LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.238.223
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Jao koja drama. Cemu mini roman?

Nitko nije rekao da G3 ne valja. Pa to moze reci samo neuka ili poprilicno glupa osoba.

G3 je fantastican mobitel, to nitko normalan ne osporava.

Ali kao i SVI drugi mobiteli, ima svojih mana. Neke od tih mana su ovdje nabrojane. Zasto te to smeta? Unazad dvije godine imao sam mi3, m7, pa OnePlus i sada G3. Svakom, ali ama bas svakom mogu nabrojati mane. Ali i tonu vrlina. Sad samo zavisi sta tko trazi od mobitela.

Meni je recimo kamera apsolutno nevazna. Samim time m7 mi je bio odlican. No da li ce biti odlican onome kome je kamera najvaznija? Bit ce mu s*anje. Da li to znaci da je m7 s*anje? Naravno da ne.

Ukratko, previse ovu 'raspravu' uzimas k srcu. G3 ti je odlican? Odlicno.

No da li laga? Je. I to tek kako. Nikad ti se nije homescreen onako sporo iscrtavao? Ako nije, cestitam. Javi mi kad pozelis prodati svoj G3, prvi cu ga kupiti.

U medjuvremenu ne uzimaj net rasprave k srcu.

3 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozz ekipa ovako kupio sam lg g3 prije 2 tjedna od 32 gb i jako sam osjetio brejkanje nakon updejta na 5.0...pod jako mislim kao da sam kupio htc wildfire za 150 kn.....formatiranje je jako pomoglo i izgubili su se lagovi skoro do kraja i trzaji skoro do kraja tu i tamo ih ima ali šta češ software je takav kakav je.....do sada sam imao (u zadnja 2 mjeseca pricam ) iphone 5s(najbrzi i najbolji mob koji sam ikada koristio- jedan problem slaba baterija), sony xperia z1 velika (super mob mjenjao je zbog velicine i baterija je jako dobra), samsung galaxy s4 ( najgori mob koji vec dugo da sam koristion uzasno losa kvaliteta svega na njemu, i nikome nebi samsung preporucio), sony xperiu z1 compact( jako dobar i kvalitetan mob, baterija je jedna od najboljih koju sam vidio na mobovima(izdrzala mi je po 2 dana bez ikakvih gasenja neta ili wifija ili ukljucivanja battery savera) jedini razlog zasto sam presao na lg g3 jer sam razbio z1 compact a ekran mi je preskup) te lg g3 kojega imam sada i moram rec da je ok mob nista posebno baterija mi izdrzi 1 dan (max 4 sata screen on time) tako da cu na njemu ostati malo duze nego na ovima,kada ce mi iphone napraviti mob koji ce izdrzat cijeli dan na bateriju tada se vracam njima :D

2 1 hvala 0
16 godina
Re: LG G3 - rasprava
Hann kaže...

Jao koja drama. Cemu mini roman?

Nitko nije rekao da G3 ne valja. Pa to moze reci samo neuka ili poprilicno glupa osoba.

G3 je fantastican mobitel, to nitko normalan ne osporava.

Ali kao i SVI drugi mobiteli, ima svojih mana. Neke od tih mana su ovdje nabrojane. Zasto te to smeta? Unazad dvije godine imao sam mi3, m7, pa OnePlus i sada G3. Svakom, ali ama bas svakom mogu nabrojati mane. Ali i tonu vrlina. Sad samo zavisi sta tko trazi od mobitela.

Meni je recimo kamera apsolutno nevazna. Samim time m7 mi je bio odlican. No da li ce biti odlican onome kome je kamera najvaznija? Bit ce mu s*anje. Da li to znaci da je m7 s*anje? Naravno da ne.

Ukratko, previse ovu 'raspravu' uzimas k srcu. G3 ti je odlican? Odlicno.

No da li laga? Je. I to tek kako. Nikad ti se nije homescreen onako sporo iscrtavao? Ako nije, cestitam. Javi mi kad pozelis prodati svoj G3, prvi cu ga kupiti.

U medjuvremenu ne uzimaj net rasprave k srcu.

Prvo, jako si dugo na forumu pa samim time i znaš da svatko može reći svoje mišljenje, te ne vidim šta je u mom postu drama, a pogotovo mini roman (bio sam prlično kratak i jasan), a i ti sam imaš na istoj strani popriličan post, ali dobro.

Po tvojim komentarima ne vidim uopće zašto se ti toliko vidiš prozvan (niti sam ikoga prozivao, nego sam samo napravio post da se nad sobom zamislite) pa da sa nekim ogorčenjem moj post komentiraš.

Drugo, nisam ništa uzimo srcu i osobno komentirao nego moja objektivna zapažanja uređaja kojeg koristim par dana.

Treće, moj uređaj nema laga (ne homescreen mi se nije barem za sada sporo iscrtavao, a baš ga maltretiram), a to možda ovisi i od toga da je kupljen kao slobodan uređaj, a ne od neke mreže i možda što sam na njega novog i nekorištenog instalirao verziju Androida 5.0 - 20F pa zato sve radi ok.

Za kraj ne prodajem uređaj

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav..
Evo nakon samo par dana nakon sto sam dobio g3 primjetio sam
cak 3 crtice na okviru uredaja, dolje lijevo i gore desno i lijevo
na rubovima.S tim da crtica gore lijevo je najvidljivija... Ne znam jesu li te crtice
tu vec bile pa sam ih tek primjetio ili su sad nastale,jer mob jos nisam ni koristio skroz
samo dok sam bio kod kuce, pa jos ni folije nisam poskidao sa rubova, jer jos sam koristio svoj stari
mob.
Posto je ugovor rijesen preko telefona s tele2 agentom koji mi je rekao da ugovor mogu

raskinuti u roku 14 dana i vratiti uredaj. Pa sada razmisljam vratiti uredaj i uzeti xperiu z3
ili htc. Pitanje da li da navedem razlog raskida i da li bi oni to trebali ispostivati. Kakve su procedure,
da li nektko zna. Hvala na pomoci.
Na zalost, g3 mi se jako svidio, stavio lolipop 20f i radio je dobro,
baterija oko 4 sata sota u ovom kratkom vremenu koliko sam ga imao
i bio na njemu kod kuce..
A mozda bi i ostao na g3 ali problemi sa tim "pucanjem" stvarno mi sad
stvaraju nelagodu.. :/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Idi u tele2 i vrati im mobitel. To je puknuta plastika i poznato je kao tvornicka greska. Nalazi se kod mikrofona i IR senzora.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Akira kaže...

Idi u tele2 i vrati im mobitel. To je puknuta plastika i poznato je kao tvornicka greska. Nalazi se kod mikrofona i IR senzora.

Znaci da ne raskidam ugovor i pokusam mijenjati za z3 ili slicno??
Da nasao sam an netu sad dosta o tome, zanimljivo da meni nije ni kod
IR senzora ni mikrofona, nego na samim rubovima, znaci uglovima mobitela,
lijevi, desni gore i dole lijevo...

14 godina
odjavljen
max88 kaže...
Akira kaže...

Znaci da ne raskidam ugovor i pokusam mijenjati za z3 ili slicno??
Da nasao sam an netu sad dosta o tome, zanimljivo da meni nije ni kod
IR senzora ni mikrofona, nego na samim rubovima, znaci uglovima mobitela,
lijevi, desni gore i dole lijevo...

Ako želiš, mjenjaj za Z3 ili M8. Ja osobno bih, zato jer oba imaju dosta bolju bateriju od G3, brže rade i napravljeni su od "premium" materijala.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav..evo da se pohvalim..od jucer sam ponosni vlasnik g3-a ;t-mobile verzija 16gb i 2 gb rama...i ja nisam primjetio nikakve lagove o kojima pricate..jel to pocne sa vremenom ili nadogradnjom softwarea,jer meni je sad gore 4.4.2 i radi super,dosao mi je neki update od 160tak mb al to necu ni stavljat:)i jos jedno pitanje...jel se moze u njegovom browseru ona traka za back i forward prebaciti gore jer mi je malo cudno gore traka dole traka onscreen tipke,...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
To su crte od kalupa i svaki ih ima. Jedva se vide, i ja sam ih imao na tri LGa G3
To ti nije razlog za zamjenu i jednostavno su tu jer moraju biti.
I Don't Give A Damn
15 godina
max88 kaže...

Pozdrav..
Evo nakon samo par dana nakon sto sam dobio g3 primjetio sam
cak 3 crtice na okviru uredaja, dolje lijevo i gore desno i lijevo
na rubovima.S tim da crtica gore lijevo je najvidljivija... Ne znam jesu li te crtice
tu vec bile pa sam ih tek primjetio ili su sad nastale,jer mob jos nisam ni koristio skroz
samo dok sam bio kod kuce, pa jos ni folije nisam poskidao sa rubova, jer jos sam koristio svoj stari
mob.
Posto je ugovor rijesen preko telefona s tele2 agentom koji mi je rekao da ugovor mogu

raskinuti u roku 14 dana i vratiti uredaj. Pa sada razmisljam vratiti uredaj i uzeti xperiu z3
ili htc. Pitanje da li da navedem razlog raskida i da li bi oni to trebali ispostivati. Kakve su procedure,
da li nektko zna. Hvala na pomoci.
Na zalost, g3 mi se jako svidio, stavio lolipop 20f i radio je dobro,
baterija oko 4 sata sota u ovom kratkom vremenu koliko sam ga imao
i bio na njemu kod kuce..
A mozda bi i ostao na g3 ali problemi sa tim "pucanjem" stvarno mi sad
stvaraju nelagodu.. :/

Pa te crte imam i ja.....nisi ti dobio fail telefon...to je sasvim normalno

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja se moram nasmijati 

Pa jel vi povecalom greske trazite ili sta?

I Don't Give A Damn

4 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...
Ja osobno bih, zato jer oba imaju dosta bolju bateriju od G3

S ovim se ne bih složio!

Za Z3 ok, ali na M8 i G3 mi je baterija bila li/la, ništa pretjerano različito.

Govorit da je jedan od ta dva dosta lošiji/bolji po ovom pitanju, mislim da je pretjerano.

Bar ja nisam osjetio nekakvu ogromnu razliku.

Vezano za ove crtice ili napuknuća ili kako se već spominje, na svom nisam primjetio nikakav problem, ali ga nisam ni koristio s nekakvim ''kondomima'' (za koje se spomenuti problem i vezao, ako se ne varam).

14 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
Deawood kaže...

S ovim se ne bih složio!

Govorit da je jedan od ta dva dosta lošiji/bolji po ovom pitanju, mislim da je pretjerano.

A gle, koliko ja vidim tu je neki prosjek 4h baterije na G3u, a pogledaj sliku dolje. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Deawood kaže...

A gle, koliko ja vidim tu je neki prosjek 4h baterije na G3u, a pogledaj sliku dolje. 

Ne znam, ja se baziram na onome što sam ja osjetio na svojim rukama.

Osobno, nisam osjetio nekakvu pretjeranu razliku po tom pitanju, na ta dva uređaja.

Gledam ono kako sam ja uređaje koristio, a koristio sam ih oba na podjednake načine.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dali da stavim v10d nadogradnju..sad je v10c i radi ok..sta se dobije sa tim v10d?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Akira kaže...
To su crte od kalupa i svaki ih ima. Jedva se vide, i ja sam ih imao na tri LGa G3
To ti nije razlog za zamjenu i jednostavno su tu jer moraju biti.

Za dvije crtice bih jos mogo povjerovati da su od bkalupa, iako nebi smjele biti,
jer u trgovini mob koji sam gledo ih nema.
Medutim ova treca crtica nije bas crtica i ide sve do plastike, otvorio sam poklopac
i vidi se da je puknuce do unutra. 
Nije bas da su sitnice, mob mi je super sto se u globalu tice
unatoc kracoj bateriji zbog zaslona, unatoc nekim drugim manama,
i volio bih ga zadrzati, ali nov mobitel da mi tak sta ima, sorry al 
nije bas u redu, skup je. I inace preferiram plastiku na g3 
zadnji poklopac mi je super i super sto ima izmjenjivu bateriju,
ali ova veca pukotina nije u redu. Uglavnom poslano za Zagreb
pa cemo viditi.

P.S. sorry na replayu sa drugog profila, moro sam od prijatelja
na svoj ne mogu do sutra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 21:34 (danny_2).
11 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Deawood kaže...

S ovim se ne bih složio!

Vezano za ove crtice ili napuknuća ili kako se već spominje, na svom nisam primjetio nikakav problem, ali ga nisam ni koristio s nekakvim ''kondomima'' (za koje se spomenuti problem i vezao, ako se ne varam).

Znam to da neke se pojavljuju od nekih kucista, ali mobitel
nije bio u nikakom kucistu, sto vise jos ni folije nisu bile skinute s njega..
A sto se baterije tice doslovno curi, ali ipak oko 4 sata sota
navucem, ali sa slabim osvjetljenjem ili auto ili rucno stavim na 30 posto,
strah me pomislit kako ce tek curiti vani za vrijeme ljeta kad svjetlina
ode preko 70 i slicno. Srecom ima izmjenjivu bateriju pa nije toliki problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 21:31 (danny_2).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pitanje, jel zna netko kako rootat otkad je sad 5.0 preko moba? Probala sam 10 programa valjda i nista se ne dogadja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Nema root-a za lollipop. Jedino stavit kitket i stavit custom lollipop
sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koma. Hvala :)

13 godina
LG G3 - rasprava

Jel itko probao dbrand-ov skin?

https://dbrand.com/shop/lg-g3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

ja imam obje pukotine i kod mic-a i kod IR-a i nisam nikad imao onaj case sa okruglom rupom...tako da ne pucaju samo radi toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Nije ni bilo govora samo od circle casea nego je bilo primjera dosta uz istu, pa mislim zbog toga da je cesce spominjana
sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznam dali je to do neke losije serije moba da puca, al evo moj od 10 mj do danas je u org. quick circleu i nema nigdje pucanja, stim da je vec par puta i letijo po plocicama i svagdje negdje.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam imao bijelog 32GB i pukao je kod donjeg mikrofona.

Imao sam crnog, nije pukao.

Cura ima crnog 6 mjeseci i nije pukao.

Ne znam vise ni sam od cega se to desava ali ocito nesto ne stima sa uredajem. Ne sa svakim ali ima ih dosta koji pucaju.

Mozda se savije u dzepu pa pukne, mozda zbog case-a, mozda zbog lose produkcije.

Sve u svemu mislim da bi LG to trebao priznati kao tvornicku gresku. 

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Imam zlatnoga od kako je izasao 3/32 i od pocetka je u Spigen slim armor casu  , bio je mozda 2 tj u Circle casu i nije mi nista puklo niti daje naznake da ce puknut al ako pukne , nosim ga na reklamaciju ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

meni je bio cijeli prije nego sam ga stavio u silikonsku masku cijeloobuhvatnu...s vremenom je otisao na tim mjestima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Ne mogu vjerovati koliko je G3-ojci pala cijena, verzija od 2/16GB se već da nabaviti za 2600kn ... 

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

LG ima relativno oke cijene u odnosu na druge flagshipe, radje bi uzeo G3 za 2600, ili G2 za 2000 nego iPhone 6 za 5000 kn.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice