Thermaltake Soprano RS 101

poruka: 6
|
čitano: 1.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trebam si kupiti kuciste do 450 kn i jednio koje mi se svida je ovo. Gledao sam Antec three hundred koji vecina preporucuje ali mi se nikako ne svida. Sad me zanima ima li netko ovo kuciste da mi kaze kakvo je ima li mjesta unutra te kakva je prozracnost u njemu?

Kuciste 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 14:33 (telefon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Thermaltake Soprano RS 101

Gamersko kućište. Što se tiče prozračnosti imaš jedan ventilator otraga, dok prednji nije instaliran. To bi trebao instalirati.

Ja imam big tower, sa dva hladnjaka otraga i jednim prednjim. Međutim ponekad mi se čini da Radeonu 4870 x2 nikada dovoljno hladnog zraka! Razmišljam o vodenom hlađenju (postoji mjesto za instaliranje). Dakle puno ti ovisi kakve ćeš imati komponente.

16 godina
neaktivan

A imam q9400, gtx 275, meni se cini da drugo nije ni vazno, maticna stane itd. Uglavnom uspio sam si povecat budget na 600kn i ima li tko preporuku, ja sam gledao coolermaster cm690 i ok mi je ima mjesta za ventove samo me zanima hoce li se glasno cut?

17 godina
neaktivan

Bolje ti je za istu cijenu kupiti ANTEC 300 imaš ga u AMD-u za oko 450 kn, za razliku od ovog soprana ima mjesta za 3 ventilatora više znači pet mjesta jedan 120mm i 140mm već ima instaliran tako da je bolji od ovog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znam svi hvale tog anteca ali meni je tako ruzan. Nikad ne gleam izgled kucista samo da je crno ali taj antec mi je...

Kupio sam cm690. moze lock

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 20:06 (telefon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja koristim soprano rs101  ,to je dobro kućište a što se tiče prozračnosti dobar je ,ja imam 4x ventilatora po  120mm i dobro mi hladi sve komponente ,a sad ako ti hoćeš antec 300 to je do tebe.......

RIDER
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice