Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.607.667
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
vodi to na servis uz ovu sliku gore :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

POZDRAV SVIMA IMAM JEDAN PROBLEM SA GALAXY S2 DJETE MI JE POKUSAO VISE PUTA OTVORIT MOB I NEZNAM KOLIKO PUTA JE CRTAO KRIVE ZNAKOVE PA SAD MI JE MOB BLOKIRAN A NE MOGU SE SJETIT PASS KOJI SAM GA REGISTRIRAO JEL POSTOJI MUGUCNOSTI DA DODJEM DO ONE STRANICE DI MI JE PASS PA DA SI GA NACRTAM KAKO JE ???

15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
parizer kaže...

Preporuke za novi WanamLite 11.5 (DXLP9)

Mislim da je cak najbolji do sada {#} 

Upravo flasham,ja sam još na 11.1 verziji (LP8) i jako sam zadovoljan,al idem vidjeti dali je ova nova verzija još bolja.

koja je razlika izmedju  no_wipe ili drugi stock themed.no_wipe  ovaj drugi samo je stock tema od ics-a ili? ja sam skinu i instalirao 11.5 ehhh sad moze mi netko reci da dobijem priblizno kao ovaj lik sto ima :-)

#!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 20:34 (tommek10).
16 godina
neaktivan
OSO kaže...

POZDRAV SVIMA IMAM JEDAN PROBLEM SA GALAXY S2 DJETE MI JE POKUSAO VISE PUTA OTVORIT MOB I NEZNAM KOLIKO PUTA JE CRTAO KRIVE ZNAKOVE PA SAD MI JE MOB BLOKIRAN A NE MOGU SE SJETIT PASS KOJI SAM GA REGISTRIRAO JEL POSTOJI MUGUCNOSTI DA DODJEM DO ONE STRANICE DI MI JE PASS PA DA SI GA NACRTAM KAKO JE ???

u najgorem slučaju master reset, jedino da probaš napraviti backup sa nekim program i master reset

probaj još malo prosurfati, u kranjem slučaju ovo bi trebalo rješiti stvar

17 godina
Ako se s Ebaya naručuje,unlocked verziju mogu koristiti u HR?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Ako se s Ebaya naručuje,unlocked verziju mogu koristiti u HR?

mislim da imaju nekakvi problemi sa uvozom, mora se tražiti dozvola od carine ili nešto slično

ali nema razloga zašto nebi radio, jedino ako ne podržava naše frekvencije što je malo teško

18 godina
odjavljen

Naš moitel (i9100) je tzv International version tako da radi svugdje... ali ja ipak ne bih naručivao sa ebay-a jer ti mogu podvaliti i9100G (on također može raditi svugdje ali ima drugi CPU)

U Indiji je Samsung prodavao i9100G bez da je uopče to naznačio.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 20:46 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OSO kaže...

Nisam 100 % siguran,ali šta se to ne rješava upisom gmaila i lozinke za taj isti mail na koji je mob "registriran"?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 21:10 (DwightSchrute).
18 godina
tommek10 kaže...
DwightSchrute kaže...
parizer kaže...

Preporuke za novi WanamLite 11.5 (DXLP9)

Mislim da je cak najbolji do sada {#} 

Upravo flasham,ja sam još na 11.1 verziji (LP8) i jako sam zadovoljan,al idem vidjeti dali je ova nova verzija još bolja.

koja je razlika izmedju  no_wipe ili drugi stock themed.no_wipe  ovaj drugi samo je stock tema od ics-a ili? ja sam skinu i instalirao 11.5 ehhh sad moze mi netko reci da dobijem priblizno kao ovaj lik sto ima :-)

#!

To je WanamLite (obicna, ne stock verzija) sa GO Launcherom.

Prognoza je samsungova stock - malo modificirana (ako vec nemas na mobu onda moras instalirati Samsung Apps zip sa njegove download stranice).

Nisam gledao cijeli video, neda mi se pa ne znam sto sve ima... :p

Ja sam stavio GO Launcher 3.0 Beta i zadovoljan sa sa njime. Dugo sam imao Apex, eto malo promjene na starog favorita (sa SGS1)

Galaxy S2 @ WanamLite 11.5 DXLP9, SpeedMod K3-16
15 godina
neaktivan

hvala @parizer stavio sam wanama 11.5 budem i go launcher digao da vidim kako izgleda :)) p.s za sad sve preporuke za wanam 11.5 radi ko svicarska vurica ;-)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji kernel vam se najbolji pokazao za wanalite??

0 0 hvala 0
18 godina
Rašo kaže...

SpeedMod. Nije los ni novi Siyah, za razliku od nekih prijasnjih verzija. SpeedMod je "sigurnija" verzija jer siyah stalno nesto mijenja i neki put to ne bude najbolje.

Galaxy S2 @ WanamLite 11.5 DXLP9, SpeedMod K3-16
15 godina

Jako mi se sviđa sljedeći changelog za CM9.

Posebice: 

• SystemUI: New PowerWidget icons
  • Settings : Customizable lockscreen targets
  • Lockscreen : Customizable shortcuts
  • Replace Themes stub with the actual launch intent

Pisao sam i ranije, ekipa koja je radila na D4 ROM-u, sada su se spojili u ParanoidAndroidi rade na vrlo zanimljivom hibridnom ROM-u 

koji donosi dijelom svojstva tableta, dijelom svojstva CM9 za mobitel.

Zvuči jako zanimljivo.
Probao sam u ranijoj fazi, i malo kada još dorade DPI i neke zdarijepi oko Tablet moda, mogao bih koristiti za stalno {#} 

P.S. kao i uvijek, na linku iz potpisa pratite update-ove ROM-ova.

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rašo kaže...

koristim Siyah + wanamlite 11.5 kombinacija 100% stabilna. daleko stabilnija nego šugavi ics. praktički imam novi uredjaj i prezadovoljan sam :-)

15 godina
tommek10 kaže...

koristim Siyah + wanamlite 11.5 kombinacija 100% stabilna. daleko stabilnija nego šugavi ics. praktički imam novi uredjaj i prezadovoljan sam :-)

A wanamlite 11.5 je koji ROM?

15 godina

1. Like page > http://on.fb.me/JqeFwD
2. Like photo > http://on.fb.me/Jqf1n2

sorry što ovo radim, ali eto.
Moram i ovdje.
Svi koji čitaju, puno bi mi značilo. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 13:20 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Eto opet problem sa ECHO(jekom) a uzeo najnoviju masku original od Samsunga crna,gumirana plastika sa rupicama na poleđini i sa kompletnim otvorima na dvu i vrhu mobitela..bijeli SGS 2 ..t-mobile ICS original...jedino riješenje za sad je kada se uspostavi poziv MENU tipka i isključiti smanjenje buke..itko neku ideju,a da se po mogućnosti netreba stavljati neki CUSTOM ROM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Luc989 kaže...

Eto opet problem sa ECHO(jekom) a uzeo najnoviju masku original od Samsunga crna,gumirana plastika sa rupicama na poleđini i sa kompletnim otvorima na dvu i vrhu mobitela..bijeli SGS 2 ..t-mobile ICS original...jedino riješenje za sad je kada se uspostavi poziv MENU tipka i isključiti smanjenje buke..itko neku ideju,a da se po mogućnosti netreba stavljati neki CUSTOM ROM?

Ljudi se bore sa tim "noise reduction"-om odnosno smanjenjem buke... Uz pomoć roota bi mogao zamjeniti dialer.apk s kojim bi to smanjenje buke bilo isključeno.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
tommek10 kaže...

A wanamlite 11.5 je koji ROM?

Mislim da je wanamlite baziran na ics-u ali to nije ni priblizno ics-u od vipa. Koristio sam stock ics vipov uzas zivi. Prebacio sam se na wanamlite s siyah kernelom telefonu baterija duplo duze traje, odaziv ekrana duplo bolji, nema pretjeranog grijanja ekrana, nema trzanja blokiranja sve sam te probleme imao s vipovim ics. Na kraju krajeva sto nije wanamlite rom ?

15 godina

Novi CM9 (direct) sa prilično zanimljivim changelogom u postu iznad, malo, gore.

Evo, nisam dugo.
Noviteti:

Novi Widget Buttoni Novi Widget Buttoni
Locksreen settings Locksreen settings
Locksreen Locksreen
Theme engine Theme engine
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 17:42 (sudy_freak).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Novi CM9 (direct) sa prilično zanimljivim changelogom u postu iznad, malo, gore.

Evo, nisam dugo.
Noviteti:

Napuni bateriju prije novog flashanja! {#}

Edit:Danas je izašao ICS za nebrandirane uređaje za Hrvatsku,pa ako imate uređaj koji NISTE kupili kod operatera probajte updatetat preko Kiesa. Ili download sa sammobile-a ili FUSa pa onda flashat Odinom.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 19:25 (DwightSchrute).
15 godina
neaktivan

Danas ujutro mi ponudio upgrade na ICS na Tele2 ali sam ga odbio jer mi je baterija bila pri kraju

0 0 hvala 0
14 godina

Aha ,koji mi način rootanja preporučaš..imam znači original T-mobile ICS 4.0.3. osnovna verzija I9100BOLP5...i dali se time gubi garancija..tj. dali se unrootanjem sve vraća na staro da se nemože vidjeti u slučaju kakve reklamacije u t-mobilu da je bio rootan.Hvala.

17 godina
sudy_freak kaže...

Pitanjce.

Da li i vama CM9 update izbije google maps?

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
18 godina

nemam pojima jer ga ne korsitim 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 20:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...

Evo, nisam dugo.
Noviteti:

sudechi po novi featursima , cm9 je blizu stable verzije {#}

14 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
sudy_freak kaže...

Pitanjce.

Da li i vama CM9 update izbije google maps?

Pa AOSP ROM-ovi po defaultu uvijek izbacuju (ne pakiraju sa romom) google aplikacije zbog dogovora sa google-om. Zbog toga imaš onaj zipani file gapps kojega naknadno flešaš uvijek. Ako si na to mislio?

Ako si mislio na samo update CM-a na novi nightly bez wipe-a, nebi trebao to raditi, barem meni nije prije radio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:18 (EchoOne).
15 godina
DwightSchrute kaže...

Napuni bateriju prije novog flashanja! {#}

Ja sam već iskusan flasher i znam u % koliko je potrebno.
Sa 2% sam uspio full wipe, flash ROM i GAPPS i opet full wipe da bi mi se pri reboot-u, nakon OneTimeInitializer-a mi se ugasio.

4mal kaže...

sudechi po novi featursima , cm9 je blizu stable verzije {#}

Već sam ti govorioooo.

Ako ovo pišeš s moba (a ne vidim da pišeš), imaš hrvatsku tipkovnicu i koristi palatale {#}

Ako pišeš s kompa i imaš na tipkovnici šđčćž, onda ne budi dijete  

18 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Imaš na Smartphonehrvatska, pod tutorial, kako je tip riješio .

Kako riješiti “Noise Reduction” problem na GalaxyS2.
18 godina

jbga. neam ih  na razeru a i neda mi se pikat slova :P , vidis i sam jako rijetko da napisem tako ,sad mi se omaklo , nemoras odmah intervenirat {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:10 (4mal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice