Samsung vs. Nokia

poruka: 39
|
čitano: 7.344
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia ili...????

Imam jednu dilemu koji mobitel kupit...dvoumim se izmedju vise aparata:

samsun g810

samsun i900 omnia

samsun i8510 16gb

nokia n96

Nekako mi je najlijepsi g810,omnia ima touch screen,i8510 kameru od 8mpxa,dok me nokia privlaci jer zadnja 2 mobitela su mi bila n73 i n95,ili mozda postoji neki bolji od njih svih za koji neznam,a da nije blackberry...

Molim ako neko ima neku prepourku ili savjet...hitno

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 18:50 (apsenth).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia ili...????

Si razišljao o SE xperia? Inače preporučujem omniu zbog WM i  touchscreena.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung vs. Nokia ili...????

omnia mi se cini kao odlican mobitel ali nisam bas neki ljubitelj touchscreena,ali voljan sam poslusati svaki savjet i preporuku

17 godina
Samsung vs. Nokia

Nokiju bih uvijek odabrao rađe kao brend, nego Samsung. Ali N96 mi djeluje neznam kako bih napisao ali nekako kao nedotjeran uređaj na brzinu sklopljen i napunjen brojnim mogućnostima. Baci malo pogled na E71i.

Ineče Omniju stvarno hvale, tako da bi nju preporučio od ovog troje navedenog.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung vs. Nokia

lipo ti skoci do vip ili t-mobail centra pa pogledaj iz prve ruke i imas na netu http://www.usporedi.hr/ pa pogledaj svakome se nesto svida ako netko kaze da je the best nokia 3310 zar ces to kupiti,,,,

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
apsenth kaže...

omnia mi se cini kao odlican mobitel ali nisam bas neki ljubitelj touchscreena,ali voljan sam poslusati svaki savjet i preporuku

Touchscreen koliko je dobar toliko je i loš. Znam jer su mi par frendova prodavali mobitele samo zato jer se nisu mogli naviknuti na tipkanje poruka i upravljanje.

Omnia ima veći ekran i bolju rezoluciju i po meni je puno bolji mobitel od n96, ali badave tebi 500 puta bolji mobitel kada ti je muka na njemu raditi. Odi u neki GSM centar i sve lijepo isprobaj iz prve ruke.
HCSC kaže...

Nokiju bih uvijek odabrao rađe kao brend, nego Samsung. Ali N96 mi djeluje neznam kako bih napisao ali nekako kao nedotjeran uređaj na brzinu sklopljen i napunjen brojnim mogućnostima. Baci malo pogled na E71i.

Ineče Omniju stvarno hvale, tako da bi nju preporučio od ovog troje navedenog.

Nokia jest veći brend, i ja sam imao sumnje u Samsung i njegovu kvalitetu, čvrstoću i bugovitost, dok nisam nabavio SGH-I600 (sa WM 5) koji je čvršći od tenka i stabilan ko sam vrag.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
protjeran
Samsung vs. Nokia

od svega što si napisao najviše me se dopala omnia ali jesi li razmišljao o iPhoneu

jer je u istom ranku kao i modeli koje si sam naveo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

i8500 mi se cini kao najbolji izbor nekako,neznam tocno zbog cega al najvise me privlaci...

poslucat cu savjet i otic do nekog centra di mogu sve mobitele vidjet uzivo pa odlucit jer u planu mi je uzet jednog od njih jos ovaj tjedan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

Nokia N95 8GB, iako nije na tvom popisu, daleko je kvalitetniji od N96 koji nije puno bolji, osim što ima 16GB i DVB-T tuner, ostalo je šminka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung vs. Nokia
File kaže...

Nokia N95 8GB, iako nije na tvom popisu, daleko je kvalitetniji od N96 koji nije puno bolji, osim što ima 16GB i DVB-T tuner, ostalo je šminka.

Već ije imao (ili još ima) N95.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 0:14 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Samsung vs. Nokia

sve nokije n9X imaju jako lose kvalitete kucista u odnosno na samsung i8510 koj je sigurno najkvalitetniji mobitel na trzistu!!!!! mayales sta to pricas za iphone da pogleda pa vidis da cilja na visuko kvalitetne mobitele ne na sminku!!!! apsenth dobro da si me poslusa neka otice centar i neka pogleda sta bi htio a ne da kupi neki mobitel koji se svida nekom liko pa psovao bug i idiot koji mu ga predlozio!!!!

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

Uf. Što se Samsunga tiče da si me to pitao unazad godinu dana rekao bih ti da bježiš što dalje možeš od njihovih mobitela. Ali moram priznati da me u zadnjih pola godine sve više i više iznenađuju. A odabir.......uh teško. Omnia mi odlično izgleda, kao i touchscreen. N96 je zvijer. Drugog opisa jednostavno nema. Vidim da nisi nave Sony Ericsson X1 - on bi definitivno bio moj izbor.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
File kaže...

Hm, sta si htio rec valjda samo ti znas,a za tvoju informaciju N96 nema DVB-T.
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

Možda sam se krivo izrazio -> Nokia N96 ima DVB-H TV broadcast receiver.

Symbian OS ne može nitko stići..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 1:47 (File).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

i phone mi se ne svidja bas..previse su svi digli neku prasinu oko njega

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
File kaže...

Možda sam se krivo izrazio -> Nokia N95 ima DVB-H TV broadcast receiver.

Symbian OS ne može nitko stići..

N95 nema nikakav TV receiver!

Može i je!
17 godina
Samsung vs. Nokia

Sony Ericsson Xperia X1

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

xperia x1 ima "slabu" kameru bez uvrede

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

imam novi problem!

nasao sam na internetu da u prvom dijelu 2009.g. na trzhiste dolazi nokia n97...neznam jel se isplati cekat je...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

hmmmm moje mišljenje je uvijek Nokia.....jer Samsungu bi ipak prepustio veš mašine itd.... lol

rade stvarno dobre veš mašine i toga nek se drže....mobitele nek prepuste Nokii, SonyEricssonu i... i.... i... i nemogu se sjetit još koje nazovi dobre firme....

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
apsenth kaže...

imam novi problem!

nasao sam na internetu da u prvom dijelu 2009.g. na trzhiste dolazi nokia n97...neznam jel se isplati cekat je...

Rađe se strpi za ovo:
  General
Network
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced
2008, February
Status
Coming soon
Size
Dimensions
103 x 55 x 18 mm, 92 cc 
Weight
125
Display
Type
TFT, 16M colors
Size
240 x 320 pixels, 2.8 inches
Display
-
Features
OS
Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2
Camera
5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary VGA videoca
Browser
WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS reader
Messaging
SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Games
Downloadable
Colors
Black
Features
- Built-in GPS receiver - A-GPS function - DVB-H TV broadcast receiver - Dual slide design - Java MIDP 2.0 - Stereo FM Radio with RDS - MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA player - 3.5 mm audio output jack - TV out - Office document viewer - Push to talk - Voice dial
Ringtones
Type
Polyphonic (64 channels), Monophonic, True Tones, MP3
Vibration
Yes
Ringtones

Data
GPRS
Class 32, 107 / 64.2 kbps
HSCSD
Yes
EDGE
Class 32, 296 kbps; DTM Class 11, 177 kbps
3G
HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN
Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
Bluetooh
Yes, v2.0 with A2DP
Infrared
No
USB
Yes, v2.0 microUSB
Memory
Phonebook
Practically unlimited entries and fields, Photocall
Card Slot
microSD (TransFlash), up to 8GB
Memory
- Accelerometer sensor for auto-rotate - 16 GB internal memory - 128MB RAM, 256MB storage memory - Dual ARM 9 264 MHz CPU
Battery
Stand-by
Up to 220 h
Talk Time
Up to 3 h 40 min
Battery
Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)

N96 N96
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

Preporučam ti samsung, puno se popravio u zadnje vrijeme. Nokia je meni oduvijek bila bezveze osim N96. Ako si neki poslovnjak i baš ti trebaju svi ti programi najbolje si uzmi blackberry.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 15:41 (Eco).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nokia n96 ima sve skoro isto ko i n95 koju imam osim vise memorije i tv tako da mi nije previse zanimljiva,a i dizajn mi se ne svidja...

odluka je pala na samsung innov8 al nigdi ga nemogu nac u ducanu

17 godina
24v kaže...

hmmmm moje mišljenje je uvijek Nokia.....jer Samsungu bi ipak prepustio veš mašine itd.... lol

rade stvarno dobre veš mašine i toga nek se drže....mobitele nek prepuste Nokii, SonyEricssonu i... i.... i... i nemogu se sjetit još koje nazovi dobre firme....

Nije mi jasno u kojem ti vremenu živiš...
Samsung proizvodi SAMO dobre veš mašine?
Očito samo s time imaš doticaj, ako ništa drugo Samsungovo DOBRO nisi vidio.
Čuvaj živce! Izbjegavaj Vista vs XP teme!
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

ima sam samsung u600 i bio je odličan al nekako prekrhk padne dvaput i gotov je sad iman n95 8gb punooo je jači al kadkad pri složenijim zadatcima pomalo štopa i to mi smeta.moj glas ide nekom od samsunga al biži od touchscreen-a

Timski rad je zakon. Uvijek možeš okriviti nekog drugog.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung vs. Nokia

svatko tko nesto zna o mobitelima zna da je tu najbolji samsung i8510, ako ti pare nisu problem uzmi taj

NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies 2009 Resolutions: Nvidia Wants Its Crown Back

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

jezi razmišljo o nokiji 6800 XM

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung vs. Nokia

namoj ni jedan od ovih svih gore, nego si uzmi bilo koji model od gorenja. oni stvarno imaju najbolje mobitele, napredna tehnologija - može ti oprat gaće dok se puni, a svi modeli dolaze uz igricu za mobitel "WoP - World of Perilica".

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...

Si razišljao o SE xperia? Inače preporučujem omniu zbog WM i  touchscreena.

Omnia je dobra, samo je os spor do boli, preporucujem Xperiu !
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan
Samsung vs. Nokia

I šta si kupio na kraju? Evo prošlo više od mjesec dana otkad si otvorio topic!

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice