Mozda salju iz Singapura u EU pa tebi dalje,ako si platio DHL dostavu
Mene Top One s aliexpressa zaje**vaju bas...
Prosli cetvrt.placeno bio shipping i sve a mob se nije maknuo tjedan dana iz Kine
a na poruke ne odgovaraju tjedan dana vec..
Hehe...
I ja sam imao takvo iskustv s TopOne... Ali nakon sto sam od njih kupio 7-8 mobitela... (znam da nije puno - ali gledano kao pojedinac i netko tko nije trgovina ili preprodavac) Postali su nekako ljubazniji... Azurniji...
Napomenuo sam im to, pa za one koji su isto vec uzimali od TopOne, kod iduce kupovine napomenite im...
U roku od 4 sata nakon placanja, dobio sam tracking broj, dodatni poklon (uvijek uzmem onaj standard pack) tempred glass i case... I jos su rekli da posiljka ima status "zurno"... :D
Mobitele salju pon, uto i petkom... Tako da ce moj biti poslan sutra a kod mene u utorak...
Ja sam s takvom uslugom zadovoljan... Ne ocekujem da mi se paket teleportira iz kine na kucnu adresu... :D
A ovo sto nixa2210 kaze, to se i meni dogodilo kod prve ili druge kupovine od TopOne, placeno uredno, ali je shipping broj bio neaktivan cca 7-8 dana... Onda sam ih pilao preko inboxa i kad je napokon bio poslan, u roko 3 dana je bio mob kod mene...
S tim da je mob bio poslan i dan ili dva prije samo sto tracking broj nije bio azuriran...

. Nije baš kao na Xiaomi telefonima, ali je jako blizu. Za manje od sekunde sa ugašenog zaslona završi se na početnom ekranu. Nekada stvarno trebam vidjeti ovakve stvari da se podsjetim koliko brzo tehnologija goni prema naprijed.