Slažem novi comp a doma imam novo napajnje, al ne znam bas jel sigurno staviti ga u novi comp, jer iza piše sam 180 W, al ne znam jel to stavarno ili nije,ovo je slika:
http://img124.imagevenue.com/img.php?image=09038_P7261960_122_1137lo.JPG
Što vi mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikako nemoj stavljati to napajanje u novi komp jer kao prvo dosta je slabo, a vec i staro, tako da najbolje ti je uzeti novo i miran si, danas za male novce nadjes dobrog chiefteca ili ako vec nisi na toj razini novcanog budzeta onda uzmes MSI 550W koji se danas nadje do 150kn, ja ga osobno koristim i nemam nikakvih problema s njime, a radi solidno na mojoj konfiguraciji : Athlon X2 6000+, Gigabyte M57SLI maticna, 2 x 250GB SEAGATE SATA, 2 x DVD+/-RW, ATI HD 3850 256MB DDR3, SKY STAR 2 PCI satelitska kartica...
Uzmi si CHIEFTECA GPS-450AA-101A OD 450W ZA 300KN AKO TI JE TO PREVIŠE SKUPO ONDA UZMI MSI Pro-550 od 550w za 189kn.SVE U HGSPOTU
Iz vlastitog iskustva ću ti reći da se kloniš MS-ovih napajanja. Navedi komponente pa ćemo ti naći nešto.
Uzmi Fortron 400W..
Kosta cca 300 kn svugdje..
Iz vlastitog iskustva ću ti reći da se kloniš MS-ovih napajanja. Navedi komponente pa ćemo ti naći nešto.

na napajanju se nikad ne smije štedit.....
uzmi corsair VX450W i miran si.....
a ako hoćeš modularno onda HX520W...
uglavnom nećeš požalit...
ja iman HX520W ....
i iman na njega 5 godina garancije..

Kao što je Penryn rekao uzmi corsairovo napajanje od 450w i miran si
Hmmm...a ako nema para nek uzme u adm-u fortrona 400W za 270kn...gura i jace konfe..