Xilince napajanja

poruka: 10
|
čitano: 10.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xilince napajanja
Može li mi netko reči kvalitetu ovih napajanja, vidim da su nešto skuplja od Frontiera, MSI-a, Chicony-a a opet su puno jeftinija (skoro duplo) od Corsaira ili Seasonica. Planiram uzeti 480W (290kn) ili 580W (380kn) RedWing za novi komp (Phenom II 955, ATI Radeon 5770)Bio bih zahvalan da mi kažu on koji su ih koristili ili ih koriste u zadnje vrijeme ili koji imaju dobru informaciju o njima??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xilince napajanja

ja sam ga kupio pred 2 mjeseca, ali mi još stoji doma u kutiji(420w).

nego pred par dana sam pročitao da imaju nekih problema s (mislim, ne razumijem se u napajanja) 12V railom.(RedWing edition serija)

Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Xilince napajanja

moj frend ima xilence 580w red wing i napajanje je solidno.

On ima hd 4870 koja puno više troši pa mu je ok..

Znaci za hd 5770 ti je dosta i 480w....

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
15 godina
neaktivan
Xilince napajanja

Hvala, ako ima još kakva iskustva u zadnje vrijeme s tim napajanjima samo neka stavi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xilince napajanja

Moje xilence 600W gaming, gura q 6600 B3 @ 3.3, ati 4870 x2 @ 800/3800, 4x1gb @ 888, wd 640 se,DVD,  3 x 23 cm i 1 x 14 cm ventace na hafu etc bez problema...

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Preskoči nove Red Wingove...

Ako oćeš jeftino i dobro, LC Power Green serija (jako dobra), CX400,

Sharkoon Rush Power 400W M (jeftin i jako solidan modularac, isprobano).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
protjeran
Earthshaker kaže...
Planiram uzeti 480W (290kn) ili 580W (380kn) RedWing za novi komp (Phenom II 955, ATI Radeon 5770). Bio bih zahvalan da mi kažu on koji su ih koristili ili ih koriste u zadnje vrijeme ili koji imaju dobru informaciju o njima??

Xilence barem prema proizvodjacevim stranicama izrazava snagu svojih napajanja prema max. snazi koju daje. Ali ja bih 480W ipak uzeo s rezervom i 580W zasigurno. RedWing, je vec stara serija (dugo na trzistu) i ima PFC, ali ta napajanja konstantno ne mogu dati 480/580W vise nesto kao 420W/500W.

Usput dobar su izbor obzirom da daju dve godine garancije, i jako su tiha (135mm vent). Prva Xilence napajanja kostaju slicno kao i Corsair XFX no nekih mozda 15-20% manje zbog manje razvikanog imena i zato sto ih nema u svakom ducanu

Uglavnom slicna je prica kao s Raptoxxom ili LC Powerom, samo sto Xilence je ipak nesto bolji za istu kunu po vatu.

Sto se tice potrosnje 955BE i 5770 ne bi trebali ni u FurMarku trositi vise od 250W tako da mozes biti siguran u bilo koji od Xilence RW (barem u tih 24mjCool)

gymboy kaže...

Moje xilence 600W gaming, gura q 6600 B3 @ 3.3, ati 4870 x2 @ 800/3800, 4x1gb @ 888, wd 640 se,DVD,  3 x 23 cm i 1 x 14 cm ventace na hafu etc bez problema...

Tvoj Xilence Gaming 600W kosta 500kn umjesto RW 580W koji kosta 350kn, pa mozda otud i cijenovna razlikaIzlanuo se. Salu na stranu Gaming je druga serija i ocito bolja od RW, no mozda je ipak neisplativija od nekih drugih. RedWing nije isto sto i Gaming, slicno kao sto CM eXtreme Power nije isto sto i GX, ili OCZ StealthXStreem i GameXStreem

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:26 (gljinoliga).
15 godina
neaktivan
Xilince napajanja

Koliko sam procitao i vidio na njihovoj stranici http://www.xilence.net/index.php?id=106&L=2&tx_vgzdbxml_pi1[showUid]=240827, vidim da se radi o novijoj verziji nego što je ona koja je testirana na pcekspertu. I vidim da ima 20 ampera 12V, koji je za grafiku i procesor sto bi trebalo biti i više nego dovoljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobar dan, posto sam vidio da ovdje raspravljate o graficki XFX ATI HD 4870 i napajanju Xilence..narucio sam napajanje 550W Xilence Office Edition, i doticnu graficku! zanima me ako ce to napajanje biti dovoljno za tu graficku..  Po preporuci jednog frenda na stranici links.hr ima nekakav kalkulator za izracun potrebnog napajanja i po njemu to napajanje bi mi trebalo biti dovoljno, a sad me zanima kaj vi mislite o njemu..

16 godina
neaktivan
asmodej kaže...

Dobar dan, posto sam vidio da ovdje raspravljate o graficki XFX ATI HD 4870 i napajanju Xilence..narucio sam napajanje 550W Xilence Office Edition, i doticnu graficku! zanima me ako ce to napajanje biti dovoljno za tu graficku..  Po preporuci jednog frenda na stranici links.hr ima nekakav kalkulator za izracun potrebnog napajanja i po njemu to napajanje bi mi trebalo biti dovoljno, a sad me zanima kaj vi mislite o njemu..

Xilence općenito pravi dosta dobra napajanja, al ovo tvoje je Office Edition, stoga sumnjam u dotično, pošto uredski kompovi obično troše malo vati, trebalo bi držat jednu HD 4870, ali nisam potpuno siguran u to, mogla bi mu bit preveliko opterećenje!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 16:05 (Ivsa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice