Ja danas skinuo Copilot 9.1.0.307 zatim direktno preko njega kartu europe i sve radi savrseno. Nekima radi Sygic a meni nije. E sad ne znam zbog cega je to tak, ali mislim da je to jer se skida sa razlicitih izvora, razlicite verzije, pa ko sta skine i instalira. Na S2 mi je Sygic radio odlicno i sviđale su mi se 3D projekcije zgrada, al sam danas slucajno naletel na Copilot eto. Za Copilot 9.1.0.234 ti ne treba root pa probaj ak nisi ovu verziju.
Hmm ,jesi siguran da netreba root (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?757230-CoPilot-Live-Premium-Europe-9-1-0-234) ,ili si našao neku prepatched verziju?
Moja greska, postoji jedna sema, ali onda ide preko interneta. Ja sam na S2 imal Sygic ali sam i na tom mobu imal root. Mislim da root nije potreban za Auru pa probaj s njom.
Ali napravi root ovlasti, to ti je par koraka, a i mozes unroot-at ak zatreba. Onda imas sasvim drugaciji mob i milion opcija za koje si ovak zakinut?!
Da li ikome na S3 u aplikacijama postoji postavka za premjestit appse na mem. card, jer meni nema ta mogucnost. Ne mogu ni sa app2sd ni sa link2sd pa mislim da je mozda do roma? Ajd nek neko provjeri, jer mi se cini da sam na S2 imal tu mogucnost???

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/