Uglavnom da vas obavjestim u vezi mog gornjeg pitanja od pred par dana. Naime sada sam u curin S3 unio svoje korisnicke podatke u ducan (uz njen account naravno) skinuo sam poweramp i sve sljaka kako treba. Obrisao sam svoj accou t iz mobitela i radi aplikacija i dalje. Radila ke i nakon 1h i nakon dva restarta mobitela tako da provjereno ovaj nacin dijeljenja (pogotovo unutar obitelji) funkcionira bez poteskoca. Glupo bi bilo da oboje dajemo pare za iste aplikacije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo je problem da ti vise neces moc nakon deinstalacije ponovo instalirati poweramp s marketa na svom accountu jer ga nisi platio
Misliš ona neće moći sa svojim accountom skinuti ponovno PowerAmp ako prethodno ne unese moj account? Ma super mi je ta opcija, da si možemo to razmjenjivati, jer zajedničke pare bi bilo glupo trošiti na iste aplikacije, pa će vjerojatno ona nešto kupiti, a nešto ja.
meni avast ponudi tu opciju kad mi tmobile dosaduje :D
neda mi se punit mobitel da nadem :D meni to ona sam ponudi kad nemam para na mobu a ukljucim 3g
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
All-In-One Toolbox - kakva su vaša iskustva.meni se na prvu čini ok.
Moj trenutni(skromni) borbeni komplet:
Appovi:
Chant - light chan browser(420chan i 4chan)
HD Widgets - po meni, trenutno najbolji app ove vrste na trzistu
QuickPic - daleko bolji picture viewer od stocka na mom mobitelu
T-HT HotSpot - odlican app ako ste flat korisnik tcom-ovog interneta
SmartApplock - pojedinacno zakljucavanje app-ova, jako korisno
Flikie Wallpapers HD - dosta bugovit app, ali kada radi, savrsen je
Igre:
4 Player Reactor - "mozgalice" i refleksne mini igre za igranje u drustvu
Action Potato - jednostavna i zarazna
Brain Jiggle - mozgalice
Dragon, Fly! - savrsenstvo od igre
Final Fantasy - treba li se sto reci?
Final Fantasy III - po meni jos bolje od jedinice!
Major Mayhem - jako dobra
ShakyTower - spoj fizike i ramisljanja, nije lose
StarPagga - nesto kao HAWX, samo u svemiru; odlicna grafika, malo dosadnjikavo na pocetku, ali poslije je zabavnije
SuperSonic - igra generira stazu od neke vase pjesme koju odaberete i vozite se po njoj... glupo objasnjenje, probajte igru :)
To je to uglavnom. Za neke appove nisam pisao objasnjenje jer vjerovatno znate za sto i kako sluze.
Moj trenutni(skromni) borbeni komplet:
Appovi:
Chant - light chan browser(420chan i 4chan)
HD Widgets - po meni, trenutno najbolji app ove vrste na trzistu
QuickPic - daleko bolji picture viewer od stocka na mom mobitelu
T-HT HotSpot - odlican app ako ste flat korisnik tcom-ovog interneta
SmartApplock - pojedinacno zakljucavanje app-ova, jako korisno
Flikie Wallpapers HD - dosta bugovit app, ali kada radi, savrsen je
Igre:
4 Player Reactor - "mozgalice" i refleksne mini igre za igranje u drustvu
Action Potato - jednostavna i zarazna
Brain Jiggle - mozgalice
Dragon, Fly! - savrsenstvo od igre
Final Fantasy - treba li se sto reci?
Final Fantasy III - po meni jos bolje od jedinice!
Major Mayhem - jako dobra
ShakyTower - spoj fizike i ramisljanja, nije lose
StarPagga - nesto kao HAWX, samo u svemiru; odlicna grafika, malo dosadnjikavo na pocetku, ali poslije je zabavnije
SuperSonic - igra generira stazu od neke vase pjesme koju odaberete i vozite se po njoj... glupo objasnjenje, probajte igru :)
To je to uglavnom. Za neke appove nisam pisao objasnjenje jer vjerovatno znate za sto i kako sluze.
Odabrao sam
-T-HT HotSpot
-SuperSonic (kupio sam HD verziju)
A vec probano je ovo
-Major Mayhem -jedna od najzabavnijih i uzbudljivih igrica.. (FREE)
-Opera Mobile -koristim ga oko 2-3 god... ODLICAN! (FREE)
-Dragon, Fly! -Preporuka! (FREE)
Fino ja rekoh konzolama glavni protivnik nije PC nego mobilne platforme koje se prikradaju iza ledja :D
Usput Play Store dobio mogucnost wishlist :D
Usput Play Store dobio mogucnost wishlist :D
A sto je to zapravi wishlist? Vidio sam da to ima i na steamu.. To je kao neka lista zelja, al kakve mi koristi od toga imamo?
barem ja tako koristim
jesam ja lud ili sto :) ne vidim ni taj whishlist, a od ovoh play storea 3.9.16 dosla je mogucnost uninstall-a vise aplikacija odjednom, kao treba malo duze drzat na aplikaciju da se selektira. no ja to ne mogu ma kolko god da drzim...
kakva je situacija kod vas ? mozda treba biti barem na ICS-u, jer trenutno sam na gingerbreadu (Desire).
jesam ja lud ili sto :) ne vidim ni taj whishlist, a od ovoh play storea 3.9.16 dosla je mogucnost uninstall-a vise aplikacija odjednom, kao treba malo duze drzat na aplikaciju da se selektira. no ja to ne mogu ma kolko god da drzim...
kakva je situacija kod vas ? mozda treba biti barem na ICS-u, jer trenutno sam na gingerbreadu (Desire).
Odi u Google play na popis instaliranih aplikacija, ali svih koje si do sada instaliravao na accountu (kategorija "SVE" -> swipe desno).
Kad duze drzis prst na jednoj aplikaciji ona ce se zabiljeziti - tada sa jednostavnim klikom mozes selektrirati i druge appove.
Na kraju odaberes gore desno ako hoces da se te aplikacije maknu sa liste...
http://www.svijet-androida.com/12/10/2012/google-play-3-9-16-novi-izgled-obavijesti-uklanjanje-aplikacija-sa-apps-liste/
Vidi kako je to kod mene http://db.tt/rnjO3U7P
najbolja free android tipkovnica?
Kupio sam još jednu aplikaciju... Već se brinem kako sam u naletu kupovanja umjesto da kao do sada godinama skidam crackirane
Uglavnom da ne duljim:
No comment. Ultimativna aplikacija svakog poštenog Android korisnika, posebno čestog izmjenjivača ROM-ova. Sa sadašnjeg stajališta mislim da bi bio grijeh, nekome tko uloži toliki silni trud u izradu ovako kvalitetne aplikacije, da ja skidam crackiranu aplikaciju umjesto platim 30kn za pošteni rad. 6.17$
2. PowerAmp
Definitivno najbolji MP3 player koji sam na Androidu koristio. Prvo sam skinuo crackiranu verziju i bio sam vrlo vrlo zadovoljan te sam ju odlučio kupiti. Uz dodatak aplikacije musiXmatch, PowerAmp skida lyricse za pjesme što je odlično. Može se podesiti na desetke različitih načina, od widgeta, lock screen-a, načina rada notifikacija itd. 5$
3. HDWidget
1$ sam ju platio i nije mi žao, korisna je i uljepšava mi glavni ekran na način koji želim. Widget sata asocira na HTC Sense Clock, koji mi se sviđa. Isto tako se svaki widget može dotjerati i modificirati na više načina, bojama pozadina, brojki, transparentnosti, položajem sata, temperature i slično.
To su mi stalne aplikacije, koje sam kupio, a još su u stalnom borbenom kompletu mnoge aplikacije, ali ću nabrojati samo neke:
Obožavam ovu aplikaciju, ona upotpunjuje još jedinu rupu koja me strašno nervira na Androidu, a točnije vezana je direkteno za Googleove servise. Naime, kada dodijelite sliku određenom kontaktu ona je dobre kvalitete i sve, ali se ne sinkronizira u dobroj rezoluciji te se nakon flashanja ROM-a vrate kontakti sa očajnim slikama. Ova aplikacija sve kontakte posebno synca i vraća nakon instalacije na novom ROM-u u dobroj rezoluciji. Ne znam jesam li bio jasan, ali pretpostavljam da ste shvatili što sam nadrobio
Najomiljeniji video player, sa vrhunskim i jednostavnim gestama za pojačavanje zvuka i premotavanje videa. Vrti sve moguće formate, a ja obično gledam NBA tekme dok na poslu "bacam bombu" na WC-u
Svi znaju o čemu se radi, meni odlično služi i točno mi mjeri promet. Ograničen sam na 512MB mjesečno, pa mi je ovakva aplikacija ključna
Odi u Google play na popis instaliranih aplikacija, ali svih koje si do sada instaliravao na accountu (kategorija "SVE" -> swipe desno).
Kad duze drzis prst na jednoj aplikaciji ona ce se zabiljeziti - tada sa jednostavnim klikom mozes selektrirati i druge appove.
Na kraju odaberes gore desno ako hoces da se te aplikacije maknu sa liste...
http://www.svijet-androida.com/12/10/2012/google-play-3-9-16-novi-izgled-obavijesti-uklanjanje-aplikacija-sa-apps-liste/
hehe, pa sve ja to znam, ali ne funkcionira. koliko god da drzim ne desava se nista, kad pustim samo mi uđe u tu aplikaciju.
Vidi kako je to kod mene http://db.tt/rnjO3U7P
nemam ni to. znaci moguce je da taj multi select podrzava samo ICS i JB.
zato velim da bi bilo dobro da netko na gingerbreadu proba...