im moraš reći da snimaš, inače, ako objaviš snimak mogu te sudski goniti.
Oni su tebi rekli da te snimaju, ti njima nisi.
Ne moraš im reći, jer oni već snimaju. Nema očekivanja privatnosti.
Najtočnije je; "Ovaj razgovor može biti sniman"
Tako se T-com javlja.
Ponekad je teško razaznati je li čovjek troler ili je samo glup.
Ne znam ni sam.
Ponekad je teško razaznati je li čovjek troler ili je samo glup.
Ne znam ni sam.
Troler je ali je u pravu ovaj put
Bolje napišite konkretne informacije, npr. koja aplikacija za android zaista radi na nerootanim uređajima a da je besplatna. Ja još nisam našao nijednu.
Bolje napišite konkretne informacije, npr. koja aplikacija za android zaista radi na nerootanim uređajima a da je besplatna. Ja još nisam našao nijednu.
Meni je ACR radio dobro, frend kaže da mu snima pozive bez problema. Ne koristim tu funkciju pa ne mogu potvrditi 100%.
To sam i ja napisao na prijašnjoj strani.
Meni je ACR radio dobro, frend kaže da mu snima pozive bez problema. Ne koristim tu funkciju pa ne mogu potvrditi 100%.
To je ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=en
Za one koji nisu shvatili.
Snimanje JE zabranjeno ako sugovornik ne odobri da ga se snima.
To što svi radimo, snimanjem uzimamo podatke, pa poslije preslušamo je ok.
Problem nastane kada ti snimiš liječnicu, nisi ju obavijestio da snimaš, nije odobrila i onda na nekom siteu pustiš snimak vašeg razgovora.
U slučaju da vas tuži, gubite parnicu 100%.
Zločin ne postoji dok se ne pronađe truplo.
ali mene nitko ne pita da li me smije snimati, svi kažu ovaj poziv se snima i samo nastave pričati.
Ti se protivi, ja ti pišem da je takav zakon, a ti izađi na ulicu pa se buni protiv tog zakona.
Ne smije ni bilo koji provider bez naloga suda objaviti tvoje snimke, kao što ne smiješ ti na portalima njihove, ako ti i odobre da ih snimaš.
Imaš još neko pitanje ?!
Napisali smo na prošloj strani.
Meni na Samsung 24 ultra perfektno radi besplatni Call Recorder, (već godinu i pol) nekome odlično radi Cube ACR itd.
Sve ovisi o telefonu.
Nema aplikacije koja svima radi odlično, a to obično znači da perfektno razumiješ sugovornikov glas.
Meni je na prošlom Xiaomi uređaju CUBE ACR radio odlično, ja kupio pretplatu, u roku mjesec dana sugovornika više nisam čuo na mobitelu. (povratka novca nema)
Ni jedna apliakcija ne garantira doživotnu sigurnost da će snimati sugovornika da se jasno čuje.
Dok radi, dobro je.
Ne smije ni bilo koji provider bez naloga suda objaviti tvoje snimke, kao što ne smiješ ti na portalima njihove, ako ti i odobre da ih snimaš.
Ti ih možeš snimati i ako ne znaju da ih snimaš, jer oni snimaju, nema očekivanja privatnosti.
O Bože dragi !
Napisao sam već da često svi svakoga snimaju, kao što koristiš torrente, ali se ne hvališ s tim pred policijom i u sredstvima javnog informiranja a audio snimkom..
Ima budala koji snime providera i onda na Instagramu, Facebooku puste snimku da bi nešto dokazali, hvalili se, provider ih tuži i moraju platiti 700 € kazne.
Ne smiješ snimiti ni razgovor sa ženom i poslije pustiti taj audio snimak, a snimak nju kompromitira.
Ako nije odobrila snimanje, a snimak dođe u javnost, smije te tužiti i platiti ćeš kaznu.
Jebote, kao da razgovaram s metrom drva.
O Bože dragi !
Napisao sam već da često svi svakoga snimaju, kao što koristiš torrente, ali se ne hvališ s tim pred policijom i u sredstvima javnog informiranja a audio snimkom..
Ima budala koji snime providera i onda na Instagramu, Facebooku puste snimku da bi nešto dokazali, hvalili se, provider ih tuži i moraju platiti 700 € kazne.
Ne smiješ snimiti ni razgovor sa ženom i poslije pustiti taj audio snimak, a snimak nju kompromitira.
Ako nije odobrila snimanje, a snimak dođe u javnost, smije te tužiti i platiti ćeš kaznu.
Jebote, kao da razgovaram s metrom drva.
Nisam pričao o objavljivanju, pričam o snimanju. Dakle, ako telekom snima možeš i ti snimati. Bez da ih obavijestiš.
Hahaahhaahaahahaha..
Cijelo vrijeme govorim da smiješ, no moraš im reći da snimaš,a oni moraju/ ne moraju prihvatiti. (mogu ti poklopiti slušalicu kako se kaže, kao i ti njima) Ako i ništa ne kažu nakon što kažeš da ih snimaš, ne mogu ti ništa jer si ih obavijestio.
Imaš na stranici prije.
Hahaahhaahaahahaha..
Cijelo vrijeme govorim da smiješ, no moraš im reći da snimaš,a oni moraju/ ne moraju prihvatiti. (mogu ti poklopiti slušalicu kako se kaže, kao i ti njima) Ako i ništa ne kažu nakon što kažeš da ih snimaš, ne mogu ti ništa jer si ih obavijestio.
Imaš na stranici prije.
Ne moraš im reći da snimaš.