"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.517
|
čitano: 7.035.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
nixa2210 kaže...

Mozda salju iz Singapura u EU pa tebi dalje,ako si platio DHL dostavu

Mene Top One s aliexpressa zaje**vaju bas...
Prosli cetvrt.placeno bio shipping i sve a mob se nije maknuo tjedan dana iz Kine
a na poruke ne odgovaraju tjedan dana vec..

Hehe...

I ja sam imao takvo iskustv s TopOne... Ali nakon sto sam od njih kupio 7-8 mobitela... (znam da nije puno - ali gledano kao pojedinac i netko tko nije trgovina ili preprodavac) Postali su nekako ljubazniji... Azurniji... 

Napomenuo sam im to, pa za one koji su isto vec uzimali od TopOne, kod iduce kupovine napomenite im...

U roku od 4 sata nakon placanja, dobio sam tracking broj, dodatni poklon (uvijek uzmem onaj standard pack) tempred glass i case... I jos su rekli da posiljka ima status "zurno"... :D 

Mobitele salju pon, uto i petkom... Tako da ce moj biti poslan sutra a kod mene u utorak... 

Ja sam s takvom uslugom zadovoljan... Ne ocekujem da mi se paket teleportira iz kine na kucnu adresu... :D

A ovo sto nixa2210 kaze, to se i meni dogodilo kod prve ili druge kupovine od TopOne, placeno uredno, ali je shipping broj bio neaktivan cca 7-8 dana... Onda sam ih pilao preko inboxa i kad je napokon bio poslan, u roko 3 dana je bio mob kod mene...

S tim da je mob bio poslan i dan ili dva prije samo sto tracking broj nije bio azuriran...

18 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ok, sve mi je to jasno, ali ste skrenuli na Topone, a ja sam kupil sa Giztop stranice di je besplatna poštarina i nema onog ko kod Topone da ako naručiš prek Dhl-a da nema carine i ostalih sranja.(kupil za sebe mob sa Topone prek DHL-a i Minideal stranice sa Europskog skladišta i nije bilo nikakvih problema sa PDV-om pa se nadam da ne bude niti sa Giztop stranicom).Možda stvarno šalju iz Singapura u neku EU zemlju pa onda prepakiravaju i šalju do mene sa drugim brojem za praćenje.

budem pričekal odgovor od njih i onda budem pametniji kaj napraviti i poslali mi 28.05 broj za praćenje i od onda pošiljka stoji na istom mjestu.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 10:51 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
To sam i napravio mislim 3 mobitel vec kupljen kod njih ali jednostavno vec 7-8 dana ignoriraju poruke i ne odgovaraju mi..
Mislim da nece tak skoro vise moje novce dobit..
15 godina
neaktivan

Ja narucio mob sa alia 20.05, poslan 23.05, 30.05 stigao u zg na carinu. Poslao im PCP jos ostalo samo čekati samo da ne bude tri tjedna. Kad dode mob napisem dojmove-asus zenfone max

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 13:57 (Daka96).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Reklamiraju 4-8 dana a u realnosti bude poprilicno duze i u tvom slucaju vidim da je tako..
Uglavnom odlican mob se cini,5000mah baterija jbt,zanima me u praksi kak to funkcionira..

Uspio sam kontaktirati ih i poslali su mi dhl broj iz kine u eu tek..

Za koliko da ocekujem ako netko zna.

Sorry na off topicu

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 14:13 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo da i ja kazem svoja iskustva. Narucio sam Meizu M3 Note sa aliexpressa. Narucen u subotu, shippam u pon, dosao iduci ponedjeljak. Mobitel je jako lijep, fantastivno lezi u ruci, otisak za prste je okej, reagira 8/10 puta te je cist okej. Ali mob mi nikako nije sjeo. Flyme je prepun bugova, kamera je iskreno katastrofa (bar gledajuci naspram letv x600 kojeg koristim). Prilikom promjene tipkovbice svaki put kada idem nesto tipkati on me pita da odaberem stock tipkovnicu, baterija uvijek pokazuje 100% (nemam pojma zasto), mob sam ugasio, ali se sam upalio da mi zvoni alarm, i ono malo kaj sam ga koristio zagrijavao se podosta...Sve u svemu mob je jako lijep i sve to stima, ali Flyme naspram MiUI-a ili nekig drugog skina je po meni promasaj, barem u trenutnom pogledu. Mob nazalost ide na prodaju. Toliko od mene. Nadam se da sam nekomo pomogao/olaksao.
Moj PC  
2 1 hvala 2
10 godina
neaktivan

mislio ga ja uzet al nesto me uvijek zaustavilo tako da cu ipak uzet redmi note3 pro za cca 1400kn sad je jos i jeftiniji na TopOne

12 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
Evo da i ja kazem svoja iskustva. Narucio sam Meizu M3 Note sa aliexpressa. Narucen u subotu, shippam u pon, dosao iduci ponedjeljak. Mobitel je jako lijep, fantastivno lezi u ruci, otisak za prste je okej, reagira 8/10 puta te je cist okej. Ali mob mi nikako nije sjeo. Flyme je prepun bugova, kamera je iskreno katastrofa (bar gledajuci naspram letv x600 kojeg koristim). Prilikom promjene tipkovbice svaki put kada idem nesto tipkati on me pita da odaberem stock tipkovnicu, baterija uvijek pokazuje 100% (nemam pojma zasto), mob sam ugasio, ali se sam upalio da mi zvoni alarm, i ono malo kaj sam ga koristio zagrijavao se podosta...Sve u svemu mob je jako lijep i sve to stima, ali Flyme naspram MiUI-a ili nekig drugog skina je po meni promasaj, barem u trenutnom pogledu. Mob nazalost ide na prodaju. Toliko od mene. Nadam se da sam nekomo pomogao/olaksao.

Ja sam jednom imao meizu i flyme... Nikad vise!

Ja se nisam susreo sa vecim sranjem od FlymeOS-a... (Imao m2note... i MX4 PRO)

Tako da i ja definitivno nikome ne preporucujem Meizu...

Uz sav trud, svo moguce ustimavanje, isprobavanje 100 romova i svega... Nikak taj FlymeOS nije radio kako treba...

MX4 PRO koji im je bio top uredjaj iz ponude se zagrijavao ko blesav... 

15 godina

jedno brzo pitanje, trebam i brzi odgovor...

moze li se u Redmi 2 ubaciti stock ROM, da bude onak cist kao u Nexus uređajima? i naravno, da radi stabilno..

0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima tko iskustva sa OPPOMART-OM?

Planiram uzeti Xiaomi MI4 i super je cijena.

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
Switch kaže...

Jel ima tko iskustva sa OPPOMART-OM?

Planiram uzeti Xiaomi MI4 i super je cijena.

Nemam osobonog iskustva al sam cuo i procitao dobre stvari o shoput tj nisu ljudi imala problema s narudbama. Uzmi samo EU shipping da ti mob dode bez carine i super :)

18 godina
neaktivan

Ljudi ja sam dobio prerelease sample Doogee-a X5 Max. Očekivao sam da će skener otiska prsta na zmaju od 50-60 € biti tu tek reda radi (kao npr. na UMI Fair) ali ovo čudo radi dobro i relativno brzo . Nije baš kao na Xiaomi telefonima, ali je jako blizu. Za manje od sekunde sa ugašenog zaslona završi se na početnom ekranu. Nekada stvarno trebam vidjeti ovakve stvari da se podsjetim koliko brzo tehnologija goni prema naprijed. 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Wh1T3L10n kaže...
Ja sam jednom imao meizu i flyme... Nikad vise!

Ja se nisam susreo sa vecim sranjem od FlymeOS-a... (Imao m2note... i MX4 PRO)

Tako da i ja definitivno nikome ne preporucujem Meizu...

Uz sav trud, svo moguce ustimavanje, isprobavanje 100 romova i svega... Nikak taj FlymeOS nije radio kako treba...

MX4 PRO koji im je bio top uredjaj iz ponude se zagrijavao ko blesav... 

Ja sam osobno imao MX5 kad je došao u nas i sad M2 Note.

MX5 sam zamjerao što nema SD utor i to je to.

Meni je Flyme osobno fantastičan OS, nikad mi se mobitel nije zagrijavao niti sam imao problema sa romovima.

Jedini su problem bile notifikacije koje rade nakon rootanja i brisanja tvorničkog av-a koji hebe sistem.

Tako da se ne slažem sa vama, nimalo.

Update ide uredno i često, ja sam na 5.6.5.17 verziji, kamera je super, battery life zakon i mob nijedan put nije zaštekao.

Dvije sim kartice su u njemu, balance mod i 2G pristup na obe kartice, auto brightness.

Dugo nisam bio zadovoljan kao sad, inače često mijenjam mob ali ovaj sigurno neću do P20, X25 SOC-a dok ne padnu malo cijene.

Ne punim ga 2 dana kada ga koristim dosta, a tri kad se samo dop i malo yt i dosta poziva.

root
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 19:00 (zoharbizo).
11 godina
jura kaže...

ok, sve mi je to jasno, ali ste skrenuli na Topone, a ja sam kupil sa Giztop stranice di je besplatna poštarina i nema onog ko kod Topone da ako naručiš prek Dhl-a da nema carine i ostalih sranja.(kupil za sebe mob sa Topone prek DHL-a i Minideal stranice sa Europskog skladišta i nije bilo nikakvih problema sa PDV-om pa se nadam da ne bude niti sa Giztop stranicom).Možda stvarno šalju iz Singapura u neku EU zemlju pa onda prepakiravaju i šalju do mene sa drugim brojem za praćenje.

budem pričekal odgovor od njih i onda budem pametniji kaj napraviti i poslali mi 28.05 broj za praćenje i od onda pošiljka stoji na istom mjestu.

I ja sam naručio Vernee Thor s Giztopa i jučer dobio čestitku od carine, tak da šalju direktno iz Singapura. Kad stigne mob ću se žaliti budući da im na stranici jasno piše da za EU nema PDV-a i carinskih troškova. 

15 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

Reklamiraju 4-8 dana a u realnosti bude poprilicno duze i u tvom slucaju vidim da je tako..

Pa ne bih rekao da traje baš poprilično duže, dapače, ja svaki od tri paketa koje sam uzeo dobio od 6-8 radnih dana na ruke, nikad duže... Valjda traje duže ako te baš potrefi 3-4 dana čekanja DHL shippinga pa onda naleti vikend i sl. Kad ti stigne u UK, možeš ga već idući dan (ili dan iza) očekivati u HR...

12 godina
protjeran

Odustao sam od leTv x600 zbog slabog signala može li preporuka za mobitel do 1200kn??

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Odustao sam od leTv x600 zbog slabog signala može li preporuka za mobitel do 1200kn??

Polovan M2 Note ili čak Xiaomi RN2, odlični telefoni.

RN2 je hardwerski jači, radi se o Heliu X10.

root
12 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Polovan M2 Note ili čak Xiaomi RN2, odlični telefoni.

RN2 je hardwerski jači, radi se o Heliu X10.

Nebih htio veliki uređaj a ni polovni...A i imam redmi 2 pa nebih redmi 2 note.

15 godina
Imaš Redmi Note 3 Pro za 1200kn.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Evo bas idem gledat i cudom se nesto pokrenulo..
Uskoro u hrv mozda ako se netko kuzi?
15 godina
Stiglo ti je u UK,kada pošalju iz UK onda je slijedeći dan u Hrvatskoj,za to imaš drugi tracking broj.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Odlicno,javim dojmove
Btw.xiaomi piston slusalice,ima itko?
15 godina
Imam Pistonke 2,odlične su.
Za tu lovu ih ništa ne može dodirnuti.

Frend ima Pistonke 3 i te su mi malo bolje.
robimarko@gmail.com
12 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Ovo odlučio sam se za LeTV Le1 X600 naručiti...1175 kn preko minideala.

Mislim najkasnije do jutra naručiti pa ako netko zna za bolji mobitel u ovom rangu nek javi.

Ima li gdje sa EU warehousa naručiti jer nisam nigdje vidio?

Evo unatoč tome što slabije lovi wifi signal odlučio sam ga naručiti..Ima li koja stranica da šalje iz EU ? I odakle je najjeftinije (ima li koji bon )naručiti?

18 godina

Imam Piston 3, odličan zvuk, pogotovo za te pare, samo ih je malo teže poterati (32Ω impedanse). Drugar sa nekim starijim LG-jem je morao pojačati do kraja da bi dobio dovoljno glasan zvuk, dok se npr Redmi Note 2 s njima očekivano nosi ok (odlično rade i sa Lumijom 640). Daljinac je dobar kad se malo navikneš (i radi i na WP, ako je ikom bitno), a kabl je omotan koncem i primetno se manje zapetljava i lakše raspetljava nego što je uobičajeno.

Jedino što ne valja su silikonski vrhovi, tanki, mekani, sa nekom čudnom teksturom bez trenja, tako da baš mnogo ispadaju iz ušiju. Ako imaš nastavke od nekih starih npr Sonyjevih slušalica, odlično će odgovarati.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Hvala na opseznom odg. Mislim da cu ih uzet za ovaj xiaomi max sto mi stize,valjda ce dobro pasat xiaomi+xiaomi haha :D
Na redminote 2 mi odlicno rade ipod slusalice original ali nije kvaliteta zvuka na razini s tim slusalicama..

Pistonke imaju jako puno plagijata na trzistu,tesko je nac pouzdanu stranicu..

A Letv najbolje s aliexpressa po meni,dhl dostava i miran si..
18 godina
neaktivan

javili mi se ovi iz giztop-a i pitali dal mi bude smetalo ako mi naplate PDV(lol) i pitali me koji je iznos u pitanju.Ako mi naplate PDV ponudili se djelomično vratiti taj iznos.sad sam im napisal da ako mi ne vrate puni iznos za koji me carina bude teretila da im otvaram case na paypal-u za povrat love.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 12:47 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
nixa2210 kaže...
Hvala na opseznom odg. Mislim da cu ih uzet za ovaj xiaomi max sto mi stize,valjda ce dobro pasat xiaomi+xiaomi haha :D
Na redminote 2 mi odlicno rade ipod slusalice original ali nije kvaliteta zvuka na razini s tim slusalicama..

Pistonke imaju jako puno plagijata na trzistu,tesko je nac pouzdanu stranicu..

A Letv najbolje s aliexpressa po meni,dhl dostava i miran si..

Mislim da su Baggood i Gearbest na opisima Xiaomi proizvoda imali upute kako prepoznat original.

Pretpostavljam da ne pucaju sebi u nogu, i imaju originale.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
18 godina

U zavisnosti od toga kada su napravljene slike, mislim da je došlo do malih promena u dizajnu "daljinskog". No Gearbest bi trebalo da je pouzdan.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Callisto kaže...
jura kaže...

I ja sam naručio Vernee Thor s Giztopa i jučer dobio čestitku od carine, tak da šalju direktno iz Singapura. Kad stigne mob ću se žaliti budući da im na stranici jasno piše da za EU nema PDV-a i carinskih troškova. 

ajde javi kaj si riješil i koja je suma za platiti sa njihovim troškovima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice