novci nisu u pitanju
odluka je samsung i8510 al nemogu ga nac nigdi u ducanu..nema ga ni u vipu ni u t-coma
to je sramota
ima ga u europatradeu u zgu al ne zivim blizu zga
novci nisu u pitanju
odluka je samsung i8510 al nemogu ga nac nigdi u ducanu..nema ga ni u vipu ni u t-coma
to je sramota
xperia x1 ima "slabu" kameru bez uvrede
novci nisu u pitanju
to je sramota
bitna mi je kamera jer se bavim građevinom i sve sto se napravi moram slikat;mislim nemoram slikat;kad sefovi u gradjevinskom dnevniku nadju neke poslove koji su im sumnjivi u bilo kojem smislu,kao dokaz volim imat slike za sve....a posto ima uz kameru od 8mpxa sve sto ima zasto ne bi uzeo njega
Kupi si Sony Ericsson c905 ako ne mozes naci INNOV8, po mom misljenju je bolji, a i jeftiniji je
e ljudi da cujem Vase misljenje dal da kad nadjem samsung uzmem njega ili pricekam jos malo nokiu n97...cini mi se da je ona vece cudo od mobitela,al ima "samo" 5mpxa kameru....
e ljudi da cujem Vase misljenje dal da kad nadjem samsung uzmem njega ili pricekam jos malo nokiu n97...cini mi se da je ona vece cudo od mobitela,al ima "samo" 5mpxa kameru....
imam n96 i sretan sam al meni su telefoni s touchscreenom ŠROT