Dekodiranje, debrandiranje, flashanje i ostalo izdvojena tema

poruka: 1.601
|
čitano: 1.085.254
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dekodiranje, debrandiranje, flashanje i ostalo

pozdrav

imam neki problem s mob...moram napravit factory reset,mobitel je dekodiran pa me zanima da li resetiranje utjece na dekodiranje,hoce li i dalje bit dekodiran?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

radi se o galaxy-u i7500

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 11:49 (kalingast).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dekodiranje, debrandiranje, flashanje i ostalo

<quote>imam neki problem s mob...moram napravit factory reset,mobitel je dekodiran pa me zanima da li resetiranje utjece na dekodiranje,hoce li i dalje bit dekodiran?</quote>

Naravno da nece... dekodiranje i debrandiranje su vise problemi hardware-ske prirode... naravno njima se upravlja pomoću software-a ali ne brini... nebi smjelo biti tako

I am Spirit of Freedom, The open road is my kingdom. Only wind in my hair, anything else I dont care.
16 godina
zlicky.mortis kaže...

<quote>imam neki problem s mob...moram napravit factory reset,mobitel je dekodiran pa me zanima da li resetiranje utjece na dekodiranje,hoce li i dalje bit dekodiran?</quote>

Naravno da nece... dekodiranje i debrandiranje su vise problemi hardware-ske prirode... naravno njima se upravlja pomoću software-a ali ne brini... nebi smjelo biti tako

sta pricas ti? {#}

Debrandiranje je hardwersko,a vrsi se zamjenom operaterovog modificiranog SE Firwmarea,sa originalnim SE Firmareom? {#} A Firmware je hardware?{#} Ako neznas o cemu pricas bolje suti. Bez uvrijede... Vecu glupost nisam nikad cuo. {#}

Dekodiranje je hardwersko? Djelomicno jeste. A vecinom ne! U ROM memoriji nalazi se ROM FLASH u kojem se nalaze podatci o NETWORK LOCKU,Kodu uredjaja,IMEI,S/N,komponentama u mobitelu... U biti dekodiranjem se mjenjanju podatci u ROM-u... Dekodiranjem koristenjem patcha,dodje se softwareu da ne cita Network lock podatke iz ROMa. Ispravite me ako grijesim...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 1:43 (xZero).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
zlicky.mortis kaže...

sta pricas ti? {#}

Debrandiranje je hardwersko,a vrsi se zamjenom operaterovog modificiranog SE Firwmarea,sa originalnim SE Firmareom? {#} A Firmware je hardware?{#} Ako neznas o cemu pricas bolje suti. Bez uvrijede... Vecu glupost nisam nikad cuo. {#}

Dekodiranje je hardwersko? Djelomicno jeste. A vecinom ne! U ROM memoriji nalazi se ROM FLASH u kojem se nalaze podatci o NETWORK LOCKU,Kodu uredjaja,IMEI,S/N,komponentama u mobitelu... U biti dekodiranjem se mjenjanju podatci u ROM-u... Dekodiranjem koristenjem patcha,dodje se softwareu da ne cita Network lock podatke iz ROMa. Ispravite me ako grijesim...

Molim te da mi oprostis... moja pogreska... ne bavim se bas mobitelima.... tako su mi rekli... bili mi mogao pomoci... zanima me koliko znas o dekodiranju i debrandiranju XPERIE X8.... bili mogao staviti neki tutorijala(neznam dali je moguce iskoristiti onaj za x10)

I am Spirit of Freedom, The open road is my kingdom. Only wind in my hair, anything else I dont care.
17 godina

dali je itko kupovo kodove ovdje?

http://www.unlock-tmobileg1.com/

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

jel mi moze   itko reci kako se stavlja flash menu u SE c510????{#} nikako to nemogu napraviti...

0 0 hvala 0
16 godina
zlicky.mortis kaže...
xZero kaže...
zlicky.mortis kaže...

sta pricas ti? {#}

Molim te da mi oprostis... moja pogreska... ne bavim se bas mobitelima.... tako su mi rekli... bili mi mogao pomoci... zanima me koliko znas o dekodiranju i debrandiranju XPERIE X8.... bili mogao staviti neki tutorijala(neznam dali je moguce iskoristiti onaj za x10)

Ma nemas frke {#}

SE xperia X8 Free Unlock: Mission Impossible  {#}

X8 je nova Snapdragon platforma i nemoguce ga je unlock bez novog BOX-a.

pozz

17 godina
neaktivan
parkboy kaže...

jel mi moze   itko reci kako se stavlja flash menu u SE c510????{#} nikako to nemogu napraviti...

SE c510 već ima predinstalirane flash izbornike, samo što su t-mobile/vip/tele2 brandiranjem isključili mogućnost postavljanja flash izbornika

ovo ispod kopiraj u notepad u spremi kao customize_upgrade.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> [/font]
<customization>
<flash-desktop>
<settings reg-path="/apps/flash-desktop">
<enabled>true</enabled>
</settings>
</flash-desktop>
<mmi>
<settings>
<enable-flash-desktop>true</enable-flash-desktop>
</settings>
</mmi>
</customization>

ako nemaš a2 uploader, skini ga odavde

1. pokreni ga i odaberi FileSystem tool
2. ugasi mobitel, izvadi bateriju i ponovno ju vrati
3. usb kabelom spoji mobitel sa pc-om držeći "c" ili "2+5"
4. u a2 uploaderu uđi u "TPA/PRESET/CUSTOM"
5. u mapu "TPA/PRESET/CUSTOM" umetni datoteku "Customize_upgrade.xml" (samo ju povuci s mišom)
6. isključi a2 uploader i odspoji uređaj
7. uključi mobitel i malo pričekaj dok odradi svoje

kad se upali do kraja, uđeš u izbornik, stisneš lijevu tipku, ideš na izgled izbornika i odabereš "iz teme"

naravno nemaju sve teme flash menu, imaju dusk setting, ray, morning glisten, track flow

ako želiš ubaciti neku svoju temu, reci, pa ću i to objasniti

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan

Trebam vašu pomoć. Naime, zanima me mogu li otključati za ostale mreže Nokiu 1209 te ako mogu na koji način? Mobitel je trenutno lockan na Tele 2. Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

X8 je nova Snapdragon platforma i nemoguce ga je unlock bez novog BOX-a

Guglao sam sve to i mislim da je moguce... a kako je s debrandiranjem?

16 godina
zlicky.mortis kaže...
xZero kaže...

X8 je nova Snapdragon platforma i nemoguce ga je unlock bez novog BOX-a

Guglao sam sve to i mislim da je moguce... a kako je s debrandiranjem?

Nemoguce....

SnapDragon platforma jos nije probijena...

Da budemo precizni,moguce je,ali ne za free,nego samo preko novog box-a koji nosi vrtoglavu cifru. Naime ponosni flasnici ovog boxa su bolji servisi mobitela...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:44 (xZero).
15 godina
neaktivan

imam nokia 5130 express music kupljen u tele2. Dali se taj mobitel može otključati (i ako da kako) da može raditi na drugim mrežama.  

0 0 hvala 0
17 godina

pitanje sada sam unlocko g1 i iso sam se spojit preko apn da ga aktiviram(treba se ulugirati na google acc)i otislo mi je 60kn a nisam ga uspio ulogirati al vidio sam da se i sat updato i sve znaci radi al mi nije ostalo vise novaca,sad pitanje dal je normalno da mi za tako nesto povuce tolko novaca,i kako da to aktiviram nebi htio da mi zbog nekih 2-3mb opet ode nekih 100kn inace na prepaidu sam

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina

Uspio sam dekodirati LG KP 500 prema ovim uputstvima http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,6341.0.html 

http://www.red-gsm.net/t45190/ .Želio bih samo zahvaliti ljudima na forumu zbog pružene pomoći.THX

M:S:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je li moguce dekodirati sony ericsson xperia x10 mini pro???

molim vas pomozitee:)

0 0 hvala 0
16 godina
ivan_oo kaže...

je li moguce dekodirati sony ericsson xperia x10 mini pro???

molim vas pomozitee:)

Nemoguce free.

15 godina
neaktivan

Zdravbo Prijatelji.
Ja sam nov na forumu i imam jedan problem. Nemogu nikako da dekodiram moj Sony Ericsson W595.
Inače ja sam iz Makedonije a mobilni mi je iz T-Mobile (Makedonija)
Imam podatke sa telefona kao na primer:

Software: 

R3EG004

prg12067103_TMOBILE_LD R3EG004

EROOM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A017 

Potreban mi je neki NCK kljuc za da mogu da otkljucam (dekodiram) telefon za da mogu da koristim bilo koju SIM karticu.
Ako ima neko ko može i želi da mi pomogne neka objavi na forumu ili može da mi pošalje Privatnu Poruku.

Ondapred Sam zahvalan i veliki pozdrav iz Makedonije.
Robert 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 22:20 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kotorac kaže...

Zdravbo Prijatelji.
Ja sam nov na forumu i imam jedan problem. Nemogu nikako da dekodiram moj Sony Ericsson W595.
Inače ja sam iz Makedonije a mobilni mi je iz T-Mobile (Makedonija)
Imam podatke sa telefona kao na primer:

Software: 

R3EG004

prg12067103_TMOBILE_LD R3EG004

EROOM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A017 

Potreban mi je neki NCK kljuc za da mogu da otkljucam (dekodiram) telefon za da mogu da koristim bilo koju SIM karticu.
Ako ima neko ko može i želi da mi pomogne neka objavi na forumu ili može da mi pošalje Privatnu Poruku.

Ondapred Sam zahvalan i veliki pozdrav iz Makedonije.
Robert 

Pozz !

Kao prvo brisi ovaj IMEI broj neko ti ga moze zloupotrjebit .

Kao drugo , NCK key daje tj.prodaje u tvom slucaju T-Mobile , sto znaci nije besplatan ..

Bilo je do pred 2 mj nacina da ga besplatno otkljucas , trenutno ga nema ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 22:20 (Miro).
17 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
Pozz !

Kao prvo brisi ovaj IMEI broj neko ti ga moze zloupotrjebit .

Kao drugo , NCK key daje tj.prodaje u tvom slucaju T-Mobile , sto znaci nije besplatan ..

Bilo je do pred 2 mj nacina da ga besplatno otkljucas , trenutno ga nema ..

LOL. i da ga makne, osto je u tvom citatu. makni ga onda iz svog citata Belji se

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan

Zna li netko koji mobitel se iz Simpa/VIP/Tele2 ponude lagano otključaje?

Ali da je cijena do 500 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znate li moze li se aino dekodirati besplatno?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Dali može samsung s5230 imati wi-fi iza na sebi ima neku antenu?? gledo sam na youtubu da može se samo se trea stavit firmfire

i neki novi software dali zna tko šta ? ? ? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2739&idPhone2=2935

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 19:10 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Setool Lite v1._11_Yo_ Sony Ericsson   treba mi hitno passwort da bi mogo otworit owaj program 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam mob SE K320i koji radi na vip, kupljen je na bonove.

Kako dekodirati, hoću da mi radi za TELE2?

0 0 hvala 0
16 godina

jel zna netko za SE j105 Naite da li se može besplatno dekodirat?

16 godina
protjeran

Pozz ljudi znam da se moze da nebi neki levatili, zanima me kako najlakse dekodirati sony ericsson w595

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

je ova tema ovako bezveze ili namjerno niko neodgovara nikome

zvoneXP
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
koko kaže...

Pozz ljudi znam da se moze da nebi neki levatili, zanima me kako najlakse dekodirati sony ericsson w595

besplatno nikako..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
neaktivan

Koliko kosta unlockanje HTC-a u VIP-u?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice