Kućište

poruka: 13
|
čitano: 1.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kućište

Može li mi netko preporučiti kućište iz adm-a...do 400kn

Da nije baš neki najobičniji dizajn,al da je dobro,dosta ladica,pokoji vent...

Znam da ćete reći:to si moraš sam izabrat,ali ja se baš ne mogu snaći na njihovoj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kućište
Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518, Z-4
16 godina
neaktivan

Slazem se ,gleda sam  malo o tome  kucistu  na  netu  i dosta  ga hvale  da je dobro  napravljeno ,protok  zraka  i ostalo ,škicni si  na  youtubu  ima  dosta filmica  gdje ti opisuju karakteristike  tog  kucista i ostalih.

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PFC 350w
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 23:15 (cro_denis).
16 godina
protjeran
Kućište

evo ovo ti je malo bolje ima čak i pleksi stranu akošta 380kn u hg spota ako ga još ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...

evo ovo ti je malo bolje ima čak i pleksi stranu akošta 380kn u hg spota ako ga još ima

jel se može znati ime toga kućišta???
16 godina
neaktivan
Kućište

ovo antecovo mi se čini odlično.Malo je prešlo 400 kn ali ako ga svi tako hvale valjda se isplati.

Da li ima ovog drugog kućišta u adm-u i kako se zove uopće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kućište

Taman da cu otvorit novu temu pa vidim ovu pa evo, trebam kućiste do max. 400 kn(sto jeftinije jer nisam ga ni planirao uzimati).
Sad sam mislio uzimati djelove:
Intel C2D E8400
Gigabyte EP45-DS3
Napajanje Corsair VX450 ili ako budem ima para (radi kućišta) VX550
Harddisk 640 GB(link)
Kingmax 2 GB 800Mhz
Graficka, posto nemam sad para na ljeto sam mislio uzet novu HD5870,(ili neku sličnu njoj kad dođe)

Ove djelove cu uzimat u ADM pa ako može da bude i kućiste iz adm,
a moze i iz hgspota, a vemila nema u mom gradu.
Ako moze da to kućiste bude sto ljepse,(i jeftinije), gledao sam po  forumu koja su dobra ali eto opet pitam, jer treba da ima mjesta za buduće nadogradnje (sad zamislite kupim neki veliku jaku graf. i nemože stat, lol), i da ima neznam ni ja tocno izolaciju ventilatore i sl., neznam tocno sta je važno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 15:31 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Taman da cu otvorit novu temu pa vidim ovu pa evo, trebam kućiste do max. 400 kn(sto jeftinije jer nisam ga ni planirao uzimati).
Sad sam mislio uzimati djelove:
Intel C2D E8400
Gigabyte EP45-DS3
Napajanje Corsair VX450 ili ako budem ima para (radi kućišta) VX550
Harddisk 640 GB(link)
Kingmax 2 GB 800Mhz
Graficka, posto nemam sad para na ljeto sam mislio uzet novu HD5870,(ili neku sličnu njoj kad dođe)

Ove djelove cu uzimat u ADM pa ako može da bude i kućiste iz adm,
a moze i iz hgspota, a vemila nema u mom gradu.
Ako moze da to kućiste bude sto ljepse,(i jeftinije), gledao sam po  forumu koja su dobra ali eto opet pitam, jer treba da ima mjesta za buduće nadogradnje (sad zamislite kupim neki veliku jaku graf. i nemože stat, lol), i da ima neznam ni ja tocno izolaciju ventilatore i sl., neznam tocno sta je važno.

Pa najjednostavnije odi na ADM stranicu i traži koje ti se sviđa, a da je ispod 400kn. Ventilatora je bolje da ima što više...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Kućište

Sad koja je razlika između kućista, meni ovo na prvi pogled ne izgleda lose (izgled).
Koliko je bolje ovo Antec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom antecu,  imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 19:17 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Sad koja je razlika između kućista, meni ovo na prvi pogled ne izgleda lose (izgled).
Koliko je bolje ovo Anitec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom anitecu,  imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.

Kao prvo, nije anitec nego je Antec...
To ti je jedno od najboljih po toj cijeni. Mislio sam ti ga preporučiti, ali prelazi 400kn, pa nisam... Ima dosta ventilatora, nije bučno, dobro je izolirano... Mislim da se isplati
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Sused kaže...
markoal kaže...

Koliko je bolje ovo Anitec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom anitecu,  imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.

Kao prvo, nije anitec nego je Antec...
To ti je jedno od najboljih po toj cijeni. Mislio sam ti ga preporučiti, ali prelazi 400kn, pa nisam... Ima dosta ventilatora, nije bučno, dobro je izolirano... Mislim da se isplati
 Da falio sam nisam ni gledao sta pisem, znam da je 450 kn u adm pa cu jos vidit (radi para), hvala i mislio sam da to sve ima ali morao sam pitat sa svaki slučaj.

16 godina
neaktivan
Kućište

kaj velite na ovo kuciste ? trebam sto jeftinije iz ve-mila a da bude kompatibilno s mojim komponentama. Pa ako moze koja preporuka.

P.S  inace ova konfa stoji 5447kn, i mislim da nema boljeg za tu lovu! Smijeh

OCZ power supply StealthXStream 500W                                
Intel Core 2 Quad Q6700 BOX, 4×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB       
MB Gigabyte EP45-DS3L, s775, iP45, DDR II, SATA II, GLAN           
HDD Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.11       
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP Edition, DVI audio, TV-out, DVI   
Dvije- DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz          
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk   
Mode Com midi tower Harry,bezPSU,USB2.0,audio,92mmfan,2×cd cover,crno   

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

kaj velite na ovo kuciste ? trebam sto jeftinije iz ve-mila a da bude kompatibilno s mojim komponentama. Pa ako moze koja preporuka.

P.S  inace ova konfa stoji 5447kn, i mislim da nema boljeg za tu lovu! Smijeh

OCZ power supply StealthXStream 500W                                                               
Intel Core 2 Quad Q6700 BOX, 4×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB             
MB Gigabyte EP45-DS3L, s775, iP45, DDR II, SATA II, GLAN                     
HDD Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.11             
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP Edition, DVI audio, TV-out, DVI     
Dvije- DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz                   
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk     
Mode Com midi tower Harry,bezPSU,USB2.0,audio,92mmfan,2×cd cover,crno     

samo oćeš li ti dočekat taj proc...nemaju ga već duže vrijeme.
A kućište mi nije baš nešto. 

EDIT: sori nisam vidio da ga već imaš Belji se 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 0:00 (StormZg).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice