da, sve ostane ja sam nekoliko puta napravio i začuđen kako sve vrati točno kako je bilo, od postavki imenika sa dodk+jeljenim zvukom za kontakt do pretpostavljenog broja za pojedini kontakt. Uglavnom sve i tosa CWM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj sad vi koji malo češće flashate mobitele pa da netko staroj gardi kaže jel se sa nandroid backupom sprema apsolutno cijela slika ROM-a?
Znači svi pozivi, sms poruke i sve ostalo tako kad ga flasham nazad koda nisam ništa u pauzi flashao?
da, sve ostane ja sam nekoliko puta napravio i začuđen kako sve vrati točno kako je bilo, od postavki imenika sa dodk+jeljenim zvukom za kontakt do pretpostavljenog broja za pojedini kontakt. Uglavnom sve i tosa CWM
Probao sam svakakve romove (zadnje je bio Resurection Remix 1.7) i uvijek se vracam na Wanamov rom jer po meni daje najbolje rezultate.
Opcenito su stock based romovi i dalje bolji od ovih drugih. Mozda u narednom vremenu bude drugacije, ali za sad je tako.
ne znam...ne volim taj stock nikako :P
Par pitanja, nakon upgradea na stock ICS t-com (+speedmod 3-15, ali sve je ovo bilo i sa stočnim kernelom):
- Na sličicama od kontakata mi se pojavio u donjem desnom uglu trokutić. Može li se maknuti?
- Možda vezano uz ovo gore - na ikonicama za direktno biranje i dir. poruke u dnu sličice piše "prilago.." WTF?
- Imenik kod otvaranja nekad kasni 5-6 sekundi
- Ikona od baterije u gornjem desnom uglu je neprecizna, recimo pokazuje cca. 75% a u stvari ima 49%, osim toga više ne pokazuje punjenje.
- U postavkama zaslona "Način zaslona" je zbugiran, nekad se može mijenjati, nekad ne.
- Svjetlina ekrana se više ne može efektivno smanjiti ispod 8-9%, što mi smeta kod noćnog čitanja.
I usput, postoji li neki besplatni tethering widget koji radi na ICS-u? EDIT: USB tethering mi treba
stavio novi vk-rom
normalno opet sranja sa kiesom ali to bi već nekako rijesio,ali bio mi je problem sa wifi-jem nikako se nije htio povezati sa kucnom mrežom
prije instalacije napravio sve wipove,wifi prihvati ip adresu ali stalno stoji povezivanje i ne poveže se,napravio restor na official tmobil sa speedmodom i sve šljaka bez frke
usput speedmod ima bug kada se gasi wifi ponekad smrzne mob i moras vadit bateriju
Ovako, jucer sam nadogradio mob na ICS preko Kiesa. Ali sada se sve cini usporeno, touch se cudno ponasa i baterija se cini da traje krace. A koliko sam skuzio, to se da rijesiti Siyahom.
Treba li neki root (ili nesto slicno) napraviti prije toga ili jednostavno flasham preko Odina? Sta se lose moze dogoditi?
Ovako, jucer sam nadogradio mob na ICS preko Kiesa. Ali sada se sve cini usporeno, touch se cudno ponasa i baterija se cini da traje krace. A koliko sam skuzio, to se da rijesiti Siyahom.
Treba li neki root (ili nesto slicno) napraviti prije toga ili jednostavno flasham preko Odina? Sta se lose moze dogoditi?
Samo flashaj siyah preko Odina i to je to... Ne znam koliko će ti ond pomoći da riješiš te probleme...
Samo flashaj siyah preko Odina i to je to... Ne znam koliko će ti ond pomoći da riješiš te probleme...
Jel treba biti ukljucen USB debugging?
Jel treba biti ukljucen USB debugging?
da... postupak je isti kao i kod flashanja firmware-a preko Odina...
Nadam se da nista nece poci po zlu...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Da li je ovaj Syiah kernel 3.1.2. siguran za koristenje?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Da li je ovaj Syiah kernel 3.1.2. siguran za koristenje?
samo stavi,radi ko svicarski sat...ja ga imam :D
Tražim već 15 minuta onaj popis aplikacija koje je sigurno maknut. Aj jel ima koja dobra duša da ga opet pošalje vamo da ga bookmarkam konačno...
I usput, zna li itko šta je taj google service framework? Cucla mi bateriju naveliko :S
Tražim već 15 minuta onaj popis aplikacija koje je sigurno maknut. Aj jel ima koja dobra duša da ga opet pošalje vamo da ga bookmarkam konačno...
I usput, zna li itko šta je taj google service framework? Cucla mi bateriju naveliko :S
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html
Molim ^^
E onaj google service framework mi pije bateriju ko blesav. Preko noći je imao više od 70 paljenja.. A ne smijem ga maknut jer je bitan za google aplikacije.
Ima tko kakve prijedloge?
Ja se vratio na Stock Vipov 2.3.5 softver. Vise sam po**zdio sa ICSom. Baterija crkne u roku od 8h dok na Gingerbreadu mi traje i do 18h high usagea sa upaljenim 3G konstantno.
Ja se vratio na Stock Vipov 2.3.5 softver. Vise sam po**zdio sa ICSom. Baterija crkne u roku od 8h dok na Gingerbreadu mi traje i do 18h high usagea sa upaljenim 3G konstantno.
Probaj staviti SpeedMod kernel,zadnja verzija 16,10 sati preko noći,izgubljeno 3 % baterije.
Probaj staviti SpeedMod kernel,zadnja verzija 16,10 sati preko noći,izgubljeno 3 % baterije.
Na stock Vipov ICS?
Na stock Vipov ICS?
Ne,wanamlite,maknuo sam nepotrebni samsungov bloatware,svjetlina ekrana na automatici i nikakva posebna najmještanja.
uh! Ne sviđa mi se izgled. Mene to inace smeta, ali jedino kako ja zelim da mi mob izgleda je da ima potpuno stock samsung skin ili stock google skin (tj. cm9 ili aosp)
Jeli ima koji nacin da se nesto samo izbrise sa mobitela?
Mislim nakon resetiranja mobitela jednog videa vise nema...
aha..i kakvi su ti dojmovi? koji kernel? trajanje baterije,brzina,stabilnost? :)
jucer sam dao frendici da igra temple run na D4 romu i 2 puta se zaledio,moro sam vadit bateriju van oba puta da bi ga uspio pokrenut...awkward moment -.- osim toga nisam imo nikakvih problema,cini mi se dobar i brz rom...nekak mi baterija nije nesto,al nisam nis dr*o po extweaks,mozda bi sa tim uspio produljit vijek...
Kernel Siyah, koji god da je najnoviji :) Dojmovi su... pa, da ne duljim, najkompletniji i najkonfigurabilniji ICS ROM kojeg sam isprobao (a isprobao sam manje-više svaki relevantni).
In other news, jel je netko isprobao Hydra-H2O? Ovako po opisu i komentarima korisnika djeluje dosta dobro, a trenutno ne uspijevam skupiti mentalnu energiju potrebnu da ga instaliram i namjestim... :)
jel može netko napisati postavke za email od t-coma, odlazni i dolazni ?
jel može netko napisati postavke za email od t-coma, odlazni i dolazni ?
milsim da se samo javis sluzbi za korisnike i dobijes sms koji pokrenes i to je to,ćak mislim da mozes na njihovoj stranici zatražiti i dobiješ isti sms!
edit-evo ga samo je trebalo malo pogledati
bravo vip
prazna mi bat -.-
sad sam negdje procitao da je to vec duze vremena vani :O pa di ja zivim??? kako nema nigdje recenzija o icsu stock na vipu??
imam uredjaj jos od 10 mj i prezadovolan sam bio s njim sve dok nisam stavio sugavi ICS. Telefnu baterija tako curi da se na prosto oko vidi 12 h nemoze izdrzati uz minimalno koristenje. steka pun kufer stvari, odaziv ekrana ko da je pokvaren, grije se nemilo uglavnom uzas zivi. Taj famozni ics se cekao i najavljivao vise od pola godine i da ga takvog pute van ja jednostavno nemogu vjerovati. i da mi je vidit te ljude koji su ga pustili van jel ovo nema veze s zdravim razumom. jedna firma kao samsung i uredjaj koji dodje 5000kn da si to dopustaju jednostavno neprihvatljivo. cimuhvatim vremena ide na rootanje jer ovo se izdrzat nemoze!!!
imam uredjaj jos od 10 mj i prezadovolan sam bio s njim sve dok nisam stavio sugavi ICS. Telefnu baterija tako curi da se na prosto oko vidi 12 h nemoze izdrzati uz minimalno koristenje. steka pun kufer stvari, odaziv ekrana ko da je pokvaren, grije se nemilo uglavnom uzas zivi. Taj famozni ics se cekao i najavljivao vise od pola godine i da ga takvog pute van ja jednostavno nemogu vjerovati. i da mi je vidit te ljude koji su ga pustili van jel ovo nema veze s zdravim razumom. jedna firma kao samsung i uredjaj koji dodje 5000kn da si to dopustaju jednostavno neprihvatljivo. cimuhvatim vremena ide na rootanje jer ovo se izdrzat nemoze!!!
ja takodjer iskreno planiram da se vratim na official 2.3.5 ,baterija trajala po dva dana bez frke,jest da je isc ljepši ali sisa bateriju ajme,probo i mijenjat karnele i romove ali ak
izdrže jedan dan super
Slažem se sa svime što si rekao ali nije kriv ics već samsung... Google-ov čisti ics je itekako dobar a samsung ga je dobro shebao...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Bas sam vidio na Facebooku ovo - post Samsung Mobile Hrvatska
Naš vrijedni Samsung Mobilers Zvonimir Stamenov dobio je put u London gdje će 3. svibnja prisustvovati velikom unpackingu novog Galaxyja! Zvonimira smo nagradili zbog iznimne kvalitete sadržaja i postova vezanih uz Samsung te jedva čekamo da nam prenese svoje dojmove s ovog dugoiščekivanog eventa :)
Koliko znam to je nas kolega sa ove teme Mitsuoka. I mi cekamo dojmove 
Bravo i sretan put!!!