Evo ja sam stavio novog Darky-ja i sve super za sada ( je da je proslo samo 2 h
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@sudy_freak
Ma nemaš frke. Ako ti je odličan taj ROM, nije ti dosadio, zašto mjenjati? :)
Kad ti dosadi, lako ga promjeniš.. Ja sam ostao još uvijek na DarkyROM-u KH3. Potpuno mi je stabilan, leti ko blesav.. Čekam da izađe R2 od ovog novog KI3, on bi trebo donijeti još par sitnica i bugfixova ukoliko ga ovaj BASE ROM ima.
Koliko vidim, zasad se nitko na ništa ne žali u novom ROMu, svi kažu da mobitel radi još brže. Jedini bug je valjda ikona vibracije što je ostala u status baru stalno kad je vibracija uključena (bilo zvonjava ili bez zvonjave) :S
Stavio sam na probu SuperCore 2.0 da vidim kako će šljakat, sad se puni mob do vrha, pa kad se isprazni pošaljem screenshot batery usagea. Zasada mi se čini da mobitel radi čak još bolje i uglađenije i brže (ako je to uopće moguće). Al jedino me baterija zanima :)
Wifi + 3G stalno upaljeni, kreće hard usage test ;)
Pozdrav!
Evo,nov sam u svemu ovome i jučer sam bez problema stavio litening rom i sada bi probao darky,ali sam se u toliko informacija potpuno izgubio.Ako ti nebi bio problem da napišeš postupak. Hvala!
Pa se program blokirao, pa sam ja to prekinuo.
Nemam pojma sada..
Ne bih bas rootao osim ako mi vec nije rootan.
I sada mi super radi s Liteom,cini mi se brzim nego na stocku..
Ostavit cu sada par punjenja ovako kako jest pa cu vidjeti.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
kakav mu je vanjski zvučnik kod reprodukcije muzike?
Nedavno sam nabavio iz Vipa Galaxy S2 sa slijedećim informacijama :
Model Number : GT-I9100
Android Version : 2.3.3
Baseband Version : I9100BUKG1
Kernel Version : 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890 root@DELL 102 #2
Build Number : GINGERBREAD.BUKG2
Jedino što bih trenutno htio je postići root prava nad OS-om, ali neće to baš tako lako, malo je drugačija terminologija i postupci nego na dosadašnjim HTCovima.
Upoznat sam do sada sa tri različite metode za rootanje :
1. Flashanje nesigurnog kernela, i zatim superoneclickom instalacija SuperUser i BusyBox aplikacije
2. Flashanje CF-ROOT-xxxx kernela sa svime već uključenim
3. Flashanje custom ROMa i pripadajućeg mu kernela
Kako želim ostati zasad na originalnom ROMu, zanima me naravno druga opcija. Ali buni me par stvari:
1. Je li bitno da kernel bude za 2.3.3, ili može biti za 2.3.4?
2. Ako je moj BUKG2, mora li insecure biti G2 ili može biti recimo G3 (veže se na prvo pitanje)
Pretpostavljam da je netko na forumu već odradio ovu proceduru, pa malo da prosvijetli cijelu situaciju?
Zahvaljujem
Gurni malo jače unutra, meni isto nisu baš iz prve sjele do kraja...
Ako si imao nešto tipa 5800 XM, N91, N95, N96 ili neki treći koji ima natprosječno glasne zvučnike, ovaj će ti se možda činiti tih.
No, prilično je glasan, a i kvaliteta zvuka je vrhunska.
Ako ti je toliko važno, pogledaj:
hvala,ovo mi je dovoljno,jedina stvar koja je preostala ,a koči me da ga odmah kupim je njegova veličina
inače dvojim između iphonea 4 i njega
hvala,ovo mi je dovoljno,jedina stvar koja je preostala ,a koči me da ga odmah kupim je njegova veličina
Što se površine tiče, velik' je, da. Lagao bih da kažem da nije.
Što se debljine tiče, kao da ga ne držiš, leži savršeno u ruci.
Što se mase tiče, isto kao komentar za debljinu.
Ali, želiš li ti gledati neki full HD film na velikom zaslonu ili ne?
Imati savršen pregled interneta dok surfaš iz kreveta?
Ili ćeš kupiti iP 4 pred predstavljanje iP5?
Na tebi je
Pa dobar... Nemoj očekivati puno od tog. Ako želiš nešto takvo, onda uzmi SE W995...
Evo nabavio ga prije par dana i oduševljenju nema kraja. Povremeno sam se ranije igrao sa iPhonom 4 od frenda, zapravo mogu reći da sam ga dosta proučio, ali kada mi je u ruke došao Galaxy S 2, odluka je bila jasna 
A sada jedno glupo pitanje (nikad ih ne fali), jel se ja to varam ili na ovom pametnom telefonu alarm ne radi ukoliko se uređaj ugasi? Napravljen je update (Android 2.3.4), stock ROM, dakle nikakve kemije, baterija do vrha, namjestim alarm, ugasim mobitel i... ništa, game over. Znači na svim ranijim (pri)glupim mobitelima koje sam imao još od kamenog doba, je to radilo. Nije mi jasno zašto ovdje ne, interni sat radi, dakle zašto nebi i alarm?
Što se površine tiče, velik' je, da. Lagao bih da kažem da nije.
Što se debljine tiče, kao da ga ne držiš, leži savršeno u ruci.
Što se mase tiče, isto kao komentar za debljinu.
jel stane to u traperice ,prednji džep? ne pada mi na pamet da nosim one torbice preko ramena ili oko pasa,ni remen ne podnosim
ja kada ga nodsim u đepu se nekad prepadnem da sam ga izgubio jer uopce nemam osjecaj da mi je u hlacama...
Priznaju li garanciju ako je mob rootan?
Čuo sam oprečne informacije.
jel stane to u traperice ,prednji džep? ne pada mi na pamet da nosim one torbice preko ramena ili oko pasa,ni remen ne podnosim
Itekako stane u normalne traperice/hlače normalnog kroja, za one uskre kožne ili slične uske ćeš se morati namučiti 
Priznaju li garanciju ako je mob rootan?
Čuo sam oprečne informacije.
Ne znam za rootane, ali prije s I9000 su priznavali i rootane i s Custom ROM-ovima.
Ja sam, da se osiguram (2x prije slanja na servis) stavio org. stock T-Mobile ROM.
Pretjerujete s tim pitanjima tipa Da li stane u džep? Pa nije to tablet ffs....
Čovjek je pri kupnji.
Dolazi u klub.
Podrži ga da ne zastrani (NO APPLE, NO APPLE!)
Btw. vi koji imate apdejtani 2.3.4 preko Kies-a, kako se ponaša baterija?
I radi li s nekim drugim Kernelom?
Nešto me Lite pruca 
I kako mogu provjeriti je li mi rootan?
Čovjek je pri kupnji.
Dolazi u klub.
Podrži ga da ne zastrani (NO APPLE, NO APPLE!)
nemam ništa protiv iphonea,ali jednostavno moram kupiti novi mobitel jer me ovaj koji imam dobrano zeza,restarta se,zuji gadno
i kupiću najbolji i onaj koji zadovoljava moje prohtjeve,novac mi nije toliko bitan
da iphone ima kompatibilan bluetooth i normalan vanjski zvučnik,kupio bi njega,a ne da mi se čekati 5-icu
ako je to galaxy....
i da,nemam namjeru robovati takvoj stvarčici,stavljati kojekakve zaštitne folije,gumirane rubnike,futrole,želim da on služi meni i svrsi za koju je namjenjen
ako je to galaxy....
i da,nemam namjeru robovati takvoj stvarčici,stavljati kojekakve zaštitne folije,gumirane rubnike,futrole,želim da on služi meni i svrsi za koju je namjenjen
Garantiram ti!
Nećeš požaliti. 
(no možeš malo pripaziti na njega).
Garantiram ti!
Nećeš požaliti. 
(no možeš malo pripaziti na njega).
ma jasno,uglavnom čuvam stvari,kao što sam rekao treba mi za internet,fotografiranje i telefoniranje
veličina ekrana mi nije nebitna,ne bi se u tom smislu ograničavao.ali kao što kažeš iako je malo većih dimenzija,izuzetno je lagan
malo me hebe taj screentouch ali valjda se čovjek na to privikne
malo me hebe taj screentouch ali valjda se čovjek na to privikne
Da mi je netko rekao da ću se za manje od tjedan dana priviknuti na touchscreen ismijao bih ga.
Inače, ovo mi je prvi touchscreen mobitel i potpuno sam navikao.
Iako imam velike ruke i prste nije problem tipkati ni na okomitoj Qwerty tipkovnici.
Za tjedna-dva ćeš pi*iti kao lud.
Pokušam ja, kada evo što mi kaže -.-
Btw. stavio sam stock firmware i kernel.
Vi koji ste stavljali official 2.3.4, kako ste išli?
HDTV adapteri za SGSII. Jesu li dobri oni od 15-20$ s ebaya ili mora bit original.
Official MIUI? Ako želimo službeni MIUI koji će pošteno raditi moramo glasati! Svaki glas je važan. http://www.facebook.com/questions/217517851641131/?qa_ref=ssp
planiram si kupit ovaj mob,i interesira me nesto,vecina mi kaze da mobitel nije samo za zvat i slat poruke,pa zasto ako zna netko odgovor?!
nema ništa još od officijalnog update (barem tako kies kaže)
Sada mi je jasno zašto meni pokazuje da nije moguće nadograditi.
Tamo kod CSC meni piše KOR(ea), a tebi piše CRO(atia).
A stavio sam navodno org. ROM.
Bemti ROM-ove, Kernele i sve