Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.920.460
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
Luc989 kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja danas skinuo Copilot 9.1.0.307 zatim direktno preko njega kartu europe i sve radi savrseno. Nekima radi Sygic a meni nije. E sad ne znam  zbog cega je to tak, ali mislim da je to jer se skida sa razlicitih izvora, razlicite verzije, pa ko sta skine i instalira. Na S2 mi je Sygic radio odlicno i sviđale su mi se 3D projekcije zgrada, al sam danas slucajno naletel na Copilot  eto. Za Copilot 9.1.0.234 ti ne treba root pa probaj ak nisi ovu verziju.

Hmm ,jesi siguran da netreba root (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?757230-CoPilot-Live-Premium-Europe-9-1-0-234) ,ili si našao neku prepatched verziju?

Moja greska, postoji jedna sema, ali onda ide preko interneta. Ja sam na S2 imal Sygic ali sam i na tom mobu imal root. Mislim da root nije potreban za Auru pa probaj s njom.

Ali napravi root ovlasti, to ti je par koraka, a i mozes unroot-at ak zatreba. Onda imas sasvim drugaciji mob i milion opcija za koje si ovak zakinut?!

Da li ikome na S3 u aplikacijama postoji postavka za premjestit appse na mem. card, jer meni nema ta mogucnost. Ne mogu ni sa app2sd ni sa link2sd pa mislim da je mozda do roma? Ajd nek neko provjeri, jer mi se cini da sam na S2 imal tu mogucnost???

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 1:36 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
Android borbeni komplet

trebam aplikaciju koja ce mi pokazivat temperaturu baterije na status baru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Da li ikome na S3 u aplikacijama postoji postavka za premjestit appse na mem. card, jer meni nema ta mogucnost. Ne mogu ni sa app2sd ni sa link2sd pa mislim da je mozda do roma? Ajd nek neko provjeri, jer mi se cini da sam na S2 imal tu mogucnost???

Imam app. Andriod assistant i on mi uredno daje opciju za prebacivanje app. na sd card koju niti nemam u mobu?

A CoPilot imam verziju 8.2.0.218 i kartu cijele europe i radi odlično,pogotovo nakon update-a.

Mob nije root-an.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 13:19 (goodie).
18 godina
neaktivan
domac5 kaže...

trebam aplikaciju koja ce mi pokazivat temperaturu baterije na status baru

Battery info

IRebic
18 godina
Android borbeni komplet
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 20:48 (doktor1).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Svakako isprobajte  Project 83118

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

malo off topic ako neko slucajno zna sta se dogada meni s mobitelom...znaci radim na njemu i odjednom samo sve stane i ne reagira na nista...moram vadit bateriju van i ponovo je stavljat unutra...i imao sam nekih 60-70% baterije prije neg sto je sve stalo...kad sam ponovo upalio mobitel baterija je bila na 20%...znaci izgubila je skoro 50 % kapaciteta u tih par sekundi ...jel to znaci da moram kupit novu bateriju ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jelly bean animacije za svaki ICS rom :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738329

flashable zip.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 1
14 godina
domac5 kaže...

malo off topic ako neko slucajno zna sta se dogada meni s mobitelom...znaci radim na njemu i odjednom samo sve stane i ne reagira na nista...moram vadit bateriju van i ponovo je stavljat unutra...i imao sam nekih 60-70% baterije prije neg sto je sve stalo...kad sam ponovo upalio mobitel baterija je bila na 20%...znaci izgubila je skoro 50 % kapaciteta u tih par sekundi ...jel to znaci da moram kupit novu bateriju ili sta?

Ovo bas lose izgleda. Ili nova baterija, il ces morati do servisa :(

A mozda je samo nekakav softverski problem?

Al, za pocetak isprobaj kalibriranje baterije.

S kojim programom gledas podatke o bateriji? Ima on kalibriranje?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo malo reciklaže iz Disneya. No svi recikliraju... npr. Cut the rope -> Cut the rope Experiments, Angry birds ne treba ni spominjati...

Where's my Perry?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.WMP&feature

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U57E-XjcUbs

Budući da mi je Where's my Water? jedan od boljih i dražih puzzlera, svakako ću i ovo probati.

0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
domac5 kaže...

Ovo bas lose izgleda. Ili nova baterija, il ces morati do servisa :(

A mozda je samo nekakav softverski problem?

Al, za pocetak isprobaj kalibriranje baterije.

S kojim programom gledas podatke o bateriji? Ima on kalibriranje?

to se dogada odkad sam stavio sluzbeni ics...kasnije cu je kalibrirat kad se napuni do 100%, gledam s stock android programom za bateriju

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

U Konzumu u Gajnicama ima za kupiti bluetooth tipkovnica (Minton MKB 1070) za samo 170 kn. To je cijena koju ni na ebayu nećete naći, a ova ima hrvatske znakove. Raspored tipki je kao na pravoj i sve radi (uz pomoć programčića External keyboard helper pro) točno kako treba. Ima čak i par Android tipki (home, back, search), kao i multimedijske tipke. Najkorisnije su kratice CTRL-A/X/C/V ili skok na početak/kraj reda, što znatno olakšava rad s tekstom. Tipkovnica je mala (29*13 cm) i lagana, ali gumbi su pune veličine i dovoljno kvalitetni za solidno brzo tipkanje.
Od prve je proradila na Asus Transformeru, a na Desireu se upari, ali neće raditi. Navodno Desire ima taj problem s bluetooth tipkovnicama.

Idealna stvar za svakoga ko gubi vrijeme po forumima. :)
U drugim Konzumima ju nisam vidio, a u Gajnicama ima još dvadesetak komada, pa požurite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 14:28 (Visak).

4 0 hvala 1
16 godina

Bitch, please..{#}

JK, dobra ponuda...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Bitch, please..{#}JK, dobra ponuda...;)

Bit će da me vrijeme pregazilo, jer ja tebe ništa ne razumijem :)

A ovo na tvojoj slici je baš čista suprotnost. Nema naših slova, nestandardni raspored, nema CTRL gumb... u rangu je s virtualnom. Ova o kojoj pričam pruža mogućnost rada kao na kompu. Ne treba to svakome, ali kome treba znat će cijeniti.

16 godina
Visak kaže...

Bit će da me vrijeme pregazilo, jer ja tebe ništa ne razumijem :)

A ovo na tvojoj slici je baš čista suprotnost. Nema naših slova, nestandardni raspored, nema CTRL gumb... u rangu je s virtualnom. Ova o kojoj pričam pruža mogućnost rada kao na kompu. Ne treba to svakome, ali kome treba znat će cijeniti.

Ma šalim se, naravno da full-size tipkovnica pruža veću ugodu korištenja od ovakve. (inače posjedujem dotični mobitel, pa zato ovo "bitch please"...:))

Što se tiče ovoga da je u rangu virtualne tipkovnice - nije. Vjeruj mi, niti jedna fizička tipkovnica se ne može usporediti sa virtualnom. Pogotovo ne ova, koja je jedna od boljih na mobilnim uređajima.

Evo samo usporedbe radi - na toj tipkovnici imam score od 51 WPM uz 0 pogrešaka. Nema teorije da dođeš blizu tome sa bilo kojom virtualnom tipkovnicom, a 51 WPM je iznad prosjeka i na normalnim računalnim tipkovnicama. Inače, na full-size tipkovnici imam score od oko 70 WPM. Dakle, da, sporije jest, ali i dalje jako, jako dobro.

Inače, ako se netko želi usporediti, radi se o jednominutnom test teksta "Rules of Baseball" na stranici typingtest.com.

Btw., čemu uopće služi CTRL na Androidu?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 17:25 (DamageHigh).
18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ma šalim se, naravno da full-size tipkovnica pruža veću ugodu korištenja od ovakve. (inače posjedujem dotični mobitel, pa zato ovo "bitch please"...:))

Što se tiče ovoga da je u rangu virtualne tipkovnice - nije. Vjeruj mi, niti jedna fizička tipkovnica se ne može usporediti sa virtualnom. Pogotovo ne ova, koja je jedna od boljih na mobilnim uređajima.

Evo samo usporedbe radi - na toj tipkovnici imam score od 51 WPM uz 0 pogrešaka. Nema teorije da dođeš blizu tome sa bilo kojom virtualnom tipkovnicom, a 51 WPM je iznad prosjeka i na normalnim računalnim tipkovnicama. Inače, na full-size tipkovnici imam score od oko 70 WPM. Dakle, da, sporije jest, ali i dalje jako, jako dobro.

Inače, ako se netko želi usporediti, radi se o jednominutnom test teksta "Rules of Baseball" na stranici typingtest.com.

Taj rezultat postižeš pretpostavljam bez hrvatskih znakova? :)

Na tabletu koristim virtualnu koja ima potpuni hrvatski raspored (Hackers keyboard), i to mi je daleko bolje od bilo koje mini hardverske gdje moram tražiti brojeve i interpunkcije. Dozvoljavam da je nekome i obrnuto, ali sve je to sasvim druga liga u odnosu na pravu hardversku.

CTRL na Androidu (ICS) radi više manje sve što i na PCju. Kao što sam napisao u kombinaciji s drugim tipkama izvodi copy/paste, omogućava pomicanje kursora za cijelu riječ ili na početak/kraj reda, označavanje riječi ili pasusa, itd.

Dakako, osim na BUG forumu, koji je napravljen s mržnjom prema Androidu, pa je editiranje gotovo nemoguće bez obzira na tip tipkovnice. Morao sam prijeći na PC da ispravim post. :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 17:55 (Visak).
14 godina
neaktivan
Koristio sam ga kad sam spojio USB tipkalo na Desire, samo se ne sjećam za što, mislim da je služio kao menu tipka.
Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
16 godina
Visak kaže...

Taj rezultat postižeš, pretpostavljam bez hrvatskih znakova? :)

Da, naravno. Čitav test je na engleskom. Ali ionako vrlo, vrlo rijetko koristim dijakritičke znakove na mobitelu...

Visak kaže...

Na tabletu koristim virtualnu koja ima potpuni hrvatski raspored (Hackers keyboard), i to mi je daleko bolje od bilo koje mini hardverske gdje moram tražiti brojeve i interpunkcije. Dozvoljavam da je nekome i obrnuto, ali sve je to sasvim druga liga u odnosu na pravu hardversku.

Brojeve je kod mene dosta lagano za "naći". Štoviše, ne treba ih se niti tražiti. Kombinacija FN + QWERTY red. Vrlo brzo se to odvija.

Što se tiče virtualne tipkovnice, čuj, opet, tablet i mobitel su opet dvije različite kategorije, a i ja osobno uglavnom pišem bez "gledanja", što je moguće na virtualnoj, ali sa mnogo više grešaka nego na fizičkoj i općenito je dosta teže.

Ali da, slažem se, daleko je to od prave hardverske tipkovnice (20 WPM razlike nije malo, definitivno). Nisam ja na to ni ciljao svojim prvim postom...čisto onako..;)

Visak kaže...
CTRL na Androidu (ICS) radi više manje sve štto i na PCju. Kao što sam napisao u konbinaciji s drugim tipkama izvodi copy/paste, omogućava pomicanje kursora za cijelu riječ ili na početak/kraj reda, označavanje riječi ili pasusa

Nisam znao. Zgodno. Za tablet pogotovo, gdje dolazi u obzir i pisanje nekog većeg teksta...

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ICS-ovci sa rootom (tzv rootineri :) :

Jedan performance tweak (naravno povecava performanse UI-a) koji dovodi ICS UI blizu brzina JB-a.

Ako već nemate, u build.prop dodajte sljedeće linije (na kraj preporučljivo,ovo boldano samo) :

Za brži scrolling :

ro.max.fling_velocity=12000 
ro.min.fling_velocity=8000

Za opcenito brze tranzicije :

windowsmgr.max_events_per_sec=240 (240 je maksimalni broj, to je za višejezgrene uređaje, za jednojezgrene probajte sami, makar ja na defyu i SGS2 koristim 240)

I za hwa romove, akceleracija UI-a preko GPU-a

debug.sf.hw=1

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sto se tice Bug Foruma i Androida - Chrome Android odrađuje posao jako dobro! Cijeli editor je funkcionalan

Damage, daj probaj i s virtualnom tipkovnicom otipkati onaj tekst, bas me zanima rezultat

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:35 (Šef).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Istina ovaj google chrome je fantastican :)

On mi je na gs3 puno bolji nego stock browser.

Moze preporuka neke online igre na androidu, neku pucacinu ili neke utrke 

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sto se tice Bug Foruma i Androida - Chrome Android odrađuje posao jako dobro! Cijeli editor je funkcionalan

Damage, daj probaj i s virtualnom tipkovnicom otipkati onaj tekst, bas me zanima rezultat

Stvarno Chrome daje editirati, ali u njemu iz nekog razloga ova hardverska (tj.External Keyboard) ne daje naše znakove?!? Ali kakav je to forum koji radi samo u jednom browseru?

18 godina
neaktivan
MSN kaže...

Istina ovaj google chrome je fantastican :)

On mi je na gs3 puno bolji nego stock browser.

Moze preporuka neke online igre na androidu, neku pucacinu ili neke utrke 

Online utrka Drag Racing, općenito jedna od najboljih igara za android, bar meni...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.DragRacing&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jcmVhdGl2ZW1vYmlsZS5EcmFnUmFjaW5nIl0.

a imaš i bike edition:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.dragracingbe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jcmVhdGl2ZW1vYmlsZS5kcmFncmFjaW5nYmUiXQ..

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 22:52 (IRebic).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jel bi mi mogao ko preporuciti igricu tipa "Raptor". To vam je ona igrca di je pogled iz pticje perpektive i upravljate nekom letjelicom koja je na dnu ekrana a s vrha dolazi hrpa zlih neprijatelja koji vas oce ubiti. Mogu letjelti ili biti na zemlji. Kad ih ubijete, znaju izbaciti pokoj power-up, a po zavrsetku svake misije mozete kupiti novo oruzje. Takodjer ima i bossova na kraju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the_dammed kaže...
Jel bi mi mogao ko preporuciti igricu tipa "Raptor". To vam je ona igrca di je pogled iz pticje perpektive i upravljate nekom letjelicom koja je na dnu ekrana a s vrha dolazi hrpa zlih neprijatelja koji vas oce ubiti. Mogu letjelti ili biti na zemlji. Kad ih ubijete, znaju izbaciti pokoj power-up, a po zavrsetku svake misije mozete kupiti novo oruzje. Takodjer ima i bossova na kraju.

Meni jedna od najboljih https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ArtInGames.AirAttackHD&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5BcnRJbkdhbWVzLkFpckF0dGFja0hEIl0.

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:53 (merio).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nisi nešto ;) Također s Desire Z, 52 WPM, s tim da sam se na par sekundi izgubio jer ne znam još (imam ga tek par mjeseci) napamet dovoljno dobro gdje je apostrof :D

Druga je slika na PC-u, isti tekst, 70 WPM. Dakle, tu smo negdje. Ajde neka ljudi koji koriste virtualne tipkovnice postaju, baš me zanima kako njima ide tipkanje. Ja se bojim uopće to probati, nisam ja za lupkanje po staklu.

Btw, ako smijem pitati, zašto štediš taj mobitel i držiš ga na samo 1 GHz? :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 12:19 (Mirko935).
16 godina
Mirko935 kaže...

Nisi nešto ;) Također s Desire Z, 52 WPM, s tim da sam se na par sekundi izgubio jer ne znam još (imam ga tek par mjeseci) napamet dovoljno dobro gdje je apostrof :D

Druga je slika na PC-u, isti tekst, 70 WPM. Dakle, tu smo negdje. Ajde neka ljudi koji koriste virtualne tipkovnice postaju, baš me zanima kako njima ide tipkanje. Ja se bojim uopće to probati, nisam ja za lupkanje po staklu.

Btw, ako smijem pitati, zašto štediš taj mobitel i držiš ga na samo 1 GHz? :P

Opa, pa je li moguće da još netko ima taj mob...;)

Ne štedim ga, vjeruj mi...vozio sam ja njega na 1.6 GHz za bench...{#}

Ovako stoji na 1 GHz, jer se grije dobrano u nekim slučajevima (internet i slab signal = loša kombinacija), a i baterija dulje drži. Kako furam CyanogenMod gore, i ovako sve leti..;)

Evo, testirao sam se ja sa virtualnom tipkovnicom. Išao sam više na preciznost nego čistu brzinu (iako to ne znači da sam pikao, prosječno tako pišem na virtualnoj). Uglavnom po rezultatima se lijepo vidi koliko ti znači fizička tipkovnica.

Vertikalna tipkovnica:

Vertikalna tipk. Vertikalna tipk.
Horizontalna tipkovnica:
Horizontalna tipk. Horizontalna tipk.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Opa, pa je li moguće da još netko ima taj mob...;)

Ne štedim ga, vjeruj mi...vozio sam ja njega na 1.6 GHz za bench...{#}

Ovako stoji na 1 GHz, jer se grije dobrano u nekim slučajevima (internet i slab signal = loša kombinacija), a i baterija dulje drži. Kako furam CyanogenMod gore, i ovako sve leti..;)

Evo, testirao sam se ja sa virtualnom tipkovnicom. Išao sam više na preciznost nego čistu brzinu (iako to ne znači da sam pikao, prosječno tako pišem na virtualnoj). Uglavnom po rezultatima se lijepo vidi koliko ti znači fizička tipkovnica.

Šta ću drugo, znaš možda za bolji mob s tipkovnicom kod nas? ;) Mislio sam uzeti Droid 4 kad dođe, ali mi je crko stari Touch Pro i ispostavilo se da Droid neće doći pa sam požurio uloviti Desire Z dok ga je još bilo u dućanu.

1.6 za bench? Moj je na 1.5 pod normalno, za bench je išao na 1.8, a probao bih ja i više da to nije max na ovom kernelu. :)

Istina da se više grije, ali na 1.5 mi ne prelazi 40-ak stupnjeva (doduše, meni je uvijek odličan signal u Zagrebu), a nisam primijetio neku razliku u potrošnji baterije, kad god pogledam koliko mi što troši bateriju, piše da je displej odgovoran za više od 75 posto, tako da mislim da mi se ne isplati smanjivati clock za par minuta korištenja više, a čini mi se puno brži na višim clockovima. Još da mu je jedno 1-1.5 GiB RAM-a, ne bih ga nikad mijenjao. :)

Kako si uspio otvoriti virtualnu tipkovnicu u Flash prozoru? Meni neće ni u jednom browseru, možda se to u ICS-u ne može iz nekog čudnog razloga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:08 (Mirko935).
16 godina
Mirko935 kaže...

Šta ću drugo, znaš možda za bolji mob s tipkovnicom kod nas? ;) Mislio sam uzeti Droid 4 kad dođe, ali mi je crko stari Touch Pro i ispostavilo se da Droid neće doći pa sam požurio uloviti Desire Z dok ga je još bilo u dućanu.

1.6 za bench? Moj je na 1.5 pod normalno, za bench je išao na 1.8, a probao bih ja i više da to nije max na ovom kernelu. :)

Istina da se više grije, ali na 1.5 mi ne prelazi 40-ak stupnjeva (doduše, meni je uvijek odličan signal u Zagrebu), a nisam primijetio neku razliku u potrošnji baterije, kad god pogledam koliko mi što troši bateriju, piše da je displej odgovoran za više od 75 posto, tako da mislim da mi se ne isplati smanjivati clock za par minuta korištenja više, a čini mi se puno brži na višim clockovima. Još da mu je jedno 1-1.5 GiB RAM-a, ne bih ga nikad mijenjao. :)

Kako si uspio otvoriti virtualnu tipkovnicu u Flash prozoru? Meni neće ni u jednom browseru, možda se to u ICS-u ne može iz nekog čudnog razloga.

Haha...lud si...;)

Nisam uspio. Ne može se. Test sam radio na kompu, sa tipkovnicom na mobu (Unified Remote).

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Alo ljudi, koja je aplikacija za slanje poruka preko "interneta, tj. promet podataka" ? Ali da je neovisna, znaci da ne trebamo imati istu aplikaciju i ja i onaj kome saljem poruku? Imal sam svojevremeno jednu, al je ne mogu naci da se *ebem! Ima ona HeyWire al je market ne da, a skinute alternativno, ni jedna ne radi?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice