2.3.6 - I dalje android os bug :(
Ako ne uspiješ riješit restartom napravi slijedeće:
Očisti cache Media Storage:
Settings > Applications > Manage Applications (stisni na All na vrhu) > Pronađi Media Storage > Clear data
Settings > Applications > Manage Applications (stisni na All na vrhu) > Pronađi Media Storage > Clear data
I restart nakon toga?
I restart nakon toga?
Pa ne moraš,uglavnom mislim da je iz kod tebe nekog razloga proces media ostao stalno upaljen umjesto da se pali/gasi po potrebi. Najčešće je dovoljan samo restart moba,ako to ne uspije onda brisanje podataka od Media Storage,a ako ni to ne uspije onda formatiranje interne memorije i SD kartice ako je imaš.
Edit: Vidim da ti ide u deep sleep,al vidim da ti dosta vremena provodi na visim frekvencijama a nimalo na 200 mHz (iako,to ovisi šta si radio u intervalu dok je CPU Spy mjerio-ako je nešto intezivnije naravno da će raditi na všim frekvencijama).
Savjet:Ako ti je mob rootan instaliraj si SetCPU i dodaj profil Screen Off i postavi mu niske frekvencije-npr kod mene je postavljeno da kad mi je ekran izgašen max frek je 500 a minimalna 200 mhz. To nekad zna još produziti trajanje baterije.
Ok, hvala na pomoci... Probat cu sve pa cu se navecer javiti sa dojmovima dal se nesto poboljsalo.
A sad imam jos jedan problem, nastala mi je kao neka ravna pokutina sirinom cijelog poklopca, neznam odkud mi to. Jeli moze to puknuti?
Tu pukotinu imam i ja... to je od skidanja poklopca, ili nešto (doduše ja sam je savio popola, pa nije pukla) nemaš brige za to.
A evo kako meni izgleda potrošnja... WLAN stalno upaljen, 3 sata ekrana, eto izdržat će 2 dana...
Ista misija kao i prije tjedan dana...
http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/16/tweet-party-round-2/
dva dana za redom mobitelu mi nemoze izdrzati baterija 12h uz minimalno koristenje.... idem na koristenje gdje je onaj graf i tamo vidim da nemilo pada. Nisam gasio mobitel nekih mjesec dana jeli moguce da je do toga? jutros sam ga ugasio izvadio bateriju i vratio natrag pa cu viditi kako se ponasa. Inače mi je baterija uredno drzala dva dana uz neko normalno koristenje. Na 2.3.5 stock romu sam. Jeli se kome slicno sto dogadjalo? trebam li biti zabrinut?
dva dana za redom mobitelu mi nemoze izdrzati baterija 12h uz minimalno koristenje.... idem na koristenje gdje je onaj graf i tamo vidim da nemilo pada. Nisam gasio mobitel nekih mjesec dana jeli moguce da je do toga? jutros sam ga ugasio izvadio bateriju i vratio natrag pa cu viditi kako se ponasa. Inače mi je baterija uredno drzala dva dana uz neko normalno koristenje. Na 2.3.5 stock romu sam. Jeli se kome slicno sto dogadjalo? trebam li biti zabrinut?
Skini Better Battery Stats, možda si nešto skinio što ti vuće bateriju ili si nešto upalio.
Moguce je do toga da bi ga trebao resetirati ponekad,ja recimo uvijek gasim mob preko noci,mozda zato nemam nekih problema spomenutih ovdje.
Moguce je do toga da bi ga trebao resetirati ponekad,ja recimo uvijek gasim mob preko noci,mozda zato nemam nekih problema spomenutih ovdje.
NHF, ali ne znate vi koristiti ovaj uređaj 
Ja ga ne gasim preko noći pa nemam problema.
Evo, moj black/grey MIUI.
Curica ti šalje poruku, a ti tu SS-aš mob cccc...
Uglavnom kako koristiš MIUI, jedna preporuka - skini Equalizer app, i namjesti EQ na normal, te u MIUI Music-u namjesti na Normal. Najbolji zvuk na Androidu dosad...
Evo, moj black/grey MIUI.
Svaka cast sudy, ovo preje*eno izgleda.. Jesi to sve sam prilagođavao, ili ima bas tako vec unaprijed sređena tema?
Curica ti šalje poruku, a ti tu SS-aš mob cccc...
Uglavnom kako koristiš MIUI, jedna preporuka - skini Equalizer app, i namjesti EQ na normal, te u MIUI Music-u namjesti na Normal. Najbolji zvuk na Androidu dosad...
Ma može čekati 
Hvala za ovo, probat ću.
Svaka cast sudy, ovo preje*eno izgleda.. Jesi to sve sam prilagođavao, ili ima bas tako vec unaprijed sređena tema?
Hvala!
Ovdje imaš sve što sam koristio.
Imaš sve tamo.
Ali da, sam sam prilagođavao sve.
Skini Better Battery Stats, možda si nešto skinio što ti vuće bateriju ili si nešto upalio.
2.60 $ :-)
Daj ne budi pizzda,pa odgovori Teni na poruku! 
Daj ne budi pizzda,pa odgovori Teni na poruku! 

Pozdrav
Može li netko dati detaljnije upute kako otključati SG2 na sve mreže, thx
Pozdrav
Može li netko dati detaljnije upute kako otključati SG2 na sve mreže, thx
Ja ti mogu dat kratke upute:
1)Moraš rootati telefon (o tome je bilo dovoljno govora u ovoj temi pa potraži malo)
2)Nakon sto ga rootaš sa marketa instaliraš ovo: https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5zZ3Myc2ltdW5sb2NrY29kZSJd
3)Pokreneš program,nađeš svoj unlock code i upišeš ga prilikom pokretanja sa sim karticom nepodržane mreže.
e ovako, da ti odmah odgovorim, ne trebaš biti zabrinut
malo da si pratio temu i čitao moj bluetooth problem nakon nadogradnje 2.3.5 vidio bi o čemu se radi
problem riješiš jednostavnim master resetom, pobrišeš sve s mobitela i sve radi kao vekerica, evo nekidan sam to napravio i sada mi bluetooth i baterija rade skroz normalno, s time da mi widget štednja energije nije bio prikazan kako treba, gornje stavke su mi samo pisale tekstom, bez ikona, a doljne su bile sa ikonama i tekstom
nakon master reseta mi sve nešta čudno i veliko, tek nakon pola sata čuđenja shvatim u čemu je razlika
dakle sve fino resetiraj i imaš ponovo pilu
uz ovo sve navedeno probaj si kasnije force close apk koje iza rade takodjer..
i na ekranu probaj koristit sto manje shorcut apk na desktopu....ovaj android bug jbg je nazalost cesta pojava.
Ja sam je rijesio kad sam stavio 2.3.5 napravio hard reset , obrisao sva sranja i sve je radilo.
I nadogradio sam na ics normalno bez roota i opet sve odlicno radi dugo! Ugl jbg treba cackati :P bar dok ne dodje ics
XDA Developers - besplatno -.-'
Najnoviji ICS leak XXLPH od 9.02.2012.
Download:
http://hotfile.com/dl/146748985/809318f/I9100XXLPH.zip.html
Utisci i komentari na ROM:
Najnoviji ICS leak XXLPH od 9.02.2012.
Download:
http://hotfile.com/dl/146748985/809318f/I9100XXLPH.zip.html
Utisci i komentari na ROM:
Pa odvratan je TW!
Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! 
jeli ga je tko isprobao 
Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! Samo da nema Android OS Bug! 
Ja mislim da si ti nešto upalia... I meni je tako bilo, pa sam uz Better Battery Stats našao što radi problem i zamrznija app. Vidia si kako sada traje baterija.
Mislim da android OS BUG ne postoji na verzijama iznad 2.3.3,tebi je riječ o nečemu drugom,a ne o tome. Obični restart često riješi problem.
jeli ga je tko isprobao 
Ja koristim novi leak i def ostaje za sad :))) bar dok ne dodje official. Sve mi redi ko urica osim email-a stalno loading inbox mail...
Fejs radi , google chrome leti , screenshot radi,contacts - phone radi super , slika za kontakte se moze dodat itd itd uglavnom preporucam :)
Ja sam zadovoljan sa novim leakom.