Svi stavljaju neke recenzije o kamerama izmedu LG-a G5, S7, HTC10, a nitko ne spominje kameru od Iphone 6s. Marques Brownle u svojoj recenziji HTC-a desetke veli da je kamera losija od ajfonove. Mislim da je sve to diskutabilno, i da su od sva 4 proizvodaca kamere podjednako dobre.
Svi hvalite bateriju na S7 a nitko ne spominje bateriju od Iphone 6s plus koja je pre moćna!
Prosle godine sam prvi puta presao na ajfon, i fale mi dvije stvari, notification ledica s prednje strane, i uzasno glupi icloud.
Pa sam u velikoj dilemi da prijedem na HTC10. Fluidan je, solidna baterija, i prelijepo izgleda.
Procitao sam nekoliko stranica na forumu i upala mi je jedna stvar koja mi nije jasna. Netko je napisao da je HTC izbacio svoju galeriju i stavio od googla.
Znaci, iphone ima galeriju od iclouda, ja glupan mislio da je icloud kao one drive i dropbox. No lijepo sam se prevario. Kada sam brisao slike na ajfonu, jer eto, imam od 16gb, izbrisao sam i na iclouda i nepovratno sam izgubio sve slike. Zato me zanima ta informacija na HTC-u. Ako nema svoju galeriju, da li to znaci da se isto tako ne spremaju lokalno na njega slike vec odmah na google. Pa ako idem brisat slike na uredaju da li ce se pobrisati i na google disku...

If you're going through hell, keep going!