UPS apc

poruka: 7
|
čitano: 2.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
UPS apc

Nadam se da pišem ovu temu na pravo mjesto! nedavno sam kupio UPS APC BE700-GR 405W Schuko CEE7, pa me zanima dal ga moram uštekati direktno u utičnicu ili smijem u produžni, jer ima samo metar i pol, 2 kabla? i imam 8 utičnica na njemu, 4 su zaštita protiv groma i napajanje nakon nestanka struje,  a ostale 4 samo protiv groma i tih stvari, pa me zanima dal mogu onda u te 4 koje ne služe za napajanje nakon nestanka struje ukopčati produžni jer ovako će mi biti pakao zbog dužine njihovog kabla? Hvala

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

Ovisi sta imas utaknuto u ostale rupe od tog produznog (tog obicnog u kojeg mislis ukopcat ovaj novi).

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

Još nisam ni ukopčao ništa, jer čekam da se uselim u novu sobu. Inače planiram uštekati komp, monitor, modem direktno u upc za napajanje i protiv groma jer mi za te stvari trebaju da rade barem 10tak minuta nakon što nestane struje, a u ove 4 utičnice mislim utaknuti ostale stvari al mislio sam to tako napraviti da produžni utaknem u taj ups utičnicu protiv groma i onda u produžni utaknuti te ostale stvari. jer imam osjećaj da ću imat manjak kabla pa moram riješavat problem s produžnima, pa me zanima dal je ok ako to tako radim s produžnim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

Mislim da ti to nece bas ic, ako zelis u jednu uticnicu od UPS-a utaknut vise stvari! Jedna uticnica na Ups-u --- jedan potrosac!

Ali ipak pitaj jos nekog, ja nisam bas sto posto siguran!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

ok, al to mislim više stvari utaknuti samo u utičnice koje imaju samo zaštitu od groma, a one utičnice koje podržavaju napajanje iz baterije ću direktno samo jednu stvar u svaku utičnicu utaknuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

To bi trebalo bit u redu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UPS apc

ok hvala na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice