http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php . Ti bokca i s mobitelom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u pm, ovo nije normalno, tek izasli mobiteli s 8mp, a ovi vec izbacuju sa 12 mp, jbt kako mi je ovo glupo, kupis mob najbolji i vec sutra vidis u nekog drugog iziso jos bolji
u pm, ovo nije normalno, tek izasli mobiteli s 8mp, a ovi vec izbacuju sa 12 mp, jbt kako mi je ovo glupo, kupis mob najbolji i vec sutra vidis u nekog drugog iziso jos bolji
Sumnjam da ce taj fotic biti bolji od ovih 8MP. Mozda cak bude i losiji.
A i ima touchscreen. sranje
Sumnjam da ce taj fotic biti bolji od ovih 8MP. Mozda cak bude i losiji.
A i ima touchscreen. sranje
ogromnim koracima tehnologija za sad napreduje!!!
ogromnim koracima tehnologija za sad napreduje!!!
Kao da je bitno kolko ima megapixela... Ja više cijenim kvalitetu slike, što je u mobitela lošije nego u bilo kojem fotiću...
12 Mpx su jedino bitni za one koji žele raditi fotke dugačke 120 cm, i visoke 80 cm... A fotka od 20 cm (što je također velika fotka) će ispasti jednako dobro s fotićem od 12 Mpx kao i s fotićem od 2 Mpx, naravno uz uvjet da imaju jednako kvalitetan senzor i leće (mislim da je to najbitnije)...
Kao da je bitno kolko ima megapixela... Ja više cijenim kvalitetu slike, što je u mobitela lošije nego u bilo kojem fotiću...
12 Mpx su jedino bitni za one koji žele raditi fotke dugačke 120 cm, i visoke 80 cm... A fotka od 20 cm (što je također velika fotka) će ispasti jednako dobro s fotićem od 12 Mpx kao i s fotićem od 2 Mpx, naravno uz uvjet da imaju jednako kvalitetan senzor i leće (mislim da je to najbitnije)...
Moslim da je ta kamera samo da dignu cjenu to treba iz prve ruke rec mnogi se zale da je i 8,1Mpx losije od 5Mpx...
Bitan ke xeon flash ako ga kamera nema onda se mozete pozdravit sa dobrim slikama...!!!
Ako bude imao dobru optiku možda bude iskoristiv
Koji ce jurac covjeku 12 mpx??
Sta da slika za zidne tapete?
Imam mob od 3.2 mpx i limitiro sam na 2 mpx jer mi netreba vise.
Nemogu si ni zamislit slikati na 12 mpx...
A koliko bi ta slika od 12mpx imala megabajta???
Koliku memoriju moras imati?
A koliko bi ta slika od 12mpx imala megabajta???
Koliku memoriju moras imati?
Ja mislim da ce biti to predobar mob sa predobrom cijenom!
moraš bit milijunaš da to kupiš
Ma ako veličina datoteke od 12M bude 3MB bit će taman. Moja n95-ica radi na 5M fotografije od 1-1.5MB. Ova cifra je za kompleksaše. Rađe ću kupiti kompakt od 8M sa mnogim dodatnim funkcijama nego takav mobitel.
Kupi N95 8gb i fotić sa 8Mpx an ne ovo sranje...
Kupi N95 8gb i fotić sa 8Mpx an ne ovo sranje...
Koji ce jurac covjeku 12 mpx??
Sta da slika za zidne tapete?
Imam mob od 3.2 mpx i limitiro sam na 2 mpx jer mi netreba vise.
Nemogu si ni zamislit slikati na 12 mpx...
Možeš kupiti i ovaj, samo što je rađen za kompleksaše. Mene uz N95 služi i stari K610i