Ma nije to problem uopće staviti ;)
Kolega jedan (mislim Kordy?) je stavio na stranici ili dvije prije video tutorial kako staviti lightening rom na mobitel. Mislim da je to najlakše i najbrže prvo njega staviti, a s time odma i rootaš mobitel i sve, a onda kasnije samo preko recovery moda na mobitelu staviš bilo koji drugi kernel koji hoćeš. 2 min posla ;)
Nebi preporučio da ga vratiš jer ti ga samo neće bit tjedan dana, a oni će napraviti ništa doli staviti drugi kernel..
Ako želiš, naravno možeš ga odnjet, možda čak dobiš novi mobitel (mada sumnjam)..
Osobno bi prvo probao staviti drugi kernel i unlockat ga (forum.xda-developers.com ima sve odgovore kako), i vidit oće radit kartica, a ako neće, vratim original kernel i odnesem ga u t-mobile i kažem da su ga pokvarili na servisu..
Novi Darky bi trebao doć svaki dan.. Rekli su da će prvo rješit nešto što su slagali za SGS, pa kad slože to (a složili su), onda će dovršit ovaj za S2.
Koliko sam vidio i čitao, donosi dosta poboljšanja..
Ubrzanja sistema, camera hack, mms hack, jkay teme uključene, još bolja baterija...
Kažem, ja svaki dan provjeravam jel došao, pa kad primjetim, javim svima ;)

nisam vidio da mi je SD-kartica pod drugim imenom.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.