Rasurbo??

poruka: 9
|
čitano: 2.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
as

dakle nasao sam povoljnu napojnu rasurbo i zanima je kakve je kvalitete  moze li na njoj bez problema raditi 5770 snage je 450w

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rasurbo??

Što znaći povoljno??? i navođenje cijene je neka tajna ili........ tražiš mišljenje, a neizjašnjavaš se s nikakvim informacijama.

Ukoliko je manje od 300kn onda bi bilo OK u suprotnom glede jeftinijih a dobrih napajanja LC Power 460/560W model cca 350Kn ili malo skuplje Seasonic 430W{#} ovo su uglavnom provjerena napajanja koja sam imao/imam{#}

Sapphire 5770 Vapor-X
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rasurbo??
Smille kaže...

Što znaći povoljno??? i navođenje cijene je neka tajna ili........ tražiš mišljenje, a neizjašnjavaš se s nikakvim informacijama.

Ukoliko je manje od 300kn onda bi bilo OK u suprotnom glede jeftinijih a dobrih napajanja LC Power 460/560W model cca 350Kn ili malo skuplje Seasonic 430W{#} ovo su uglavnom provjerena napajanja koja sam imao/imam

cijena je 49 km tj. 196 kn meni se cini kao dobro napjanje{#}

15 godina
neaktivan
Rasurbo??

Za koju ti konfiguraciju treba to napajanje?

ja se nebi zezao s tim, bolje uzmi neko provjereno i sigurno napajanje.. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: as
ati ruls kaže...

dakle nasao sam povoljnu napojnu rasurbo i zanima je kakve je kvalitete  moze li na njoj bez problema raditi 5770 snage je 450w

Radit će bez problema ako je serija dlp45.1 silent&power. Je li ta cjena od 49km sa ili bez pdv-a za 20 km bolje uzimi modle od 550w dlp55.1. Tako da bez problema možeš kupit, nije to ono skroz jeftino napajanje što dođe u plastičnoj vrećici

16 godina
neaktivan
fastDraw kaže...
ati ruls kaže...

Radit će bez problema ako je serija dlp45.1 silent&power. Je li ta cjena od 49km sa ili bez pdv-a za 20 km bolje uzimi modle od 550w dlp55.1. Tako da bez problema možeš kupit, nije to ono skroz jeftino napajanje što dođe u plastičnoj vrećici

a je li bolje ovo lc powe 420 w???

15 godina
neaktivan
ati ruls kaže...
fastDraw kaže...
ati ruls kaže...

a je li bolje ovo lc powe 420 w???

ne znam jer nisam imo takvo, ali ništa mi nisi reko jel ono modle dlp silent&power serija, ako jest slobodno kupi, poprilično su kavlatetna i tiha.

16 godina
neaktivan

ma  sada nema veze taj psu nema 6 pin connector

a nasao sam LC POWER 420w i  THERMALTAKE LITEPOWER LP450W ovaj thermaltake je duplo skuplji!!!sta kazes???

15 godina
neaktivan
ati ruls kaže...

ma  sada nema veze taj psu nema 6 pin connector

a nasao sam LC POWER 420w i  THERMALTAKE LITEPOWER LP450W ovaj thermaltake je duplo skuplji!!!sta kazes???

Normalno Thermaltake. Ali ako ti je budžet ograničen, a pošto vidm da si iz Bosne imaš u genelecu napjanja PowerLine svejedno koji model uzmes (430 ili 530w) oba imaju dosta ampera na 12v.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice