dakle nasao sam povoljnu napojnu rasurbo i zanima je kakve je kvalitete moze li na njoj bez problema raditi 5770 snage je 450w
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što znaći povoljno??? i navođenje cijene je neka tajna ili........ tražiš mišljenje, a neizjašnjavaš se s nikakvim informacijama.
Ukoliko je manje od 300kn onda bi bilo OK u suprotnom glede jeftinijih a dobrih napajanja LC Power 460/560W model cca 350Kn ili malo skuplje Seasonic 430W
ovo su uglavnom provjerena napajanja koja sam imao/imam
Što znaći povoljno??? i navođenje cijene je neka tajna ili........ tražiš mišljenje, a neizjašnjavaš se s nikakvim informacijama.
Ukoliko je manje od 300kn onda bi bilo OK u suprotnom glede jeftinijih a dobrih napajanja LC Power 460/560W model cca 350Kn ili malo skuplje Seasonic 430W
ovo su uglavnom provjerena napajanja koja sam imao/imam
cijena je 49 km tj. 196 kn meni se cini kao dobro napjanje
Za koju ti konfiguraciju treba to napajanje?
ja se nebi zezao s tim, bolje uzmi neko provjereno i sigurno napajanje.. 
dakle nasao sam povoljnu napojnu rasurbo i zanima je kakve je kvalitete moze li na njoj bez problema raditi 5770 snage je 450w
Radit će bez problema ako je serija dlp45.1 silent&power. Je li ta cjena od 49km sa ili bez pdv-a za 20 km bolje uzimi modle od 550w dlp55.1. Tako da bez problema možeš kupit, nije to ono skroz jeftino napajanje što dođe u plastičnoj vrećici
Radit će bez problema ako je serija dlp45.1 silent&power. Je li ta cjena od 49km sa ili bez pdv-a za 20 km bolje uzimi modle od 550w dlp55.1. Tako da bez problema možeš kupit, nije to ono skroz jeftino napajanje što dođe u plastičnoj vrećici
a je li bolje ovo lc powe 420 w???
a je li bolje ovo lc powe 420 w???
ne znam jer nisam imo takvo, ali ništa mi nisi reko jel ono modle dlp silent&power serija, ako jest slobodno kupi, poprilično su kavlatetna i tiha.
ma sada nema veze taj psu nema 6 pin connector
a nasao sam LC POWER 420w i THERMALTAKE LITEPOWER LP450W ovaj thermaltake je duplo skuplji!!!sta kazes???
ma sada nema veze taj psu nema 6 pin connector
a nasao sam LC POWER 420w i THERMALTAKE LITEPOWER LP450W ovaj thermaltake je duplo skuplji!!!sta kazes???
Normalno Thermaltake. Ali ako ti je budžet ograničen, a pošto vidm da si iz Bosne imaš u genelecu napjanja PowerLine svejedno koji model uzmes (430 ili 530w) oba imaju dosta ampera na 12v.