Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
AM10 kaže...

planiram si kupit ovaj mob,i interesira me nesto,vecina mi kaze da mobitel nije samo za zvat i slat poruke,pa zasto ako zna netko odgovor?!

ja svoj koristim za ogledalo dok se brijem

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sada mi je jasno zašto meni pokazuje da nije moguće nadograditi.

Tamo kod CSC meni piše KOR(ea), a tebi piše CRO(atia).

A stavio sam navodno org. ROM.

Bemti ROM-ove, Kernele i sve {#}

zato ne želim ništa prčkati, ako izađe šta novo uredu ali ovako ne mjenjam konja koji pobjeđuje

14 godina
neaktivan

de ozbiljno te pitam...

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

jel stane to u traperice ,prednji džep? ne pada mi na pamet da nosim one torbice preko ramena ili oko pasa,ni remen ne podnosim

Naravno!

Meni stane u svake traperice, hlače, što god imam. Nebi bilo to toliko čudno da sam recimo L ili XL ili tako nešto, ali sam ja M tako da ne brineš (pretpostavljam da ti nosiš L)...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Meni stane u svake traperice, hlače, što god imam. Nebi bilo to toliko čudno da sam recimo L ili XL ili tako nešto, ali sam ja M tako da ne brineš (pretpostavljam da ti nosiš L)...

možda je glupo pitanje,ali nije nebitno ako nemaš stalno neku torbu ili ruksak uz sebe,pogotovo ljeti
još jedno pitanje,postoji li galaxy sa internom memorijom od 32 gb ili je samo proširiv preko microsd kartice?

17 godina
odjavljen
seneka kaže...
Šef kaže...

možda je glupo pitanje,ali nije nebitno ako nemaš stalno neku torbu ili ruksak uz sebe,pogotovo ljeti
još jedno pitanje,postoji li galaxy sa internom memorijom od 32 gb ili je samo proširiv preko microsd kartice?

Postoji sa 32gb internom ali ga kod nas nema, ne znam zašto...

14 godina
neaktivan
AM10 kaže...

planiram si kupit ovaj mob,i interesira me nesto,vecina mi kaze da mobitel nije samo za zvat i slat poruke,pa zasto ako zna netko odgovor?!

boomp

16 godina
neaktivan
AM10 kaže...
AM10 kaže...

boomp

evo, pročitaj

17 godina
odjavljen
AM10 kaže...
AM10 kaže...

boomp

mobitel ko mobitel, koristiš ga za ono šta ti treba...

14 godina
neaktivan

a kupit cu pa sta bude ,valjda ce me bolje sluzit od 5800 hhaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:34 (AM10).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AM10 kaže...

a kupit cu pa sta bude ,valjda ce me bolje sluzit od 5800 hhaha

5800 i galaxy s2 kao nebo i zemlja

16 godina
neaktivan

Poštovani! :)

Sve 5 sa uređajem, ali malih problema imam...

nakon instalacije kiesa (upravo izaša novi kies) i s njime drivera za mob, uređaj je prepoznat od windowsa odmah... cim se racunalo ugasi, rođe par dana, spojim sgs2 sa kompom ali k'o da ništa spojeno nije....

MSI GX630
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:39 (monkeymoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Provjeri dali ti je ukljucena kvacica na USB debuging modu setings/application/development...
15 godina
neaktivan
Ovako...
Bio sam na litening romu 2 tjedna te nisam bas zadovoljan istim. Mob mi se sam od sebe resetirao i baterija nije bila bas najbolja. Zatim sam pokusao staviti darkya ali u cijelom procesu sam samo promijjenio kernel (super core 1.7) kernel mi je rinesio problem resetiranja :)
Zajeb kod instalacije darkya je da sam zip. trebao staviti na mass memoriju telefona a ne na sd micro karticu. S titanium back up-om su mi sve postavke sacuvane i darky pichi puno bolje od litening rom...
Dakle mislim da nije problem u skinutom zipu darky file vec u mjestu na kojem se isti nalazi na telefonu, u recovery modu ni meni nije htijeo ocitati sa sd card vec direkt s mass memory :)

Pozz
16 godina
neaktivan
litening rom je odličan al baterija je jako žedna :D traje jedan dan max

0 0 hvala 0
15 godina
cassiopean kaže...
Ovako...
Bio sam na litening romu 2 tjedna te nisam bas zadovoljan istim. Mob mi se sam od sebe resetirao i baterija nije bila bas najbolja. Zatim sam pokusao staviti darkya ali u cijelom procesu sam samo promijjenio kernel (super core 1.7) kernel mi je rinesio problem resetiranja :)
Zajeb kod instalacije darkya je da sam zip. trebao staviti na mass memoriju telefona a ne na sd micro karticu. S titanium back up-om su mi sve postavke sacuvane i darky pichi puno bolje od litening rom...
Dakle mislim da nije problem u skinutom zipu darky file vec u mjestu na kojem se isti nalazi na telefonu, u recovery modu ni meni nije htijeo ocitati sa sd card vec direkt s mass memory :)

Pozz

Hvala, to bi mogao biti moj problem.

Zanima me samo jesi posebno rootao ili si to dobio sa Lite'ningom.

Normalno sve, radi?
Kakva je baterija na Darkyu?

I kojeg Darkya imaš? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
Vapor kaže...

HDTV adapteri za SGSII. Jesu li dobri oni od 15-20$ s ebaya ili mora bit original.

? I imali netko iskustva s bilo kakvim neoriginalnim adapterima?

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje
15 godina
neaktivan

Isto pitanje i ja bi jako htio jedan HDTV adapter :3

Btw da jel iko cita onaj prvi post? Da promjenim tamo sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...
Vapor kaže...

HDTV adapteri za SGSII. Jesu li dobri oni od 15-20$ s ebaya ili mora bit original.

? I imali netko iskustva s bilo kakvim neoriginalnim adapterima?

Napisao sam unatrag koju stranicu da sam naručio s ebay-a između ostalog MHL adapter koji još nije došao.

Kada dođe javit ću dojmove..čitaj malo pozornije...

15 godina
neaktivan

Dali se može vratiti na početni kernel i rom i poništiti root? Jeli to moguće?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Igor_zgb kaže...

Dali se može vratiti na početni kernel i rom i poništiti root? Jeli to moguće?

Naravno da je 

15 godina
neaktivan

Da našao sam tutorial

http://www.jayceooi.com/2011/08/14/how-to-restore-stock-firmware-on-samsung-galaxy-s2-video/

Sve je jasno jedino koji skinuti rom i kernel?

recimo gledam ako je mob iz t - mobilea npr ima za croatiu i ima 2 verzije roma i kernela, koji staviti?

Croatia

BOKE3:http://www.multiupload.com/UYS3MYUTAG
Firmware info: PDA:BOKE3|PHONE:BOKD1|CSC:CROKE3

BOKE3 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/ILP00AT8G6
Password: intratech@XDA

BOKG2:http://www.multiupload.com/LERD4XZNS5
Firmware info: PDA:BOKG2|PHONE:BOKG1|CSC:CROKF1

BOKG2 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/TD5QBFPCIH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Već nakon tjedan dana došao mi naručeni JIG i OTG kabel. Sve super radi,JIGom sam već maknuo onaj žuti trokut i poništio brojač flash-anja a OTG kabel radi sa USB stickom i mišom,baš je fora klikat mišem pa galaxy-u: lijevi klik je pritisak,držanje lijevog klika je kao povlačenje,kotačić skrolira a pritisak na kotačić je kao stiskanje meni tipke. Totalno geekovsk LOL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Igor_zgb kaže...

Da našao sam tutorial

http://www.jayceooi.com/2011/08/14/how-to-restore-stock-firmware-on-samsung-galaxy-s2-video/

Sve je jasno jedino koji skinuti rom i kernel?

recimo gledam ako je mob iz t - mobilea npr ima za croatiu i ima 2 verzije roma i kernela, koji staviti?

Croatia

BOKE3:http://www.multiupload.com/UYS3MYUTAG
Firmware info: PDA:BOKE3|PHONE:BOKD1|CSC:CROKE3

BOKE3 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/ILP00AT8G6

BOKG2:http://www.multiupload.com/LERD4XZNS5
Firmware info: PDA:BOKG2|PHONE:BOKG1|CSC:CROKF1

BOKG2 Stock Kernel: http://www.multiupload.com/TD5QBFPCIH

Pitaj sudy_freak-a, on je vračao na stock dok je nosio mob na servis.

15 godina
neaktivan

ja što sam ti stavljao slike sa kies ti je originale od t(minus)mobile, valjda to posluži nečemu, ako ti još šta treba pogledati samo viči.

e i pitanje, naime preko niti jednog preglednika ne mogu pisati na bug forumu, standardni, opera, firefox, ma ništa (naravno mislim na pisanje preko sgs2)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hd22sb kaže...

ja što sam ti stavljao slike sa kies ti je originale od t(minus)mobile, valjda to posluži nečemu, ako ti još šta treba pogledati samo viči.

e i pitanje, naime preko niti jednog preglednika ne mogu pisati na bug forumu, standardni, opera, firefox, ma ništa (naravno mislim na pisanje preko sgs2)

Ne možeš niti na jednom browseru... moraš ići preko bug mobile stranice. (m.bug.hr)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:03 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ako netko ima sgs2 iz tele 2 sa orginalnim romom,molim da utipka u telefon   *#1234# i da prikazano napiše u postu.

Prema tim podacima bi se trebao naći stock rom i kernel da se mogu vratit na to ako zatreba garancija.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav! kolko sam shvatio mem telefona je podjeljena u 2 dijela 2GB za aplikacije + ostatak za slikice,filme...

e sad me zanima sljedece...prilikom deinstalacije aplikacija cini mi se da se ne povrati cijela memorija kao sto je bilo prije instaliranja.

da li je to moguce negdje ocistiti i sa cime?

0 0 hvala 0
15 godina
hd22sb kaže...

Kordy kaže...
hd22sb kaže...

Ne možeš niti na jednom browseru... moraš ići preko bug mobile stranice. (m.bug.hr)

Ne slušajte Kordy-a, pojma vam on nema {#}

Ne morate na m.bug.hr (koji mi se osobno ne sviđa i ružan je {#} (sorry redakcijo))!

Ako želite pristupiti (i pisati) na bug.hr/forum stranici, potrebno je samo da pri pisanju Isključite WYSIWYG (gornji desni kut, iznad okvira za pisanje)

Problem? {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

Kordy kaže...
hd22sb kaže...

Ne slušajte Kordy-a, pojma vam on nema {#}

Ne morate na m.bug.hr (koji mi se osobno ne sviđa i ružan je {#} (sorry redakcijo))!

Ako želite pristupiti (i pisati) na bug.hr/forum stranici, potrebno je samo da pri pisanju Isključite WYSIWYG (gornji desni kut, iznad okvira za pisanje)

Problem? {#}

tnx, nisam pojma imao za to

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 22:42 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice