Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.934
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Dodge_167 kaže...

2.3.6 - I dalje android os bug :(

Ako ne uspiješ riješit restartom napravi slijedeće:

Očisti cache Media Storage:

Settings > Applications > Manage Applications (stisni na  All na vrhu) > Pronađi Media Storage > Clear data

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Dodge_167 kaže...

2.3.6 - I dalje android os bug :(

Ako ne uspiješ riješit restartom napravi slijedeće:

Očisti cache Media Storage:

Settings > Applications > Manage Applications (stisni na  All na vrhu) > Pronađi Media Storage > Clear data

I restart nakon toga?

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

I restart nakon toga?

Pa ne moraš,uglavnom mislim da je iz kod tebe nekog razloga proces media ostao stalno upaljen umjesto da se pali/gasi po potrebi. Najčešće je dovoljan samo restart moba,ako to ne uspije onda brisanje podataka od Media Storage,a ako ni to ne uspije onda formatiranje interne memorije i SD kartice ako je imaš.

Edit: Vidim da ti ide u deep sleep,al vidim da ti dosta vremena provodi na visim frekvencijama a nimalo na 200 mHz (iako,to ovisi šta si radio u intervalu dok je CPU Spy mjerio-ako je nešto intezivnije naravno da će raditi na všim frekvencijama).

Savjet:Ako ti je mob rootan instaliraj si SetCPU i dodaj profil Screen Off i postavi mu niske frekvencije-npr kod mene je postavljeno da kad mi je ekran izgašen max frek je 500 a minimalna 200 mhz. To nekad zna još produziti trajanje baterije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 1:06 (DwightSchrute).
17 godina
neaktivan

Ok, hvala na pomoci... Probat cu sve pa cu se navecer javiti sa dojmovima dal se nesto poboljsalo.

A sad imam jos jedan problem, nastala mi je kao neka ravna pokutina sirinom cijelog poklopca, neznam odkud mi to. Jeli moze to puknuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ok, hvala na pomoci... Probat cu sve pa cu se navecer javiti sa dojmovima dal se nesto poboljsalo.

A sad imam jos jedan problem, nastala mi je kao neka ravna pokutina sirinom cijelog poklopca, neznam odkud mi to. Jeli moze to puknuti?

Tu pukotinu imam i ja... to je od skidanja poklopca, ili nešto (doduše ja sam je savio popola, pa nije pukla) nemaš brige za to.

A evo kako meni izgleda potrošnja... WLAN stalno upaljen, 3 sata ekrana, eto izdržat će 2 dana... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 9:02 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan

Ista misija kao i prije tjedan dana... 

http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/16/tweet-party-round-2/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dva dana za redom mobitelu mi nemoze izdrzati baterija 12h uz minimalno koristenje.... idem na koristenje gdje je onaj graf i tamo vidim da nemilo pada. Nisam gasio mobitel nekih mjesec dana jeli moguce da je do toga? jutros sam ga ugasio izvadio bateriju i vratio natrag pa cu viditi kako se ponasa. Inače mi je baterija uredno drzala dva dana uz neko normalno koristenje. Na 2.3.5 stock romu sam. Jeli se kome slicno sto dogadjalo? trebam li biti zabrinut?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

dva dana za redom mobitelu mi nemoze izdrzati baterija 12h uz minimalno koristenje.... idem na koristenje gdje je onaj graf i tamo vidim da nemilo pada. Nisam gasio mobitel nekih mjesec dana jeli moguce da je do toga? jutros sam ga ugasio izvadio bateriju i vratio natrag pa cu viditi kako se ponasa. Inače mi je baterija uredno drzala dva dana uz neko normalno koristenje. Na 2.3.5 stock romu sam. Jeli se kome slicno sto dogadjalo? trebam li biti zabrinut?

Skini Better Battery Stats, možda si nešto skinio što ti vuće bateriju ili si nešto upalio.

18 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Moguce je do toga da bi ga trebao resetirati ponekad,ja recimo uvijek gasim mob preko noci,mozda zato nemam nekih problema spomenutih ovdje.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina
chingy-os kaže...

Moguce je do toga da bi ga trebao resetirati ponekad,ja recimo uvijek gasim mob preko noci,mozda zato nemam nekih problema spomenutih ovdje.

NHF, ali ne znate vi koristiti ovaj uređaj {#}

Ja ga ne gasim preko noći pa nemam problema.

Evo, moj black/grey MIUI.

Lockscreen. Lockscreen.
Weath&Music Weath&Music
Infos Infos
1st page appks. 1st page appks.
2nd page appks. 2nd page appks.
Folderzz. Folderzz.
Browzer. Browzer.
Notts. Notts.
Toggles. Toggles.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan

Curica ti šalje poruku, a ti tu SS-aš mob cccc... 

Uglavnom kako koristiš MIUI, jedna preporuka - skini Equalizer app, i namjesti EQ na normal, te u MIUI Music-u namjesti na Normal. Najbolji zvuk na Androidu dosad...

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Evo, moj black/grey MIUI.

Svaka cast sudy, ovo preje*eno izgleda.. Jesi to sve sam prilagođavao, ili ima bas tako vec unaprijed sređena tema?

15 godina
Mitsuoka kaže...

Curica ti šalje poruku, a ti tu SS-aš mob cccc... 

Uglavnom kako koristiš MIUI, jedna preporuka - skini Equalizer app, i namjesti EQ na normal, te u MIUI Music-u namjesti na Normal. Najbolji zvuk na Androidu dosad...

Ma može čekati {#}

Hvala za ovo, probat ću.

majdo kaže...

Svaka cast sudy, ovo preje*eno izgleda.. Jesi to sve sam prilagođavao, ili ima bas tako vec unaprijed sređena tema?

Hvala!

Ovdje imaš sve što sam koristio.

Imaš sve tamo.

Ali da, sam sam prilagođavao sve.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
tommek10 kaže...

Skini Better Battery Stats, možda si nešto skinio što ti vuće bateriju ili si nešto upalio.

2.60 $ :-)

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Daj ne budi pizzda,pa odgovori Teni na poruku! {#}

15 godina
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

Daj ne budi pizzda,pa odgovori Teni na poruku! {#}

{#}

18 godina
neaktivan

Pozdrav

Može li netko dati detaljnije upute kako otključati SG2 na sve mreže, thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zmrljko kaže...

Pozdrav

Može li netko dati detaljnije upute kako otključati SG2 na sve mreže, thx

Ja ti mogu dat kratke upute:

1)Moraš rootati telefon (o tome je bilo dovoljno govora u ovoj temi pa potraži malo)

2)Nakon sto ga rootaš sa marketa instaliraš ovo: https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5zZ3Myc2ltdW5sb2NrY29kZSJd

3)Pokreneš program,nađeš svoj unlock code i upišeš ga prilikom pokretanja sa sim karticom nepodržane mreže.

16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

e ovako, da ti odmah odgovorim, ne trebaš biti zabrinut

malo da si pratio temu i čitao moj bluetooth problem nakon nadogradnje 2.3.5 vidio bi o čemu se radi

problem riješiš jednostavnim master resetom, pobrišeš sve s mobitela i sve radi kao vekerica, evo nekidan sam to napravio i sada mi bluetooth i baterija rade skroz normalno, s time da mi widget štednja energije nije bio prikazan kako treba, gornje stavke su mi samo pisale tekstom, bez ikona, a doljne su bile sa ikonama i tekstom

nakon master reseta mi sve nešta čudno i veliko, tek nakon pola sata čuđenja shvatim u čemu je razlika

dakle sve fino resetiraj i imaš ponovo pilu

17 godina
neaktivan

uz ovo sve navedeno probaj si kasnije force close apk koje iza rade takodjer..

i na ekranu probaj koristit sto manje shorcut apk na desktopu....ovaj android bug jbg je nazalost cesta pojava.

Ja sam je rijesio kad sam stavio 2.3.5 napravio hard reset , obrisao sva sranja i sve je radilo.

I nadogradio sam na ics normalno bez roota i opet sve odlicno radi dugo! Ugl jbg treba cackati :P bar dok ne dodje ics

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

XDA Developers - besplatno -.-'

16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
DwightSchrute kaže...

Pa odvratan je TW!

17 godina
neaktivan

Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

jeli ga je tko isprobao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem rijesen i bez brisanja svih podataka i master reseta. Samo ugasio izvadio bateriju vratio natrag upalio i sad preko noci mi se spustila za samo 1% ;-)
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! {#}

Ja mislim da si ti nešto upalia... I meni je tako bilo, pa sam uz Better Battery Stats našao što radi problem i zamrznija app. Vidia si kako sada traje baterija.

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Mislim da android OS BUG ne postoji na verzijama iznad 2.3.3,tebi je riječ o nečemu drugom,a ne o tome. Obični restart često riješi problem.

15 godina
neaktivan

Ja puno koristim mob i znam po 2 baterije pojest na dan al zato tu imam zalihu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 12:46 (Rašo).

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

jeli ga je tko isprobao {#}

Ja koristim novi leak i def ostaje za sad :))) bar dok ne dodje official. Sve mi redi ko urica osim email-a stalno loading inbox mail...

Fejs radi , google chrome leti , screenshot radi,contacts - phone radi super , slika za kontakte se moze dodat itd itd uglavnom preporucam :)

Ja sam zadovoljan sa novim leakom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice