Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Denyken kaže...

Ipak da pocnem od pocetka

Znaci, ubacio sam Android 4.0 Alpha 7 prema ovim uputama http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/ Poslije reboota nemam signala, ne mogu pristupiti exernoj kartici (ne mogu vidjeti njen sadrzaj) i konekcija aparata sa PC ne radi. Ovdje http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19683091&postcount=333 je rjesenje jednog od problema ali ne mogu ga rijesiti jer nemam mogucnost normalnog spajanja sa PC (Wi-Fi nemam u blizini). Preko STOCK galerije mogu vidjeti slike na exernal kartici ali ne i moje aplikacije na njoj (Root explorer mi treba). Kako ovo rijesiti?

Nije alpha bez razloga :)

SD kartica, hmm ima jedna fora, samo se ne mogu sjetit kako ono ide, više ne koristim SGS

Uzmi čitač memorijskih kartica i premjesti neki 2.3 ROM na SD tako da ga možeš flashati kad ti zatreba :)

Long live Open Source and GNU/Linux!
14 godina

bok ...molim vas za pomoć...ne pišem u temi za galaxy mini jer tamo rijetko odgovaraju a meni hitno treba pomoć

kolegi sam zeznula mob...

išla sam updateati galaxy mini preko odina..i dugo je to trajalo..pa sam ga samo odspojila...od tada ne mogu ništa ....kad ga upalim pojavi se slika kompjutera...žuti trokutić sa uskličnikom i mobitell...samo m zanima kako ga osposobiti da radi...

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mijenjati iPhone 3GS 16GB za galaxy S uz nadoplatu od 200 kn ili ne??

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

bok ...molim vas za pomoć...ne pišem u temi za galaxy mini jer tamo rijetko odgovaraju a meni hitno treba pomoć

kolegi sam zeznula mob...

išla sam updateati galaxy mini preko odina..i dugo je to trajalo..pa sam ga samo odspojila...od tada ne mogu ništa ....kad ga upalim pojavi se slika kompjutera...žuti trokutić sa uskličnikom i mobitell...samo m zanima kako ga osposobiti da radi...

pa probaj ga staviti  u download mod i probaj opet prek odina staviti rom.

EZY-E kaže...

da

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Da. {#}

17 godina

koja je zadnja verzija miui roma za galaxy s ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

koja je zadnja verzija miui roma za galaxy s ??

Ova ja mislim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350763

Proud Galaxy S I9000 owner
17 godina
neaktivan

Očito ne shvaćate MIUI kako treba. Sve njegove verzije su iste na svim uređajima. Recimo 25.11. je izašao MIUI OTA 1.11.27 i za SGS i za HTC Desire i za Nexus One i za sve ostale uređaje koje MIUI inače podržava. Dakle update MIUIa je global za sve mobitele.

Ugl. najnovija verzija MIUI-a je 1.11.27 OTA (weekly build)

Zadnji stable je 2.11.26 sa ICS frameworkom

Lipstick junkie be funky all he wanty
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 12:39 (lzgr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poz ljudi.

Na mobu mi je zadnji DarkyROM JVQ v10.2.

E sad... jedan jedini problem mi je kada uključim wifi on nakon par minuta me se nekak zgubi tj. uključen je al i više nije spojen na mrežu.

Ako ima neko nekakvo rješenje osim da ponovo stavim novi Rom gore.

I drugo, neka neko baci link kak se vratit na stari tvornički rom.

hvala :) 

0 0 hvala 0
17 godina
lzgr kaže...

Očito ne shvaćate MIUI kako treba. Sve njegove verzije su iste na svim uređajima. Recimo 25.11. je izašao MIUI OTA 1.11.27 i za SGS i za HTC Desire i za Nexus One i za sve ostale uređaje koje MIUI inače podržava. Dakle update MIUIa je global za sve mobitele.

interesuje me kako cu ja sad flashati ovaj MIUI MintBerry Edition 1.11.25 sad trenutno koristim goa rom 2.3.5 jvt jel dovoljno samo preko cwm-a da uradim flash?

17 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
lzgr kaže...

interesuje me kako cu ja sad flashati ovaj MIUI MintBerry Edition 1.11.25 sad trenutno koristim goa rom 2.3.5 jvt jel dovoljno samo preko cwm-a da uradim flash?

Da, samo wipeaj prvo sve.

Ali zašto stavljaš taj MintBerry?
Stavi običan MIUI, najbrži su i bez nepotrebnog smeća koje se obično stavlja. 

Lipstick junkie be funky all he wanty
14 godina
neaktivan

Ova verzija ICS porta mi radi odlicno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 , vec drugi dan, sada nema problema sa SD karticom.

Inace me ICS totalno odusevio. Cini mi se da su mnogi developeri primjetno stali sa svojim GB custom izdanjima. Pomislio sam da se lagano okrecu prema SGS2, ali ipak ICS port je zainteresirao sve. Na ovom linku http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324556 ravno prije mjesec dana, pokrenuta je tema kada je ICS uspjesno portovan na SGS. Tada nije radio touch dok sada na prvom danom linku mozete probati i koristiti bez ozbiljnijih problema. Za sad ne radi video snimanje, face unlock (kod nekih i radi, mada je za mene marginalna mogucnost) ali i to ce sve brzo fixirati. ROM je lijep, funkcionalan sa nizom poboljsanja, prilicno novina sto ukupno daje osjecaj novog uredjaja (!). Bit ce zaista fino pratiti custom izdanja kad krene stabilna verzija...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Daj ako ti nije problem napiši malo iz iskustva što je po tebi bolje od GB-a i što je novo ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan

Jel se isplati kupovati galaxy s iako su dosli novi modeli?

Ako ne koji mob. do 1600 kn kupiti? (Android)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Jel se isplati kupovati galaxy s iako su dosli novi modeli?

Ako ne koji mob. do 1600 kn kupiti? (Android)

Do 1600kn onda se isplati i galaxy s, moze se naci i jeftinije na njuskalu.

15 godina
neaktivan

ima tko ideju?? već dugo sam na darky 9.4, modem BUJP5, i sve je radilo ok, sada mi je nastao strašan battery drain ali isključivo kada mi je uključen 3g (prije konstantno bio upaljen i nikada problema), kada ga ugasim baterija ko i prije (24sata). Flashao sam nanovo modem, nije pomoglo.

Dakle battery drain isključivo kada je upaljen 3g.

Ideje??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@ dejantopolko

To ti je zato jer si instalirao sa romom Ad-hoc driver za wifi. flashaj ponovo isti rom ali u darky aplikaciji makni kvacicu sa ad-hoc drivera.
18 godina

Molim pomoć.

Na svom galaxyu imam raspored tipkovnice u načinu qwerty(usa)...ja bi htio to prebaciti u qwertz(eur)?

Da li netko zna kako?

android je 2.3.4....i mob je navodno kupljnen u t-mobile.

Moram reći da mi kies ne dopušta nadogradnju i da su mi ga preko štele nadogradili u europatrade-u.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 13:25 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Popravak ekrana 1100Kn u Agramsranju.

Jel se moze negdje popravait za max 700-750Kn, vidio sam za 800, jer ekran je 500+150 radni sat+postarina carina itd.

No one is ever truly lost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mali.ivica87 kaže...

Molim pomoć.

Na svom galaxyu imam raspored tipkovnice u načinu qwerty(usa)...ja bi htio to prebaciti u qwertz(eur)?

Da li netko zna kako?

Moram reći da mi kies ne dopušta nadogradnju i da su mi ga preko štele nadogradili u europatrade-u.

Kies ni ne pušta drugu nadogradnju osim 2.3.4

inače, koristim 3x4 tipkovnicu pa ni ne znam koja je razlika između USA i Eu querty tipkovnice !?

Meni je Kies "dopustio" nadogradnju na 2.3.4 samo je malo zeznuto dok ne skonta telefon (glup softver)

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
16 godina
Skot kaže...
mali.ivica87 kaže...

Molim pomoć.

Da li netko zna kako?

inače, koristim 3x4 tipkovnicu pa ni ne znam koja je razlika između USA i Eu querty tipkovnice !?

Meni je Kies "dopustio" nadogradnju na 2.3.4 samo je malo zeznuto dok ne skonta telefon (glup softver)

{#}

16 godina
Uskoro prodajem razbijeni galaxy i kupujem Wave :(
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

znač ne isplati se slagati?

šteta{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
jura kaže...
8ax kaže...

znač ne isplati se slagati?

šteta{#}

Yep, 800 kuna je popravak a 1000 kuna je Wave.

16 godina
protjeran

Sta mislite, jeli bolji HTC HD 2 ili galaxy s?

2 HTC HD 2
16 galaxy s
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidim prestalo se pisati o custom romovima, 

isprobao sam sve i svašta, al evo zadnji darky jvt i darky ota aplikacija u kombinaciji trenutno mislim da je nešto najbolje i najfluidnije do sada, plus što sa darky ota aplikacijom se može vizualizirati manje više sve

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brane_og kaže...

vidim prestalo se pisati o custom romovima, 

isprobao sam sve i svašta, al evo zadnji darky jvt i darky ota aplikacija u kombinaciji trenutno mislim da je nešto najbolje i najfluidnije do sada, plus što sa darky ota aplikacijom se može vizualizirati manje više sve

Može link?

Proud Galaxy S I9000 owner
14 godina
protjeran
8ax kaže...

{#}

°..hahahaha..°

što sam ukakio s tom izjavom ? {#}

nisam lumen za mobaće pa sam možda rekao nešto smiješno što si boldao.

u opcijama imam:

*Qwerty tipkovnica (imam velike šape, pa mi je nezgodna za pisanje)

*3x4 tipkovnica

*Unos teksa 1

*Unos teksta 2

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
16 godina
Skot kaže...
8ax kaže...

{#}

°..hahahaha..°

što sam ukakio s tom izjavom ? {#}

nisam lumen za mobaće pa sam možda rekao nešto smiješno što si boldao.

u opcijama imam:

*Qwerty tipkovnica (imam velike šape, pa mi je nezgodna za pisanje)

*3x4 tipkovnica

*Unos teksa 1

*Unos teksta 2

Meni je grozno pisat na 3x4, sad sam na Nokiji 6600 i pokusavam izbjegavat pisanje poruka...

Inace meni mob najbolje radi na Ficeto (stock) 2.3.3 JVH.

15 godina
neaktivan

Trenutno na svom galaxy s imam DarkyROM 10.2.2 bez TW4. Stavio sam ga otprilike kad je izašao i od samog početka imam problem što mi nakon korištenja aplikacija poput galerije fotki, navigacije i sl. (vjerojatno svih aplikacija koje zauzmu veću količinu memorije) mobitel zašteka, odnosno potrebno mu je duže vrijeme da se rekuperira, vrati ikone na zaslon i da mogu dalje normalno nastaviti raditi. To me užasno smeta. Da li postoji neki način da se to popravi ili možda još bolje da li postoji neki bolji i noviji ROM koji mi preporučate da zamijenim ovog?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice