Samsung vs. Nokia

poruka: 39
|
čitano: 7.342
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Samsung vs. Nokia

novci nisu u pitanju

odluka je samsung i8510 al nemogu ga nac nigdi u ducanu..nema ga ni u vipu ni u t-coma

to je sramota

ima ga u europatradeu u zgu al ne zivim blizu zga

17 godina
apsenth kaže...

xperia x1 ima "slabu" kameru bez uvrede

kakva uvreda ? pa on je nabrojio mobitele za poslovne ljude,ako je poslovnim ljudima potrebna uopce kamera na mobu onda sve u 3 pixe marmelade, a za prvu silu kamera od 3,2 mpx je vise nego dovoljna
Audi R8 - born of powerful ideas
16 godina
protjeran
apsenth kaže...

novci nisu u pitanju

odluka je samsung i8510 al nemogu ga nac nigdi u ducanu..nema ga ni u vipu ni u t-coma

to je sramota

ima ga u europatradeu u zgu al ne zivim blizu zga

dobra odluka, probaj ga naci na oglasima
NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies 2009 Resolutions: Nvidia Wants Its Crown Back
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

bitna mi je kamera jer se bavim građevinom i sve sto se napravi moram slikat;mislim nemoram slikat;kad sefovi u gradjevinskom dnevniku nadju neke poslove koji su im sumnjivi u bilo kojem smislu,kao dokaz volim imat slike za sve....a posto ima uz kameru od 8mpxa sve sto ima zasto ne bi uzeo njega

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 15:56 (apsenth).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung vs. Nokia

Kupi si Sony Ericsson c905 ako ne mozes naci INNOV8, po mom misljenju je bolji, a i jeftiniji je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

e ljudi da cujem Vase misljenje dal da kad nadjem samsung uzmem njega ili pricekam jos malo nokiu n97...cini mi se da je ona vece cudo od mobitela,al ima "samo" 5mpxa kameru....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
apsenth kaže...

e ljudi da cujem Vase misljenje dal da kad nadjem samsung uzmem njega ili pricekam jos malo nokiu n97...cini mi se da je ona vece cudo od mobitela,al ima "samo" 5mpxa kameru....

ma kakvi, ako nades innov8 kupuj, a c905 jest jeftinij ali nije nesto posebno, n97 je uff ruzna i cigletina, ako ti se svidja n97 radije uzmi samsung m8800 pixon
NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies 2009 Resolutions: Nvidia Wants Its Crown Back
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

imam n96 i sretan sam al meni su telefoni s touchscreenom ŠROT

0 0 hvala 0
17 godina
epic kaže...
apsenth kaže...

ma kakvi, ako nades innov8 kupuj, a c905 jest jeftinij ali nije nesto posebno, n97 je uff ruzna i cigletina, ako ti se svidja n97 radije uzmi samsung m8800 pixon
 Zasto c905 nije nesto posebno? Mislim ga kupiti za 2 dana, pa me zanima...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice