Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.605.589
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
ADW Launcher + hrpe besplatnih tema, standardni launcher je srednja zalost.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan
nujke71 kaže...

ja ti pričam o tome da i sada možeš naletiti na otključani, a ti se uhvatio za "lanjski", ali dosta o tome, ne da mi se više uvjeravat nekoga tko je "prepametan" da prihvati i mišljenje od drugoga,a ostali će odlučiti što im je bitno a ne ti

onome tko kupuje mob bitna je sadašnja situacija o kojoj očito nemaš pojma.

veljac99 kaže...

Dear jonyb 

U potpunosti se slažem s nujke71. 

Malo ga previše masiraš s tim svojim primjerom.

Osobno sam naime tek jučer stavio Darky 10.2 a bio sam pol godine na ROMu koji je bio dok sam kupio.

Ne vidim zašto bi samo tema bila za vlasnike koji su "jučer kupili mob".

Također i što se verzija tiče dugo nisam prelazio na 2.3.3 zbog cuclanja baterije pa novije ne znači i bolje (u odnosu na moj prijašnji 2.2).

No idemo dalje.

peace!

Tema je otvorena za sve,  također ima puno ljudi koji tek kupuju mobitel kojima su vrlo bitne takve informacije za razliku od toga što si ti stavio Dary a nama potpuno nebitno.

Malo pogledaj moje postove, nitko ni ne spominje 2.3.3, več pričamo o zadnjoj verziji 2.3.4 koja je najbolja od svih do sad i zna biti prilična razlika od revizije do revizije, o čemu očito nemaš pojma.

izgleda da ste vas dvoje dežurni dosadnjakoviči ovdje, ako nemate što konstruktivno komentirati bolje da ne spamate.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 0:24 (jonyb).
16 godina
neaktivan

Evo par pitanja, moja situacija je ovakva. Imam Galaxy S na koji sam flashao 2.3.4 XXJVP, rootan je sa kernelom, i otključan pomoćžu aplikacije SGS unlock sa marketa. E sad mene zanima sljedeće:

1. Da li se isplati stavljati XXJVR?

2. Da li mogu update napraviti direkto preko onog updejta na mobu?

3. Gubim li aplikacija i postavke stavljanjem tog FW-a ??

4. Oće li mob ostati rootan i otključan ili moram to sve ponovo raditi ??

Eto ako netko može da me informira, bio bih zahvalan....

15 godina
neaktivan

Da si se potrudio i pročitao forum znao bi da su drugi puno prije tebe pisali i o rootu i o Fix 3-Button (ima tutorijal za sve od koraka do koraka na hrvatskom), tako da nisi otkrio toplu vodu da se toliko šepuriš sa svojim postom koji je u stvari kopija ostalih puno starijih postova, takođe i ovaj jvr 2.3.4. koji spominješ već se spominje dugo tako da ustvari tvoj cijeli post nije nikome bitan kada su to odavno već pročitali, ali dobro je da si se pojavio ti koji si "upućen" u sve jer bez tebe ne bi znali ni mob ukjučiti. Samo se izvinjavam ostalim forumašima zbog ove prepiske (više ne odgovaram ovoj "sveznalici" da vas može poučiti o onome što samo on ima pojma) i vračamo se na temu Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

14 godina
neaktivan

možeš aplikacijom ninjamorph.

16 godina
neaktivan
nujke71 kaže...

Da si se potrudio i pročitao forum znao bi da su drugi puno prije tebe pisali i o rootu i o Fix 3-Button (ima tutorijal za sve od koraka do koraka na hrvatskom), tako da nisi otkrio toplu vodu da se toliko šepuriš sa svojim postom koji je u stvari kopija ostalih puno starijih postova, takođe i ovaj jvr 2.3.4. koji spominješ već se spominje dugo tako da ustvari tvoj cijeli post nije nikome bitan kada su to odavno već pročitali, ali dobro je da si se pojavio ti koji si "upućen" u sve jer bez tebe ne bi znali ni mob ukjučiti. Samo se izvinjavam ostalim forumašima zbog ove prepiske (više ne odgovaram ovoj "sveznalici" da vas može poučiti o onome što samo on ima pojma) i vračamo se na temu Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Kome je ovo upućeno ???

17 godina
Joj, ljudi vidio sam 100 pitanja da li se obrišu aplikacije s moba ako ga rootam, ali nigdje odgovor pa vas molim da odgovorite. (imam 2.3.4 xxJVR)
ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...
nujke71 kaže...

Kome je ovo upućeno ???

za jonyb

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
Joj, ljudi vidio sam 100 pitanja da li se obrišu aplikacije s moba ako ga rootam, ali nigdje odgovor pa vas molim da odgovorite. (imam 2.3.4 xxJVR)

Meni se nisu obrisale, kad sam rootao ... isto na 2.3.4 .....

16 godina
neaktivan
Screen capture
tony THE Noob kaže...

..I usput kako da printscreenam ekran od moba da vidite kako mi izgleda home scr. :) Hvala 

Pritisneš i držiš "back" gumb (donji/desni) i pritisneš "home" tipku.

Kad se čuje "škljoc" i prikaže poruka (toast) "Zslon snimljen. Spremljen kao slika"

sprema u folder /sdcard/ScreenCapture

Navodno ovo funkcionira od verzije Amdroida 2.2

17 godina
Re: Screen capture
Radi tnx
ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina

Evo da se pohvalim kupio sam TV Out kabel Nokia CA-75u i radi savršeno.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prije 2 mjeseca sam kupio Samsung Galaxy S preko njuškala. Prije 1 tjedan sam ga odnio na servis jer nije radio kako treba ( stalno se gasio i uključivao...). Kad je došao sa servisa rekli su da je taj mobitel testni model i da procesor koji je u njemu nije na prodaju nego je samo za testiranje. Mobitel sam koristio normalno do danas (osim što se gasio i uključivao barem 2 puta na dan). Kad sam uključio mobitel jer je crko, ono na početku kad piše samsung samo je zablinkalo i pokazala se ova slika

Probao sam ga više puta uključiti ali nejde. Stalno se ovo prikazuje. Probao sam onu foru kad stisnem Volume down i Power button da ga resetiram na tvorničke postavke ali nejde. Jedino ga mogu staviti u Download mode
Možda da probam staviti Gingerbread 2.3.4. ? Sad je gore 2.3.3. Možda da probam staviti Gingerbread 2.3.4. ? Sad je gore 2.3.3.
Ako netko zna kako riješiti problem bio bih jako zahvalan.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa pokusaj preko odina flashati 2.3.4 pa ces vidjeti... A kad si ga kupio preko njuskala si pitao di je kupljen i ima li garanciju ??

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Pa pokusaj preko odina flashati 2.3.4 pa ces vidjeti... A kad si ga kupio preko njuskala si pitao di je kupljen i ima li garanciju ??

Kupljen je u dučanu Šesto Čulo i ima garanciju. Odnio sam ga na servis i rekli su da je to testni model i da je procesor za testiranje.

U Odinu mi je došlo do (vidi na slici) i dalje nejde čekam več 10 min.

Što da radim ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
15 godina
neaktivan

isključi mob i ponovno i opet u download mode pokušaj, isto i sa odinom, nemaš šta izgubiti.

pa ako je testni model kako je mobitel prodan, traži novi mobitel, malo spominji udrugu za zaštitu potrošača i da si ih kontaktiro i da će oni preuzeti ako treba, kenjanj im uglavnom

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovako, trazim nekoga tko je imao i galaxy s i iphone 3gs da napise neku OBJEKTIVNU recenziju.

trenutno imam 3gs ali mi je postao dosadan, tako da se premisljam da se opet prebacim na android(galaxy s)(prije iphonea sam imao htc hero).

dakle, trebao bih nekoga da usporedi prvenstveno brzinu neta na 3gsu i galaxyu s.

a i zanima me koliko cesto zasteka GS sa custom rom-ovima, zato jer mi se na herou to dosta cesto dogadalo sto me je uzasno nerviralo..

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

Ovako, trazim nekoga tko je imao i galaxy s i iphone 3gs da napise neku OBJEKTIVNU recenziju.

trenutno imam 3gs ali mi je postao dosadan, tako da se premisljam da se opet prebacim na android(galaxy s)(prije iphonea sam imao htc hero).

dakle, trebao bih nekoga da usporedi prvenstveno brzinu neta na 3gsu i galaxyu s.

a i zanima me koliko cesto zasteka GS sa custom rom-ovima, zato jer mi se na herou to dosta cesto dogadalo sto me je uzasno nerviralo..

Ja sam imao iPhone 3gs i sad imam Galaxy S. 

Net radi brze na galaxyu. U globalu mi je sve super na galaxyu osim kupovanja aplikacija. To je na iPhoneu odlicno izvedeno i sto je najglavnije RADI :)

Sad sam na DarkyROM XXJVR BASE R4. Koliko sam probao sve super (jucer instalirano).

Ne znam o kakvih stekanjima govoris.

16 godina
protjeran
parizer kaže...
EZY-E kaže...

Ja sam imao iPhone 3gs i sad imam Galaxy S. 

Net radi brze na galaxyu. U globalu mi je sve super na galaxyu osim kupovanja aplikacija. To je na iPhoneu odlicno izvedeno i sto je najglavnije RADI :)

Sad sam na DarkyROM XXJVR BASE R4. Koliko sam probao sve super (jucer instalirano).

Ne znam o kakvih stekanjima govoris.

A jeli dosla nekakva backup app koja kompletno backupa sve na komp? Znam kad sam imao heroa da je bilo jedino da se na sd karticu sprema.
17 godina
EZY-E kaže...
A jeli dosla nekakva backup app koja kompletno backupa sve na komp? Znam kad sam imao heroa da je bilo jedino da se na sd karticu sprema.

Backup radim sa Titanium backupom https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result

Sejvas na disk kasnije. Galaxy S ima dosta mjesta na samom mobu. Nisam gledao da li moze odmah backupirati na disk.

16 godina
protjeran
parizer kaže...
EZY-E kaže...

Backup radim sa Titanium backupom https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result

Sejvas na disk kasnije. Galaxy S ima dosta mjesta na samom mobu. Nisam gledao da li moze odmah backupirati na disk.

A to sam koristio prije, aplikacija je totalno nelogicna a i ne backupa sve..
17 godina

Nandroid backup

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prestalo se pisati o romovima, malo sa darky.a prešao na amestris pa isto nisam baš zadovoljan, najgora mi je baterija na ta dva roma šta god radio, ni kalibracija ne pomaže

jel koristi tko koji drugi rom, MIUI mi ne preporučajte jer da želim od moba iphone kupio bi ga, a i probao ga i ne sviđa mi se

jel testiro tko još šta, probao hawkish nedavno, al se rušio previše

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oduševljen sam mobom.Nadam se da će potrajat mnogo godina i da će ga moji unuci naslijediti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
darky : grije do 58c, baterija 4h traje, rusi se opera, jako malo slobodnog rama, pali iz svake trece i prvih 5 min mob je neiskoristiv.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
neaktivan
brane_og kaže...

prestalo se pisati o romovima, malo sa darky.a prešao na amestris pa isto nisam baš zadovoljan, najgora mi je baterija na ta dva roma šta god radio, ni kalibracija ne pomaže

jel koristi tko koji drugi rom, MIUI mi ne preporučajte jer da želim od moba iphone kupio bi ga, a i probao ga i ne sviđa mi se

jel testiro tko još  šta, probao hawkish nedavno, al se rušio previše

ja sa već dugo na Juwe romovima, sada imam Juwe's v5.3 XXJVR   i kernel semaphore 1.5.0.v super sam zadovoljan, za mene najbolji koji sam probao

15 godina
neaktivan

Ja sam stavio Darky-a 10.2 Final Edition i imam samo riječi hvale, baterija dura dva dana, ništa ne šteka, nema Android OS buga sa battery drainom,  quadrant je oko 2100. Napokon sam u potpunosti zadovoljan Darkyem

1 1 hvala 0
17 godina

ja koristim neki njemacki goatrip rom odlican rom sve radi u 16 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovdje malo ko pominje ovaj strasno dobar ROM... Steta!

->CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S<-

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061946

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inace, ovo je ROM sa najduzim trajanjem baterije od svih ROM-ova koje sam do sada probao. Podrzava teme, ima automaski postavljene APN-ove operatera, HR jezik itd. Moja 100%-tna preporuka.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice