Samsung Galaxy SII ili iPhone 4S

poruka: 44
|
čitano: 4.779
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy SII ili iPhone 4S

Ovako ja sad isto uzimam mob,razmišljao sam između Iphone 4s i Samsung Galaxy S2.

Otišao sam u vip i raspitao se te se ispostavilo da je SGS2 bolji od Iphonea

Ali krajem šestog i početkom sedmog mjeseca dolazi samsung galaxy s 3 pa sam se odlučio za njega

Pametno odluči {#}

LeJoN
14 godina
neaktivan
preporucam ti iphone zbog os-a :)
13 godina
ne iphone baš zbog glupog OS-a Za pare kakve mozes dobit 4s 16gb mozes dobit one x sa 32gb stari moj... Ako apple ne uradi nešto izgubit ce sve usere osim forsera i žena haha jer nemre imat isto sucelje 5 godina haha Da nebi bilo da sam fanboj,koristim iphone 4 trenutno
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ok , po cemu je android bolji (po tebi) ?
15 godina
neaktivan

Po cemu nije.

Svaki put kad otkljucavam iPhone izgubim volju za zivotom.

Najdosadniji, najjadniji uredaj ikad, jedino sto mi odgovara je na iPadu, ostalo, katastrofa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dosadan ti je ? jailbreakas ga ,stavis temu , nesto koji paket na cydii instaliras i sve se promjeni lol a i ak ti se tolko svida imas nekaj da zmti stavi android temu ..
13 godina
Joj Dajj... Imam 4s sad i sta mogu jailbreakom? Nemrem doc blizu ni nekustomiziranom androidu... Android je bog i batina. amen.
max
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U čemu ne možeš doći ni blizu, navedi molim te?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
procas gluposti , vjerojatno se nisi nit potrdul malo progooglat il procackat po cydii ak ima onog kaj trazis , puf paf truf !
13 godina
Isuse,pa mozes prek cydije,al android je vise od par tema stavit haha... Necu da za svaku glupost koju hocu napravit moram skidat tweak sa cydije,glupost Ios ima istu politiku 5 godina a sa ios 6 se nastavlja ocito,jedva cekam da se rjesim ovod govna 4s... Zasluženo je android prešo apple
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Isuse,pa mozes prek cydije,al android je vise od par tema stavit haha... Necu da za svaku glupost koju hocu napravit moram skidat tweak sa cydije,glupost Ios ima istu politiku 5 godina a sa ios 6 se nastavlja ocito,jedva cekam da se rjesim ovod govna 4s... Zasluženo je android prešo apple

Pa što je to točno više, mislim kao da se Android mobovi ne moraju rootati, ili se ne moraju stavljati custom firmware-i da bi dobio maksimalnu kustomizabilnost sustava?
Samo sereš bez ikakvog pokrića, jer je opći stav ovog foruma da je Android dar s neba, i da se iOS ne može nikako customizirati. Mislim stvarno, widget koji mi govori kolka je temperatura vani će me odvratiti od kupovine mobitela. Daj si 5. 

17 godina
Slash 666 kaže...
maks0806 kaže...

Pa što je to točno više, mislim kao da se Android mobovi ne moraju rootati, ili se ne moraju stavljati custom firmware-i da bi dobio maksimalnu kustomizabilnost sustava?
Samo sereš bez ikakvog pokrića, jer je opći stav ovog foruma da je Android dar s neba, i da se iOS ne može nikako customizirati. Mislim stvarno, widget koji mi govori kolka je temperatura vani će me odvratiti od kupovine mobitela. Daj si 5. 

Ne moraš rootati.

Trenutno imam WP7 Launcher. Ako to nije dovoljna kastomizacija bez root-a ne znam što bi bio bolji primjer.

Također widgeti, roleta i 7 homescreenova u 3D-u je također (do nedavno) bilo 300% više opcija pri PRILAGOĐAVANJU sustava SEBI.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
16 godina
neaktivan

Naglasio sam za maksimalnu kustomizabilnost sustava. Ako za to nije potreban root, to jest stavljanje custom firmware-a (ne znam je li to povezano) onda se ispričavam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Root nije potreban da bi maximalno customizirao sustav ali neke aplikacije ne rade bez roota, no to nisu aplikacije bez kojih se ne može.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice