Otkljucao bi iphone 4s, savjeti

poruka: 8
|
čitano: 1.886
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zdravo, trebao bi otkljucati iphone 4s (ios 7.1.1) zakljucan na verizon USA. Vidim da postoji metoda preko imei i previse stranica koje nude takvu vrstu otkljucavanja. Mozete li mi preporuciti neku takvu pouzdanu stranicu ili neki hint, savjet kako bi mogao proci jos isplativije recimo da ga ja otkljucam.

Mobitel je placen 100$ pa ne bi potrosio isto toliko na otkljucavanje.

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvalaa :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Otkljucao bi iphone 4s, savjeti

Kolega, ne postoji nacin za napraviti downgrade 7.1 na 7.0.6, tako da, ako se ne kuzis, nemoj.

Ona metoda gore ne radi, Apple vise ne potpisuje 7.0.6 software, te bez neke vece "rupe" (kao one u iPhone 4, NE i 4S) ne postoji trenutno nacin za vratit se na stariji firmware

Ovime si samo ooduzeo covjeku vrijeme, dovoljno je u komentare pogledati da skuzis da to ne radi (a i znam da to ne postoji, bavim se time vec godinama)

..............

Jos jedan problem je, kako ocekujes da covjek otkljuca mob s jailbreakom

jailbreak nije unlock

Opet, za iPhone 4 i iPhone 3GS ovo ne mora biti istina, ali za 4S definitivno

Jedina opcija za kolegu:

Platiti unlock kod nekog tko to radi, s nekih americkih operatera postoji vec od 40$ (nesto vise od 200kn)

Preporucam http://chronicunlocks.com

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
neaktivan

Hvala. Naletio sam na taj link i vidio da je 100$ verizon, ima li jos neka druga provjerena stranica?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

100$ i ne zvuci puno, ispada da ces mob dobiti za 1000kn (sto je povoljno, pogotovo ako je u dobrom stanju)

Nego mene zanima (a to ces morat pitat tamo gdje ga otkljucavas), oces li moc s CDMA (Verzizon -> nemaju SIM karticu) na GSM (SIM)

Ne znam radi li unlock i mogucnost da se baseband mobitela samo tako prebaci u GSM nacin rada

Zato i preporucam chronic unlocks, support im je najbolji, pitaj prije nego radis. A cijenu moras prihvatit, jeftinije neces proc, pogotovo kad postoji puno varalica koji ti nece otkljucat mob vec samo uzet lovu, ovdje imas i povrat novaca

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Unlock iPhonea je skup, nećeš nigdje proć jeftino. A i neznam kako će ti CDMA verzija raditi u Europi gdje se koristi GSM.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mobitel je u SADu kupio zet sestri, pa su ga meni uvalili da ga otkljucam, ja sam zadovoljan sa sgs3. Ovaj iphone je gsm (preciznije: iPhone 4S: A1387 (* dual band CDMA & GSM world phone)) no pitat ću prije nego kupim na chronicunlocks. U svakom slučaju 1000 kn je odlično za ovaj mob. i to nov. Hvala svima na pomoći, apple jednostavno nije moje područje

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice