Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.679.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovaj pre-released JB, nemojte pokušavati Siyaha gore. Jer ne radi. Treba ponovo flashat taj siti JB da proradi.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
nixi123 kaže...

Idem sad instaliram taj jelly bean pre-released pa da vidimoje

daj link za taj jelly bean  pre released 

15 godina
neaktivan

Kad bi mogla doc u KIES-u porukica da je dosao Jelly Bean, to jest zna li se kad ce sluzbeni update za hrvatsku ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
oskarduki kaže...
nixi123 kaže...

Idem sad instaliram taj jelly bean pre-released pa da vidimoje

Molim te link za taj jelly bean  pre released 

Izvoli

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
karlek10 kaže...

Ovaj pre-released JB, nemojte pokušavati Siyaha gore. Jer ne radi. Treba ponovo flashat taj siti JB da proradi.

Znači probao si flashati siyah.tar preko Odina?

Upao ti je u bootloop

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
cecenac kaže...

Kad bi mogla doc u KIES-u porukica da je dosao Jelly Bean, to jest zna li se kad ce sluzbeni update za hrvatsku ?

Stvarno se još ništa ne zna.

Bilo je:

• U najboljem slučaju - 1. polovica 11. mjeseca
  • U najgorem slučaju - 2. polovica 11. do sredine 12. mjeseca 

p.s. najdublje isprike za triple post {#}

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 23:30 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
karlek10 kaže...

Upao ti je u bootloop

Nezz kak se zove to stanje u kojem je, al mi radi sad samo sa tim Rom-om, znači mogu prek odina flashat biilo kaj, ali samo taj Pre-released radi.

Probao sam Vip-ov ics, ali ne želi bootati, stoji na onoj animaciji preko 10-tak minuta.

Znači sad moram na tom čudu biti, tako dugo dok neki kernel sa CWM-om ne izbace, da si lupim restore.... jer u CWM nikako ne mogu :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 23:45 (karlek10).
18 godina
karlek10 kaže...
sudy_freak kaže...
karlek10 kaže...

Upao ti je u bootloop

Nezz kak se zove to stanje u kojem je, al mi radi sad samo sa tim Rom-om, znači mogu prek odina flashat biilo kaj, ali samo taj Pre-released radi.

Probao sam Vip-ov ics, ali ne želi bootati, stoji na onoj animaciji preko 10-tak minuta.

Znači sad moram na tom čudu biti, tako dugo dok neki kernel sa CWM-om ne izbace, da si lupim restore.... jer u CWM nikako ne mogu :(

Samo napravi factory reset i moći ćeš staviti i druge stvari.

15 godina
neaktivan

Ok. Probam pa javim rezultate.

0 0 hvala 0
18 godina

Postoji li taj Jelly Bean prerelease za CWM?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me dal se isplati uzet s2 sad kad je pala cijena il  bolje da pricekam(skupim para) i uzmem s3??

0 0 hvala 0
15 godina

A čuj, ako možeš skupit dodatno za S3, onda nema uopće diskusije koji ćeš od ta dva mobitela kupiti. Samo ti je ostao jedan problem: ovdje je paklena ekipa u S2 temi, tamo se situacija tek zahuktava {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Prenabrijani su tamo, rijetko ko da ima strpljenja za pitanja neupucenih, nije tako ni blizu bilo kad smo "mi" pocinjali u ovoj temi, uvijek se nadje netko ko ce priskociti i reci koju pametnu, te pomoci svojim savjetom i iskustvom..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

Frend mi je sa 2.3.5 isao dizat preko kies-a na 4.0 i prvi put mu je instalacija odustala pred kraj jer je baterija po kiesu bila pri kraju ( a ostalo je jos bilo 39%), i sad je jutros kad je napunio isao opet dvaput dignut i oba puta mu odustane na kraju da je memorija telefona puna iako ima na internoj memoriji 40 mb muzike i to je sve. Ima li neko ideju do cega bi moglo bit?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...

jos ne,imaju odredeni problemi,nece da se boota i sl

ali iduci tjedan  vjerujem da ce biti

15 godina
Hrvoje kaže...

Čitam thread na xda i ne nalazim.
Ne sjećam se da je itijedan Samsung firmware ikada bio dostupan preko CWM-a. 

Demzi94 kaže...

Zanima me dal se isplati uzet s2 sad kad je pala cijena il  bolje da pricekam(skupim para) i uzmem s3??

Ovisi.

Performance boost i nije značajan, možda nekih 25% (ispravite me ako griješim) i to s ICS-om na S2. Ako možeš naći dobar S2 (s garancijom) i za solidne novce, svakako bih preporučio S2.

Također, ako ti je S3 prevelik, isto razmisli o S2. A kada dođe S4, sumnjam da ćeš se riješavati S3 kojeg si tek "nedavno" uzeo i dao više para od S2, ako razumiješ.

Također što se donja dva citata tiče, tamo će ti rijetki pomoći.

Osim par forumaša koji su potekli iz ove teme (robijan, chingy-os, Mitsuoka, Minoza, 4mal, dreammaker, ... (sorry ako sam zaboravio koga)).

Mi smo ovdje razvili takvu nekakvu povezanost, popularnost i jedinstvo (što pokazuje da hrabro grabimo na No. 1 Najčitanijih tema Osmijeh)

Izbor je na tebi, ali eto, nadam se da će ti pomoći pri odluci.

kuleee kaže...

A čuj, ako možeš skupit dodatno za S3, onda nema uopće diskusije koji ćeš od ta dva mobitela kupiti. Samo ti je ostao jedan problem: ovdje je paklena ekipa u S2 temi, tamo se situacija tek zahuktava {#}

majdo kaže...

Prenabrijani su tamo, rijetko ko da ima strpljenja za pitanja neupucenih, nije tako ni blizu bilo kad smo "mi" pocinjali u ovoj temi, uvijek se nadje netko ko ce priskociti i reci koju pametnu, te pomoci svojim savjetom i iskustvom..

{#} za ekipu.

cecenac kaže...

Frend mi je sa 2.3.5 isao dizat preko kies-a na 4.0 i prvi put mu je instalacija odustala pred kraj jer je baterija po kiesu bila pri kraju ( a ostalo je jos bilo 39%), i sad je jutros kad je napunio isao opet dvaput dignut i oba puta mu odustane na kraju da je memorija telefona puna iako ima na internoj memoriji 40 mb muzike i to je sve. Ima li neko ideju do cega bi moglo bit?

Može li normalno upaliti u mobitel i raditi na njemu?

Neka prvo napravi Factory reset, onda ga spoji na PC i upali Kies.
A prije toga, možda bi trebao označiti USB debugging u Settings > Developer options. 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina

Da se ne miješa s gornjim postom.

Smijeh

JellyBam/Forum

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 12:31 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Zasto se muciti sa Kiesom kada to Odin odradi bez problema

14 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998205

Skroz stock osim root-a i deodexanih apk-ova.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Unix kaže...
Hrvoje kaže...

Ovaj je s root pravima?
Odlično! 

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Unix kaže...
Hrvoje kaže...

Ovaj je s root pravima?
Odlično! 

Jeste {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Hrvoje kaže...

Demzi94 kaže...

Također što se donja dva citata tiče, tamo će ti rijetki pomoći.

Osim par forumaša koji su potekli iz ove teme (robijan, chingy-os, Mitsuoka, Minoza, 4mal, dreammaker, ... (sorry ako sam zaboravio koga)).

Mi smo ovdje razvili takvu nekakvu povezanost, popularnost i jedinstvo (što pokazuje da hrabro grabimo na No. 1 Najčitanijih tema Osmijeh)

Izbor je na tebi, ali eto, nadam se da će ti pomoći pri odluci.

kuleee kaže...

majdo kaže...

{#} za ekipu.

cecenac kaže...

E usta ti se pozlatila to što ja pomažem, ali ti je dobra ona da "HOĆU" naravno da hoću jer sam i zato na ovom forumu a i na onome S III jer i sam sam imao hrpu problema pa znam kako ste vi stariji imali obzira prema meni. ujedno još uvijek nisam vama pojedinima ni do koljena, što se znanja tiče još uvijek puno  učim. {#}Što se foruma tamo malo je nabrijano {#} i ja kada sam počeo vidio sam da ima svega, malo se to smirilo i radi se ne možeš reći da ne, ali da se ne cijeni pomoć kao ovdje i ne. Ovdje sam i za pokušaj pomoći dobio palac gore ili Hvala. Tamo ima postova di sam elaborat napisao a tip možda više nije niti došao na forum ili ako je ona dalje pita pitanja i nda netko drugi odgovori i zahvalan mu do neba. A ja mu reče riješenje to 3 sekunde nakon postavljenog problema... {#} Ali zato sam potekao iz najbolje ekipe jer mi je ovo i prvi forum da se uopće bavim s takvim stvarima a nisam niti imao pojma kako to funkcionira niti dan danas pola tih izraza koje "stručnajci" koriste nemam pojma ali po seljački ću ti objasniti i pomoći koliko god mogu.

I to nije razlog da svi ne pređete u onu temu s novim aparatima ili da se uskoro i u S IV nadjemo.....{#}

ps. Pratim VAS samo da znate, jer se nisam niti nadao da me netko može spomenuti kao pozitivca a ponajmanje poštovani kolega !!!!!!!!!!!!

za ekipu : {#} {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
18 godina

Da li je netko probao novu Omegu ili Wanama (LSJ)?

S2, CM10, Siyah
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
parizer kaže...

Čekamo tebe {#}

Omegu sam vidio da je bazirana na novom LSJ-u, a isto tako da je napušten (privremeno?) Omega look..

A nisam iskreno mislio da će wanam tako brzo izdati svoj LSJ ROM.

Zašto ne?
Skidam ga, ako donosi istu stabilnost kao ovaj "službeni" pre-released, i k tome jošroot, ostajem Osmijeh

ps. wanam link, kolega zaboravio.

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan
parizer kaže...

Evo od sinoc sam na Omegi V16...tako da nemogu nesto puno reci, ali u svakom slucaju

moja topla preporuka, za sada sve radi dosta dobro...ima nekakvih malih bugova ali nista znacajno

::indie:: vec najavljiva 16.1 pa cemo vidjeti

14 godina

Pozdrav svima! 
Nadam se da je netko od vas voljan pomoći i da mi može pomoći. Imam ovaj mobitel negdje godinu dana i od prije koji tjedan su se pojavili problemi. Prije mjesec dana i više ažurirao sam softwer na verziju 4.0.3 i u početku je sve radilo kako treba ali nakon par tjedana mobitel mi je počeo štekati i aplikacije su se počele štopati i sistem se stalno crashao. Potom, javio se najveći problem s baterijom. Ne znam kako ni zbog čega, ali mobitel ne mogu normalno više ni koristiti jer se iznenada sam ugasi bio on napunjen 100% ili manje te ga nekad ne mogu normalno pokrenuti kada se ugasi bez da ga prvo priključim na punjač. Kada je na punjaču uopće se to ne događa i ne gasi se. Prije dva dana ažurirao sam softwer preko računala i Kiesa na verziju 4.0.4, napravio više puta tehnički reset do sada i problem je i dalje tu. Čitao sam da su ljudi imaju problema s tim ICS pogotovo verzijom 4.0.3 i mislio sam da ću ažurirajući na novu verziju riješiti te bugove koji su zapravo nestali jedino je ostao taj problem s baterijom te ne znam sada da li je to zbog softwera ili se baterija možda istrošila/pokidala? Ne znam da li da nosim mobitel u VIP gdje sam ga i kupio, da probam kupiti novu bateriju ili da čekam jelly bean? Molim pomoć što prije i hvala. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
andi.bandi kaže...

Pozdrav svima! 
Nadam se da je netko od vas voljan pomoći i da mi može pomoći. Imam ovaj mobitel negdje godinu dana i od prije koji tjedan su se pojavili problemi. Prije mjesec dana i više ažurirao sam softwer na verziju 4.0.3 i u početku je sve radilo kako treba ali nakon par tjedana mobitel mi je počeo štekati i aplikacije su se počele štopati i sistem se stalno crashao. Potom, javio se najveći problem s baterijom. Ne znam kako ni zbog čega, ali mobitel ne mogu normalno više ni koristiti jer se iznenada sam ugasi bio on napunjen 100% ili manje te ga nekad ne mogu normalno pokrenuti kada se ugasi bez da ga prvo priključim na punjač. Kada je na punjaču uopće se to ne događa i ne gasi se. Prije dva dana ažurirao sam softwer preko računala i Kiesa na verziju 4.0.4, napravio više puta tehnički reset do sada i problem je i dalje tu. Čitao sam da su ljudi imaju problema s tim ICS pogotovo verzijom 4.0.3 i mislio sam da ću ažurirajući na novu verziju riješiti te bugove koji su zapravo nestali jedino je ostao taj problem s baterijom te ne znam sada da li je to zbog softwera ili se baterija možda istrošila/pokidala? Ne znam da li da nosim mobitel u VIP gdje sam ga i kupio, da probam kupiti novu bateriju ili da čekam jelly bean? Molim pomoć što prije i hvala. :)

Probaj sa nekim zamijenit bateriju ako si u mogučnosti pa isprobaj bar budeš znao dal je do baterije

14 godina
neaktivan

Od jučer sam na jelly bean ovaj testni i za sada puno mi se više sviđa od jelly bama ima par bugova ali zanemarivo

Jedva čekam full verziju jer mislim da se napokon nešto super sprema!!

2 0 hvala 1
15 godina

Pa, dosta ljudi je prijavljivalo probleme sa 4.0.3 verzijama s Kies-a.
I u ovoj temi i po netu se moglo čitati puno o gotovo istim problemima.

Ako si s nadogradnjom na 4.0.4 riješio probleme osim baterije, onda je to već dobar znak.
Prvo ti predlažem da isprobaš se zamijeniti, kako ti je kolega iznad rekao s nečijom baterijom za koju je provjereno da je ispravna.

Napunite ju na 100% i isprobajte.
A tvoju bateriju stavite u drugi uređaj.
- ako to riješi problem, neminovno je da je to baterije.

Onda vrati svoju bateriju i probaj napuniti uređaj do kraja.

I vidi hoće li biti problema?

p.s. imaš li problema da ti ga ne puni do kraja?
Da ti nije nikada napunjen do kraja?
I koliko otprilike traje punjenje? 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nixi123 kaže...

Od jučer sam na jelly bean ovaj testni i za sada puno mi se više sviđa od jelly bama ima par bugova ali zanemarivo

Na moju veliku žalost i ja to moram reći.
Ja sam čudan i zavolim te developere koji se trude (pogotovo Giovanni) koji noćima ne spava da može izdati update, ali s ovim što se rekao, slažem se.
Puno bolje, puno fluidnije, puno ljepše radi. Jednostavno. 

Samsung Galaxy SII crew.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice