Ne kuzim post :)
boot otvoren uz root ?
bootloader ? Svaki rom koji nije stock trazi otkljucan bootloader (tj ako je kernel stock onda moze proci)
Ne kuzim post :)
boot otvoren uz root ?
bootloader ? Svaki rom koji nije stock trazi otkljucan bootloader (tj ako je kernel stock onda moze proci)
Cekaj malo prodao ti je mob bez koznog poklopca i imas samo onaj plasticni sto se dobije ...nekuzim post?
Evo mene :)
...
Inace uzeo sam Xperiu Z3, bas mi stigla danas tako da se nadam da ce biti bolji po pitanju baterije od sad bivseg G4 i S6,bar u rangu G2.
Kakav ti je Z3 u odnosu na G4? Trenutno dvojim između kupovine ta dva, no kamer na Z3 mi se čini puno lošija.
Kako te služila baterija na G4? Generalno, kako vas sve služi?
@crazy, Z3 ima daleko bolju batku neg G4, a kamera je drasticno bolja na G4 neg na Z3..
Pozdrav. Nedavno sam updateala G4 na 6.0 preko Lg Bridgea, i osim trajanja baterije manje, nista se nije pogorsalo. Danas sam vracala mobitel na tvornicke postavke jer je zadnjih par dana dosta stekao i neke funkcije nisu radile. Kad sam ga vratila na tvornicke i prebacila si s kompa nazad na mob slike i glazbu itd, neke stvari na mobitelu ne rade... Kada idem promijeniti pozadinsku sliku, vise nemam mogucnost da ju onako izrezem svojevoljno nego ju mobitel sam. Takodjer, kada odem pod postavke poruka i zelim staviti neku fotografiju u konverzacijsku temu, napise mi da uredivanje fotografije nije moguce i izbaci me van. Da li netko zna s cime bi to moglo imati veze i sto da ucinim?
jesi li ga resetovala preko recoverya?
Uzimaš model H815.
Imam ga prilike kupit za 2600, a mozda i 2500 ako lik pusti. Kupljen u 10. mj., garancija, racun, stanje 10/10. Tak bar veli
Uzeti ili ne?
Imam ga prilike kupit za 2600, a mozda i 2500 ako lik pusti. Kupljen u 10. mj., garancija, racun, stanje 10/10. Tak bar veli
Uzeti ili ne?
po meni itekako isplati ako nema kakva kvaka. dosta je spustio cijenu
Uzeti ili ne?
po meni itekako isplati ako nema kakva kvaka. dosta je spustio cijenu
pa nije sad to nest previse spusteno. na njuskalu su po 2900, a inace ja kozni mogu dobit za 3k. ali mi je to jednostavno puno, 2500 mi je max.
haha to bi bilo najbolje. samo velim, nije sad to ekstra pusteno, jer se na njuskalu daju naci novi po 2900 :)
Ova nadogradnja na mm je katastrofa sto se tice spajanja na internet preko wifia.Uredno se spoji ali brzina je katastrofa,da bi uopce kreno ucitavat ovaj sajt treba mu po 5,6 sekundi dok xperia z3 ga ubija po tom pitanju,ucitava munjevito dok mi je g4 katastrofa.El ima jos neko da mu internet preko wifia radi uzasno sporo
Ova nadogradnja na mm je katastrofa sto se tice spajanja na internet preko wifia.Uredno se spoji ali brzina je katastrofa,da bi uopce kreno ucitavat ovaj sajt treba mu po 5,6 sekundi dok xperia z3 ga ubija po tom pitanju,ucitava munjevito dok mi je g4 katastrofa.El ima jos neko da mu internet preko wifia radi uzasno sporo
Imao taj problem, navodno forsaju ipv6 umjesto standarda a to je ipv4...
Eto kolega gore povise mene sve rekao, il skini aplikaciju dnset.
Onda bi po vasem trebao zvat nekog iz tcoma da mi dode zamjenit ruter
Onda bi po vasem trebao zvat nekog iz tcoma da mi dode zamjenit ruter
Il si skini ovaj gore app, znam da je meni s tim radilo...
Hvala kolegi na aplikaciji,skino sam ju i radi pic nic,sad je to to,a el mozda sa ukljucenom tom aplikacijom trosi vise bateriju
super,puno hvala na rjesavanju moga problema
Nudi ali kad dođem iznad "š" ne događa se ništa, tj. ne mogu koristiti "š".
Nudi ali kad dođem iznad "š" ne događa se ništa, tj. ne mogu koristiti "š".
Je, malo je čudan kad su dva reda slova u pitanju, moraš ispod š s prstom ići, i to dosta ispod, inače će ti prvi red slova označiti.
Kako se taj problem ne dogadja kod svakog G4?
Moj je isto na MM 6.0 i nemam taj problem.
Kako se taj problem ne dogadja kod svakog G4?
Moj je isto na MM 6.0 i nemam taj problem.
ja sam taj problem imao kad sam stavio 6.0 na g3....ali problem je rješio dsnet..i nije mi bilo na svakom routeru...al sad sam na lumii 950xl...msm da če to andorid 6.01 rješit
Kako se vidi da li je bootloader otključan ili ne?