- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam ga kupio pred 2 mjeseca, ali mi još stoji doma u kutiji(420w).
nego pred par dana sam pročitao da imaju nekih problema s (mislim, ne razumijem se u napajanja) 12V railom.(RedWing edition serija)
moj frend ima xilence 580w red wing i napajanje je solidno.
On ima hd 4870 koja puno više troši pa mu je ok..
Znaci za hd 5770 ti je dosta i 480w....
Hvala, ako ima još kakva iskustva u zadnje vrijeme s tim napajanjima samo neka stavi
Moje xilence 600W gaming, gura q 6600 B3 @ 3.3, ati 4870 x2 @ 800/3800, 4x1gb @ 888, wd 640 se,DVD, 3 x 23 cm i 1 x 14 cm ventace na hafu etc bez problema...
Preskoči nove Red Wingove...
Ako oćeš jeftino i dobro, LC Power Green serija (jako dobra), CX400,
Sharkoon Rush Power 400W M (jeftin i jako solidan modularac, isprobano).
Xilence barem prema proizvodjacevim stranicama izrazava snagu svojih napajanja prema max. snazi koju daje. Ali ja bih 480W ipak uzeo s rezervom i 580W zasigurno. RedWing, je vec stara serija (dugo na trzistu) i ima PFC, ali ta napajanja konstantno ne mogu dati 480/580W vise nesto kao 420W/500W.
Usput dobar su izbor obzirom da daju dve godine garancije, i jako su tiha (135mm vent). Prva Xilence napajanja kostaju slicno kao i Corsair XFX no nekih mozda 15-20% manje zbog manje razvikanog imena i zato sto ih nema u svakom ducanu
Uglavnom slicna je prica kao s Raptoxxom ili LC Powerom, samo sto Xilence je ipak nesto bolji za istu kunu po vatu.
Sto se tice potrosnje 955BE i 5770 ne bi trebali ni u FurMarku trositi vise od 250W tako da mozes biti siguran u bilo koji od Xilence RW (barem u tih 24mj
)
Moje xilence 600W gaming, gura q 6600 B3 @ 3.3, ati 4870 x2 @ 800/3800, 4x1gb @ 888, wd 640 se,DVD, 3 x 23 cm i 1 x 14 cm ventace na hafu etc bez problema...
Tvoj Xilence Gaming 600W kosta 500kn umjesto RW 580W koji kosta 350kn, pa mozda otud i cijenovna razlika
. Salu na stranu Gaming je druga serija i ocito bolja od RW, no mozda je ipak neisplativija od nekih drugih. RedWing nije isto sto i Gaming, slicno kao sto CM eXtreme Power nije isto sto i GX, ili OCZ StealthXStreem i GameXStreem
Koliko sam procitao i vidio na njihovoj stranici http://www.xilence.net/index.php?id=106&L=2&tx_vgzdbxml_pi1[showUid]=240827, vidim da se radi o novijoj verziji nego što je ona koja je testirana na pcekspertu. I vidim da ima 20 ampera 12V, koji je za grafiku i procesor sto bi trebalo biti i više nego dovoljno.
Dobar dan, posto sam vidio da ovdje raspravljate o graficki XFX ATI HD 4870 i napajanju Xilence..narucio sam napajanje 550W Xilence Office Edition, i doticnu graficku! zanima me ako ce to napajanje biti dovoljno za tu graficku.. Po preporuci jednog frenda na stranici links.hr ima nekakav kalkulator za izracun potrebnog napajanja i po njemu to napajanje bi mi trebalo biti dovoljno, a sad me zanima kaj vi mislite o njemu..
Dobar dan, posto sam vidio da ovdje raspravljate o graficki XFX ATI HD 4870 i napajanju Xilence..narucio sam napajanje 550W Xilence Office Edition, i doticnu graficku! zanima me ako ce to napajanje biti dovoljno za tu graficku.. Po preporuci jednog frenda na stranici links.hr ima nekakav kalkulator za izracun potrebnog napajanja i po njemu to napajanje bi mi trebalo biti dovoljno, a sad me zanima kaj vi mislite o njemu..
Xilence općenito pravi dosta dobra napajanja, al ovo tvoje je Office Edition, stoga sumnjam u dotično, pošto uredski kompovi obično troše malo vati, trebalo bi držat jednu HD 4870, ali nisam potpuno siguran u to, mogla bi mu bit preveliko opterećenje!?