Može li mi netko preporučiti kućište iz adm-a...do 400kn
Da nije baš neki najobičniji dizajn,al da je dobro,dosta ladica,pokoji vent...
Znam da ćete reći:to si moraš sam izabrat,ali ja se baš ne mogu snaći na njihovoj stranici.
Može li mi netko preporučiti kućište iz adm-a...do 400kn
Da nije baš neki najobičniji dizajn,al da je dobro,dosta ladica,pokoji vent...
Znam da ćete reći:to si moraš sam izabrat,ali ja se baš ne mogu snaći na njihovoj stranici.
Ovo mi se čini best buy: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_210&products_id=6140
Slazem se ,gleda sam malo o tome kucistu na netu i dosta ga hvale da je dobro napravljeno ,protok zraka i ostalo ,škicni si na youtubu ima dosta filmica gdje ti opisuju karakteristike tog kucista i ostalih.
evo ovo ti je malo bolje ima čak i pleksi stranu akošta 380kn u hg spota ako ga još ima
ovo antecovo mi se čini odlično.Malo je prešlo 400 kn ali ako ga svi tako hvale valjda se isplati.
Da li ima ovog drugog kućišta u adm-u i kako se zove uopće?
Taman da cu otvorit novu temu pa vidim ovu pa evo, trebam kućiste do max. 400 kn(sto jeftinije jer nisam ga ni planirao uzimati).
Sad sam mislio uzimati djelove:
Intel C2D E8400
Gigabyte EP45-DS3
Napajanje Corsair VX450 ili ako budem ima para (radi kućišta) VX550
Harddisk 640 GB(link)
Kingmax 2 GB 800Mhz
Graficka, posto nemam sad para na ljeto sam mislio uzet novu HD5870,(ili neku sličnu njoj kad dođe)
Ove djelove cu uzimat u ADM pa ako može da bude i kućiste iz adm,
a moze i iz hgspota, a vemila nema u mom gradu.
Ako moze da to kućiste bude sto ljepse,(i jeftinije), gledao sam po forumu koja su dobra ali eto opet pitam, jer treba da ima mjesta za buduće nadogradnje (sad zamislite kupim neki veliku jaku graf. i nemože stat, lol), i da ima neznam ni ja tocno izolaciju ventilatore i sl., neznam tocno sta je važno.
Taman da cu otvorit novu temu pa vidim ovu pa evo, trebam kućiste do max. 400 kn(sto jeftinije jer nisam ga ni planirao uzimati).
Sad sam mislio uzimati djelove:
Intel C2D E8400
Gigabyte EP45-DS3
Napajanje Corsair VX450 ili ako budem ima para (radi kućišta) VX550
Harddisk 640 GB(link)
Kingmax 2 GB 800Mhz
Graficka, posto nemam sad para na ljeto sam mislio uzet novu HD5870,(ili neku sličnu njoj kad dođe)
Ove djelove cu uzimat u ADM pa ako može da bude i kućiste iz adm,
a moze i iz hgspota, a vemila nema u mom gradu.
Ako moze da to kućiste bude sto ljepse,(i jeftinije), gledao sam po forumu koja su dobra ali eto opet pitam, jer treba da ima mjesta za buduće nadogradnje (sad zamislite kupim neki veliku jaku graf. i nemože stat, lol), i da ima neznam ni ja tocno izolaciju ventilatore i sl., neznam tocno sta je važno.
Sad koja je razlika između kućista, meni ovo na prvi pogled ne izgleda lose (izgled).
Koliko je bolje ovo Antec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom antecu, imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.
Sad koja je razlika između kućista, meni ovo na prvi pogled ne izgleda lose (izgled).
Koliko je bolje ovo Anitec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom anitecu, imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.
Koliko je bolje ovo Anitec Three Hundred od ovih losijih, ima li ventilatora jeli bucno(izolacija), neka netko bar nesto kaže btw evo nesto vise od tom anitecu, imali neko bolje a jeftinije, svejedno hvala sused.
kaj velite na ovo kuciste ? trebam sto jeftinije iz ve-mila a da bude kompatibilno s mojim komponentama. Pa ako moze koja preporuka.
P.S inace ova konfa stoji 5447kn, i mislim da nema boljeg za tu lovu!
OCZ power supply StealthXStream 500W
Intel Core 2 Quad Q6700 BOX, 4×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB
MB Gigabyte EP45-DS3L, s775, iP45, DDR II, SATA II, GLAN
HDD Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.11
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP Edition, DVI audio, TV-out, DVI
Dvije- DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk
Mode Com midi tower Harry,bezPSU,USB2.0,audio,92mmfan,2×cd cover,crno
kaj velite na ovo kuciste ? trebam sto jeftinije iz ve-mila a da bude kompatibilno s mojim komponentama. Pa ako moze koja preporuka.
P.S inace ova konfa stoji 5447kn, i mislim da nema boljeg za tu lovu!
OCZ power supply StealthXStream 500W
Intel Core 2 Quad Q6700 BOX, 4×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB
MB Gigabyte EP45-DS3L, s775, iP45, DDR II, SATA II, GLAN
HDD Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.11
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP Edition, DVI audio, TV-out, DVI
Dvije- DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC8500 Kingmax MARS , 1066MHz
DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk
Mode Com midi tower Harry,bezPSU,USB2.0,audio,92mmfan,2×cd cover,crno