Evo ovako. Imam jedan problem. Do jučer sam normalno zumirao sa CTRL + ( ALT ) + ( SPACE ) + ( miš lijevo/desno ), i sa CTRL + ( + ) ili CTRL + ( - ), ali od danas to više ne radi. Šta da radim, sve sam probao u default vratiti i neće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko zna? Sori, ali hitno mi je ovo stvarno.
Provjeri postavke.
Jesam već, nigdje nema ništa vezano za to. Sve šta je vezano za zoom sam probao mjenjati i ništa.
OK, deifinitvno je problem s Open GL-om, i pojavio se kad sam instalirao najnoviji Catalyst i pripadajuće drivere. Da li postoje neke opcije za Open GL u Catalyst-u?
I da, u PS-u mi uredno očitava grafičku karticu i Open GL je kakti enable-an Oo
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Reset Worksapces i eventualno mozes obrisati folder sa Worksapceima koji se nalazi u AppData/Roaming/Adobe (cini mi se da se zove Worksapces)
PRVO BACKUP tog foldera
slash imamo slican problem...takoder kad sam stavio novi catalyzt i nove drivere poceli su problemi s photoshopom
Ma ima veze sa Open GL-om ziher.
Di si prčkao?
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=149158
- po ovom mozete samo cekat noviju verziju
"Release Notes for the Catalyst 11.3 drivers state that:
"OpenGL acceleration may not get enabled even if selected in Photoshop CS5."
in the section "Known issues under the Windows 7 operating system".
There was no such warning in the 11.2 Release Notes, nor is the warning repeated under other operating systems, such as Vista, in the 11.3 Release Notes. You may read the Release Notes here:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst113ReleaseNotes.aspx
Users running CS5 under Windows 7 may wish to defer driver upgardes until the problem is corrected."
*deleted*
Prvo sam rekao hop, pa skočio. Nisam pročitao tekst na linku AMD foruma.
Ako znate s kojim driverima je to radilo, vratite se na njih. Za razliku od igara, gdje je poželjno instalirat nove drivere, kod aplikacija je malo drugačija priča.
Ako nađete neke s kojima sve radi, držite se njih. nVidia ima sličnih problema, al utoliko da će vam samo OpenGL akceleracija bit isključena, dok kod ATi-a nekim čudom
sve to ostane upaljeno i samo generira probleme. Nedavno san ima sličan problem sa After Effects. I manifestira se u najgorem mogućem trenutku,
netom prije predaje projekta. Zanimljivo da su i 4850 i 5850 radile iste probleme.
evo ja isprobao nove al opet neradi....pogledajte sliku...jednostavno nemogu editirat sliku niti crtat po cistom novom papiru...nista nemogu
probao sam i stare drivere...nejde :(
dolje sto prikazuje da je zakljucan layer, nebrinite bio sam ga i otkljucao opet nist
EDIT 4 : evo ga...radi...stavio sam najnovije catalyzt kako vec a stavio graficke drivere od 12 mjeseca 2010...radi sve savršeno