Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.781.951
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Uglavnom da vas obavjestim u vezi mog gornjeg pitanja od pred par dana. Naime sada sam u curin S3 unio svoje korisnicke podatke u ducan (uz njen account naravno) skinuo sam poweramp i sve sljaka kako treba. Obrisao sam svoj accou t iz mobitela i radi aplikacija i dalje. Radila ke i nakon 1h i nakon dva restarta mobitela tako da provjereno ovaj nacin dijeljenja (pogotovo unutar obitelji) funkcionira bez poteskoca. Glupo bi bilo da oboje dajemo pare za iste aplikacije... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Pa normalno da radi, rade i apk-ovi zato sto je ostao original data na uredaju a promijenio si acc.
Samo je problem da ti vise neces moc nakon deinstalacije ponovo instalirati poweramp s marketa na svom accountu jer ga nisi platio
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Misliš ona neće moći sa svojim accountom skinuti ponovno PowerAmp ako prethodno ne unese moj account? Ma super mi je ta opcija, da si možemo to razmjenjivati, jer zajedničke pare bi bilo glupo trošiti na iste aplikacije, pa će vjerojatno ona nešto kupiti, a nešto ja.

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Momcovi,jel postoji kakva pouzdana aplikacija pomoću koje mogu zblokirati neki broj tako da više ne primam pozive i poruke s njega
14 godina
Arabarran kaže...
Momcovi,jel postoji kakva pouzdana aplikacija pomoću koje mogu zblokirati neki broj tako da više ne primam pozive i poruke s njega

meni avast ponudi tu opciju kad mi tmobile dosaduje :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Imam avast. Di bi ta opcija trebala biti skrivena?
14 godina
Arabarran kaže...
Imam avast. Di bi ta opcija trebala biti skrivena?

neda mi se punit mobitel da nadem :D meni to ona sam ponudi kad nemam para na mobu a ukljucim 3g

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Pronašao. Za divno čudo pod sms and call filtering :)
15 godina
Android borbeni komplet
Probajte igru Granny Smith, zakon je!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

All-In-One Toolbox - kakva su vaša iskustva.meni se na prvu čini ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Super igra za ubiti vrijeme - Istunt 2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Moj trenutni(skromni) borbeni komplet:

Appovi:

AndroZip

Chant - light chan browser(420chan i 4chan)

PowerAMP

HD Widgets - po meni, trenutno najbolji app ove vrste na trzistu

HowStuffWorks

Opera Mobile

QuickPic - daleko bolji picture viewer od stocka na mom mobitelu

T-HT HotSpot - odlican app ako ste flat korisnik tcom-ovog interneta

Endomondo

SmartApplock - pojedinacno zakljucavanje app-ova, jako korisno

Camera360 Ultimate

Flikie Wallpapers HD - dosta bugovit app, ali kada radi, savrsen je

Igre:

4 Player Reactor - "mozgalice" i refleksne mini igre za igranje u drustvu

Action Potato - jednostavna i zarazna

Brain Jiggle - mozgalice

Dragon, Fly! - savrsenstvo od igre

Final Fantasy - treba li se sto reci?

Final Fantasy III - po meni jos bolje od jedinice!

Major Mayhem - jako dobra

ShakyTower - spoj fizike i ramisljanja, nije lose

StarPagga - nesto kao HAWX, samo u svemiru; odlicna grafika, malo dosadnjikavo na pocetku, ali poslije je zabavnije

SuperSonic - igra generira stazu od neke vase pjesme koju odaberete i vozite se po njoj... glupo objasnjenje, probajte igru :)

To je to uglavnom. Za neke appove nisam pisao objasnjenje jer vjerovatno znate za sto i kako sluze.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:53 (rocker55555).
15 godina
dex3108 kaže...

Ocekujem za godinu-dve da ce igre za mobilne platforme dostici kvalitet konzolaskih igara.

Što tek kažeš na Real Racing 3?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 17:23 (jurica_m).
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A sta kazes na Modern Combat 4 :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
rocker55555 kaže...

Moj trenutni(skromni) borbeni komplet:

Appovi:

AndroZip

Chant - light chan browser(420chan i 4chan)

PowerAMP

HD Widgets - po meni, trenutno najbolji app ove vrste na trzistu

HowStuffWorks

Opera Mobile

QuickPic - daleko bolji picture viewer od stocka na mom mobitelu

T-HT HotSpot - odlican app ako ste flat korisnik tcom-ovog interneta

Endomondo

SmartApplock - pojedinacno zakljucavanje app-ova, jako korisno

Camera360 Ultimate

Flikie Wallpapers HD - dosta bugovit app, ali kada radi, savrsen je

Igre:

4 Player Reactor - "mozgalice" i refleksne mini igre za igranje u drustvu

Action Potato - jednostavna i zarazna

Brain Jiggle - mozgalice

Dragon, Fly! - savrsenstvo od igre

Final Fantasy - treba li se sto reci?

Final Fantasy III - po meni jos bolje od jedinice!

Major Mayhem - jako dobra

ShakyTower - spoj fizike i ramisljanja, nije lose

StarPagga - nesto kao HAWX, samo u svemiru; odlicna grafika, malo dosadnjikavo na pocetku, ali poslije je zabavnije

SuperSonic - igra generira stazu od neke vase pjesme koju odaberete i vozite se po njoj... glupo objasnjenje, probajte igru :)

To je to uglavnom. Za neke appove nisam pisao objasnjenje jer vjerovatno znate za sto i kako sluze.

Odabrao sam
-T-HT HotSpot
-SuperSonic (kupio sam HD verziju)

A vec probano je ovo
-Major Mayhem -jedna od najzabavnijih i uzbudljivih igrica.. (FREE)
-Opera Mobile -koristim ga oko 2-3 god... ODLICAN! (FREE)
-Dragon, Fly! -Preporuka! (FREE)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 19:26 (dinos3).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ima neko od vas paperlock kao kod iphona(dole na slici)

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Stručnjak za paranormalne pojave
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Fino ja rekoh konzolama glavni protivnik nije PC nego mobilne platforme koje se prikradaju iza ledja :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Unix kaže...
dex3108 kaže...

hahahaha koji carski odgovor...unix kralj

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Usput Play Store dobio mogucnost wishlist :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
dex3108 kaže...

Usput Play Store dobio mogucnost wishlist :D

A sto je to zapravi wishlist? Vidio sam da to ima i na steamu.. To je kao neka lista zelja, al kakve mi koristi od toga imamo?

17 godina
Pa npr nades zanimljivu aplikaciju ali nemas sad prometa ili neceg pa je stavis u wishlist i skines na wlanu

barem ja tako koristim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Android borbeni komplet
Ili nades neku igru ili apk koja se placa pa ti je oni poklone jednog posebnog dana
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

jesam ja lud ili sto :) ne vidim ni taj whishlist, a od ovoh play storea 3.9.16 dosla je mogucnost uninstall-a vise aplikacija odjednom, kao treba malo duze drzat na aplikaciju da se selektira. no ja to ne mogu ma kolko god da drzim...

kakva je situacija kod vas ? mozda treba biti barem na ICS-u, jer trenutno sam na gingerbreadu (Desire).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igor666 kaže...

jesam ja lud ili sto :) ne vidim ni taj whishlist, a od ovoh play storea 3.9.16 dosla je mogucnost uninstall-a vise aplikacija odjednom, kao treba malo duze drzat na aplikaciju da se selektira. no ja to ne mogu ma kolko god da drzim...

kakva je situacija kod vas ? mozda treba biti barem na ICS-u, jer trenutno sam na gingerbreadu (Desire).

Odi u Google play na popis instaliranih aplikacija, ali svih koje si do sada instaliravao na accountu (kategorija "SVE" -> swipe desno).
Kad duze drzis prst na jednoj aplikaciji ona ce se zabiljeziti - tada sa jednostavnim klikom mozes selektrirati i druge appove.
Na kraju odaberes gore desno ako hoces da se te aplikacije maknu sa liste... 
http://www.svijet-androida.com/12/10/2012/google-play-3-9-16-novi-izgled-obavijesti-uklanjanje-aplikacija-sa-apps-liste/ 

14 godina
Igor666 kaže...

Vidi kako je to kod mene http://db.tt/rnjO3U7P

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

najbolja free android tipkovnica?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Kupio sam još jednu aplikaciju... Već se brinem kako sam u naletu kupovanja umjesto da kao do sada godinama skidam crackirane{#}

Uglavnom da ne duljim:

1. Titanium Backup PRO Key

No comment. Ultimativna aplikacija svakog poštenog Android korisnika, posebno čestog izmjenjivača ROM-ova. Sa sadašnjeg stajališta mislim da bi bio grijeh, nekome tko uloži toliki silni trud u izradu ovako kvalitetne aplikacije, da ja skidam crackiranu aplikaciju umjesto platim 30kn za pošteni rad. 6.17$

2. PowerAmp

Definitivno najbolji MP3 player koji sam na Androidu koristio. Prvo sam skinuo crackiranu verziju i bio sam vrlo vrlo zadovoljan te sam ju odlučio kupiti. Uz dodatak aplikacije musiXmatch, PowerAmp skida lyricse za pjesme što je odlično. Može se podesiti na desetke različitih načina, od widgeta, lock screen-a, načina rada notifikacija itd. 5$

3. HDWidget

1$ sam ju platio i nije mi žao, korisna je i uljepšava mi glavni ekran na način koji želim. Widget sata asocira na HTC Sense Clock, koji mi se sviđa. Isto tako se svaki widget može dotjerati i modificirati na više načina, bojama pozadina, brojki, transparentnosti, položajem sata, temperature i slično.

To su mi stalne aplikacije, koje sam kupio, a još su u stalnom borbenom kompletu mnoge aplikacije, ali ću nabrojati samo neke:

Contact Photo Sync

Obožavam ovu aplikaciju, ona upotpunjuje još jedinu rupu koja me strašno nervira na Androidu, a točnije vezana je direkteno za Googleove servise. Naime, kada dodijelite sliku određenom kontaktu ona je dobre kvalitete i sve, ali se ne sinkronizira u dobroj rezoluciji te se nakon flashanja ROM-a vrate kontakti sa očajnim slikama. Ova aplikacija sve kontakte posebno synca i vraća nakon instalacije na novom ROM-u u dobroj rezoluciji. Ne znam jesam li bio jasan, ali pretpostavljam da ste shvatili što sam nadrobio

MX Player

Najomiljeniji video player, sa vrhunskim i jednostavnim gestama za pojačavanje zvuka i premotavanje videa. Vrti sve moguće formate, a ja obično gledam NBA tekme dok na poslu "bacam bombu" na WC-u

3G Watchdog

Svi znaju o čemu se radi, meni odlično služi i točno mi mjeri promet. Ograničen sam na 512MB mjesečno, pa mi je ovakva aplikacija ključna

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
parizer kaže...

Odi u Google play na popis instaliranih aplikacija, ali svih koje si do sada instaliravao na accountu (kategorija "SVE" -> swipe desno).
Kad duze drzis prst na jednoj aplikaciji ona ce se zabiljeziti - tada sa jednostavnim klikom mozes selektrirati i druge appove.
Na kraju odaberes gore desno ako hoces da se te aplikacije maknu sa liste... 
http://www.svijet-androida.com/12/10/2012/google-play-3-9-16-novi-izgled-obavijesti-uklanjanje-aplikacija-sa-apps-liste/ 

hehe, pa sve ja to znam, ali ne funkcionira. koliko god da drzim ne desava se nista, kad pustim samo mi uđe u tu aplikaciju.

dinos3 kaže...

Vidi kako je to kod mene http://db.tt/rnjO3U7P

nemam ni to. znaci moguce je da taj multi select podrzava samo ICS i JB.

zato velim da bi bilo dobro da netko na gingerbreadu proba...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice