Prvi 12 mpx mobitel

poruka: 22
|
čitano: 4.556
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prvi 12 mpx mobitel
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prvi 12 mpx mobitel

u pm, ovo nije normalno, tek izasli mobiteli s 8mp, a ovi vec izbacuju sa 12 mp, jbt kako mi je ovo glupo, kupis mob najbolji i vec sutra vidis u nekog drugog iziso jos bolji

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign marka2308@hotmail.com - MSN

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Prvi 12 mpx mobitel
epic kaže...

u pm, ovo nije normalno, tek izasli mobiteli s 8mp, a ovi vec izbacuju sa 12 mp, jbt kako mi je ovo glupo, kupis mob najbolji i vec sutra vidis u nekog drugog iziso jos bolji

Nelose, mogao bi se presaltat na SE
Zlo i Naopako
17 godina
Prvi 12 mpx mobitel

Sumnjam da ce taj fotic biti bolji od ovih 8MP. Mozda cak bude i losiji.

A i ima touchscreen. sranje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Sumnjam da ce taj fotic biti bolji od ovih 8MP. Mozda cak bude i losiji.

A i ima touchscreen. sranje

Čim je ovo prvi od 12mpx sony ericsson će se potruditi da nadmaši c905 i ostale. Vjeruj mi
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina

ogromnim koracima tehnologija za sad napreduje!!!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
protjeran
kostolomac kaže...

ogromnim koracima tehnologija za sad napreduje!!!

prevelikim, kupis najnoviju graficku i za mjesec dana izade nova igra koju nemos igrat na high, zato su mi nekak za to bolje konzole
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign marka2308@hotmail.com - MSN
17 godina
neaktivan
Prvi 12 mpx mobitel

Kao da je bitno kolko ima megapixela... Ja više cijenim kvalitetu slike, što je u mobitela lošije nego u bilo kojem fotiću...

12 Mpx su jedino bitni za one koji žele raditi fotke dugačke 120 cm, i visoke 80 cm... A fotka od 20 cm (što je također velika fotka) će ispasti jednako dobro s fotićem od 12 Mpx kao i s fotićem od 2 Mpx, naravno uz uvjet da imaju jednako kvalitetan senzor i leće (mislim da je to najbitnije)...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Kao da je bitno kolko ima megapixela... Ja više cijenim kvalitetu slike, što je u mobitela lošije nego u bilo kojem fotiću...

12 Mpx su jedino bitni za one koji žele raditi fotke dugačke 120 cm, i visoke 80 cm... A fotka od 20 cm (što je također velika fotka) će ispasti jednako dobro s fotićem od 12 Mpx kao i s fotićem od 2 Mpx, naravno uz uvjet da imaju jednako kvalitetan senzor i leće (mislim da je to najbitnije)...

Upravo tako! Sve dok ne naprave mobitel sa kvalitetnim OPTICKIM zumom, kvalitetnim lecama i dobrom kvalitetom slika, mogu oni stavit u mobitel i googolMpx, opet ce to bit s***e kakve su i sve današnje kamere na mobovima! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 19:45 (Assassin).
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
i_rambo_plache kaže...

Upravo tako! Sve dok ne naprave mobitel sa kvalitetnim OPTICKIM zumom, kvalitetnim lecama i dobrom kvalitetom slika, mogu oni stavit u mobitel i googolMpx, opet ce to bit s***e kakve su i sve današnje kamere na mobovima! 
  ROTFLOL, pa imao sam N93 prije ni sam neznam koliko
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Prvi 12 mpx mobitel

Moslim da je ta kamera samo da dignu cjenu to treba iz prve ruke rec mnogi se zale da je i 8,1Mpx losije od 5Mpx...

Bitan ke xeon flash ako ga kamera nema onda se mozete pozdravit sa dobrim slikama...!!!Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prvi 12 mpx mobitel

Ako bude imao dobru optiku možda bude iskoristiv

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prvi 12 mpx mobitel

Koji ce jurac covjeku 12 mpx??

Sta da slika za zidne tapete?

Imam mob od 3.2 mpx i limitiro sam na 2 mpx jer mi netreba vise.

Nemogu si ni zamislit slikati na 12 mpx...

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A koliko bi ta slika od 12mpx imala megabajta???

Koliku memoriju moras imati?

16 godina
neaktivan
rpicinic kaže...

A koliko bi ta slika od 12mpx imala megabajta???

Koliku memoriju moras imati?

Imati ce internu memoriju od 16 GB ili vise nisam tocno siguran. Mislim da ce biti i inacica od 32 GB.
Tu bi trebo neš napisat???
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ce biti to predobar mob sa predobrom cijenom! Cool

Tu bi trebo neš napisat???
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 12:52 (PoToKTM).
16 godina
Prvi 12 mpx mobitel

moraš bit milijunaš da to kupiš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prvi 12 mpx mobitel

Ma ako veličina datoteke od 12M bude 3MB bit će taman. Moja n95-ica radi na 5M fotografije od 1-1.5MB. Ova cifra je za kompleksaše. Rađe ću kupiti kompakt od 8M sa mnogim dodatnim funkcijama nego takav mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupi N95 8gb i fotić sa 8Mpx an ne ovo sranje...

17 godina
neaktivan
Nadprosječni kaže...

Kupi N95 8gb i fotić sa 8Mpx an ne ovo sranje...

ili komp XD.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Koji ce jurac covjeku 12 mpx??

Sta da slika za zidne tapete?

Imam mob od 3.2 mpx i limitiro sam na 2 mpx jer mi netreba vise.

Nemogu si ni zamislit slikati na 12 mpx...

u pravu si, i 5,2 je previse (nokia) a kamoli 12 mpx, ne slikam za dizajn
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Prvi 12 mpx mobitel

Možeš kupiti i ovaj, samo što je rađen za kompleksaše. Mene uz N95 služi i stari K610i

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice