Kad se već igramo špekulacijama,da vidimo slijedeće?
Nakon izlaska SGSIII planirate li svoj ljubljeni mobitel prodati i nabaviti novi model:
Tko zna... nisam namjeravao prodat Desire i kupit SGS2, pa je, eto, uletila dobra ponuda... :)
Nakon izlaska SGSIII planirate li svoj ljubljeni mobitel prodati i nabaviti novi model:
Tko zna... nisam namjeravao prodat Desire i kupit SGS2, pa je, eto, uletila dobra ponuda... :)
XXKPA - onaj dupli X na početku bi trebao značiti da je ovo full stable relese, barem su tako oznake inače značile.. Jel to znači da je konačno pravi ICS došao?
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
XXKPA - onaj dupli X na početku bi trebao značiti da je ovo full stable relese, barem su tako oznake inače značile.. Jel to znači da je konačno pravi ICS došao?
Jel s tim gubimo root ?
ROM nema veze sa rootom, samo kernel. Ako staviš kernel koji odgovara ICS-u, a ima root ovlasti, onda ne gubiš.
Koliko ja znam, nema još za ovo roota. Bit će sutra - preksutra.. Samo da ga složi netko tko zna i ima vremena ;)
Nadam se da to (XXKPA) nije official jer je pun bugova, sutra se vraćam na gingerbread...
Punisher
Nije to official izdanje,još uvijek je dosta bugovit,napredak postoji al ima dosta i bugova,barem su takva iskustva ekipe sa xda,ima već hrpu postova o tom ROMu.
I dalje izbjegavati ako želite stabilan ROM za svakodnevno korištenje.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
ja sam izdajica, kupujem iPhone :)
Sve zavisi kakva će situacija biti u T-Mobileu.
Iako, iskreno, nemam potrebu mijenjati (ni ovoga nisam upoznao kak spada).
Da se nadovežem na prognoze.
Ekran, može, 720p, ali ne veće rezolucije od 4,5".
RAM-a koliko god mogu staviti, ali više od 1 GB ne treba (uvijek mi lufta ima preko 500 MB).
Kamera, ne trebaju (ako ne mogu) ići na više od 8 MP jedino kao što je netko rekao, obavezno senzor promijeniti i promijeniti bljeskalicu.
ICS se podrazumjeva.
CPU/GPU - pojačati koliko zahtjeva ekran i fluidnost (dual 1,8 GHz + ili quad 1 GHz+).
Kućište više manje ostaviti isto (apsolutno nikakve zamjerke)
Bateriju minimalno 2000 mAh jer je sve za poboljšan hardver preslabo.
Ali, ne očekujem od SGS III nešto previše. Budimo iskreni.
To će biti kao s iP4 i iP4S samo što Samsung nije đubre-firma kao Apple pa u isto kućište stave malo jači hardver.
Tek bi SGS IV trebao biti i mogao biti prava zvjerka.
No, preostaje nam čekati i pratiti razvoj događaja.
iskreno ocekivao sam mnogo vise od ICS-a i samsunga. onako na prvi pogled izgleda kao GB. tu i tamo neka sitnica poboljsana.
mogao bi i samsung neku nadogradnju svog Twiz-a napraviti. uzmimo npr desire HD koji je nadogradnjom na 2.3.5 dobio i sense 3.0 e tu se vec vidi neka razlika.
isto tako je sa nexus s. ima ga kolega s posla i za taj tel update sa GB na ICS je bilo pravo osvjezenje. no vrijdi pricekati sluzbeni update pa cemo vidjeti...
iskreno ocekivao sam mnogo vise od ICS-a i samsunga. onako na prvi pogled izgleda kao GB. tu i tamo neka sitnica poboljsana.
mogao bi i samsung neku nadogradnju svog Twiz-a napraviti. uzmimo npr desire HD koji je nadogradnjom na 2.3.5 dobio i sense 3.0 e tu se vec vidi neka razlika.
isto tako je sa nexus s. ima ga kolega s posla i za taj tel update sa GB na ICS je bilo pravo osvjezenje. no vrijdi pricekati sluzbeni update pa cemo vidjeti...
Ako Samsung želi izbaciti TW 5, napraviti će to sa GSIII... nisu ludi da ga stave na stariji model, moraju prodati novi....
imam par pitanja za Galaxy S2, koji je najlakši način za sim unlock? root pa unlocker sa marketa? može li se bez roota?
ima li za standardni android room 2.3.5, root sa opcijom unroota?
znači poanta je svega da mi neće trebati root, a bez puno modifikacija želim otključani mobitel na sve mreže
A ja sam tako nešto i očekivao.
Rekoše Q1 koji traje do kada, trećeg mjeseca?
Ostaje im još prilično vremena da izbace pravi/pošteni ICS za naše beštije.
imam par pitanja za Galaxy S2, koji je najlakši način za sim unlock? root pa unlocker sa marketa? može li se bez roota?
znači poanta je svega da mi neće trebati root, a bez puno modifikacija želim otključani mobitel na sve mreže
Ja sam svog otkljucao na ovaj nacin: Bio je na 2.3.3 napravio sam root i onda sam ga okljucao s programom preko marketa koji se zove galaxy s2 sim unlock. Skenirao je i nakraju mi je izbacio kod kojeg sam zapisao i unesao u telefon i naravno otključao. Nakon nekog vremena spojio sam se na kies i ponudio mi je nadogradnju na 2.3.5 sto sam i uradio. Nestao mi je onaj usklicnik zuti naravno i sami root a telefon mi je ostao otključan. Prezadovoljan sam na stocku 2.3.5 baterija traje cca dva dana, sve mi lijepo radi i izgleda, imam otključan telefon, brijem da ovi u vipu i nemogu tako lako skuzi da je rootan bio ako sto krene po zlu.
ja sam izdajica, kupujem iPhone :)
Sve zavisi kakva će situacija biti u T-Mobileu.
Iako, iskreno, nemam potrebu mijenjati (ni ovoga nisam upoznao kak spada).
Da se nadovežem na prognoze.
Ekran, može, 720p, ali ne veće rezolucije od 4,5".
RAM-a koliko god mogu staviti, ali više od 1 GB ne treba (uvijek mi lufta ima preko 500 MB).
Kamera, ne trebaju (ako ne mogu) ići na više od 8 MP jedino kao što je netko rekao, obavezno senzor promijeniti i promijeniti bljeskalicu.
ICS se podrazumjeva.
CPU/GPU - pojačati koliko zahtjeva ekran i fluidnost (dual 1,8 GHz + ili quad 1 GHz+).
Kućište više manje ostaviti isto (apsolutno nikakve zamjerke)
Bateriju minimalno 2000 mAh jer je sve za poboljšan hardver preslabo.
Ali, ne očekujem od SGS III nešto previše. Budimo iskreni.
To će biti kao s iP4 i iP4S samo što Samsung nije đubre-firma kao Apple pa u isto kućište stave malo jači hardver.
Tek bi SGS IV trebao biti i mogao biti prava zvjerka.
No, preostaje nam čekati i pratiti razvoj događaja.
Ja sam imao Iphone 4 zbilja odlican mob ali sada se nebi vracao na njega,neki dan sam ga stavio u ruku i tako mi malo djeluje naspram SII,mozda Iphone 5 vidit cemo kako bude...
Ja sam svog otkljucao na ovaj nacin: Bio je na 2.3.3 napravio sam root i onda sam ga okljucao s programom preko marketa koji se zove galaxy s2 sim unlock. Skenirao je i nakraju mi je izbacio kod kojeg sam zapisao i unesao u telefon i naravno otključao. Nakon nekog vremena spojio sam se na kies i ponudio mi je nadogradnju na 2.3.5 sto sam i uradio. Nestao mi je onaj usklicnik zuti naravno i sami root a telefon mi je ostao otključan. Prezadovoljan sam na stocku 2.3.5 baterija traje cca dva dana, sve mi lijepo radi i izgleda, imam otključan telefon, brijem da ovi u vipu i nemogu tako lako skuzi da je rootan bio ako sto krene po zlu.
Mogu ovi iz vipa skuziti da si flashao mob jer imas onaj counter/brojac,a njega jedino sa usb jigom mozes ponistiti,a navodno ovi iz vipa vise gledaju na to nego na tmobile,tak sam cuo...
Ja sam imao Iphone 4 zbilja odlican mob ali sada se nebi vracao na njega,neki dan sam ga stavio u ruku i tako mi malo djeluje naspram SII,mozda Iphone 5 vidit cemo kako bude...
Ja imam iPhone 4S i SGS2. Meni osobno je sgs2 bolji mobitel i ne bi isao sa njega na iphone.
Doduse iPhone ima svojih prednosti, ali mi je jako dosadio. Definitivno bolji appstore ima iphone, ali ajde i ovi se popravljaju.
Kamera na jednom i drugom je odlicna (s obzirom da se radi o mobitelima).
I da naravno velicina - premali je i to ne mozes nikako zanemariti...
Uh da i ono staklo odozada je debilno na iphoneu - mislim da kad bi mi pao da bi islo sve u papar
ja maloprije dobio4100
ja maloprije dobio4100
Meni iz 3 puta kada sam pokrenio 4300
Oko 4500 dobijam sa checkrom-om i speedmod kernelom.
Mogu ovi iz vipa skuziti da si flashao mob jer imas onaj counter/brojac,a njega jedino sa usb jigom mozes ponistiti,a navodno ovi iz vipa vise gledaju na to nego na tmobile,tak sam cuo...
kupit cemo i taj usb jig dodje 3$ pa nek onda probaju skuzit 
kupit cemo i taj usb jig dodje 3$ pa nek onda probaju skuzit 
http://www.ebay.com/itm/Download-Mode-USB-Jig-Tool-Samsung-Galaxy-S-II-S2-i9100-i9000-Vibrant-T959-/270852341957?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item3f100ec0c5#ht_948wt_905
Evo za 1.5 $
kupljeno
, i sto kad stigne, samo ustekam u uredjaj i taj jig odradi svoje ili?
SGS2 radi pod vodom... http://techcrunch.com/2012/01/10/watch-this-phone-survive-a-dip-in-the-drink-thanks-to-hzo/
Sad ne moram strepiti kad odem na WC 
Pa zapravo moraš strepjeti jer SGS2 na ovom videu je dodatno modificiran od te tvrtke HzO. Ako si gledao cijeli video, vidiš kako frajer priča o nekom sredstvu koje štiti elektroniku tako da se ne uništi sa vodom neg kao da voda "bježi" od elektronike. Uostalom, vidiš i da ima neš plavo dole kad se rastavi :S
Moj SGS2 to nije imao..
Pa zapravo moraš strepjeti jer SGS2 na ovom videu je dodatno modificiran od te tvrtke HzO. Ako si gledao cijeli video, vidiš kako frajer priča o nekom sredstvu koje štiti elektroniku tako da se ne uništi sa vodom neg kao da voda "bježi" od elektronike. Uostalom, vidiš i da ima neš plavo dole kad se rastavi :S
Moj SGS2 to nije imao..
Tocno tako,ja sam prije jedno mj dana isto gledao video gdje prikazu kako s nekim sprejom naspricaju i onda voda samo silazi sa uredjaja...dobra stvar
Došao je i taj dan, HTC Sense 3.5 na Galaxy s II
Naravno još je u teškoj alpha verziji...
https://twitter.com/#!/shen_ye/status/155502557161197568
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lsunQeZvFjE