Evo ovako istice mi pretplata na cronetu i imam nes plus bodova pa sam si odlucio uzeti malo bolji mob odnosno smartphone.... prema mom nekom videnju SE P1 je naj bolje i najisplativije rjesenje... Bitno mi je da ima donekle dobru kameru i wifi te da se moze lagano surfati na netu... Ako netko ima kakvu drugu preporuku nekak kaze... p1 bi me dosao 1300 kn sa produzenjem ugovora i 12000 plus bodova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi n95
SE P1i nije loš izbor. Sad neznam na kakav smartphone ciljaš, s kakvim OS, dali WM ili Symbian S60 odnosno Symbian UIQ.
Moja preporuka, što god da uzimaš uzmi sa što većim ekranom, ugodnije surfanje i touch screen nije loše imati, što pritom isključuje Symbian S60 odnosno Nokia modele. Kažu da WM platforma daje najugodnije surfanje, imam je osobno (zadovoljan), a ostale OS nisam isprobao za surfanje pa neznamn.
E sad ako se odlučiš iz T-mobile ponude na kakav MDA (original HTC uređaji) pazi da ima i WiFi konekciju, dobro provjeri jer je u T-mobilu znaju staviti off uređaja, a u originalu HTC proizvoda je prisutna.