Koji od ovih napajanja? (4870 CF)

poruka: 11
|
čitano: 1.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav ljudi,

Došlo vrijeme za kupovinu novog napajanja i sad mene zanima koje od ovih napajanja bi bilo ok za moje potrebe. (4870 Crossfire ostatak pod MOJ PC)

1. Schyte Kamariki 4 750W modularno - 799kn

2. Schyte Stronger 700W - 719kn

3. SilverPower SP-SS650W (seasonic) - 544kn Ovdje se spominje

4. LC Power Silent Giant GREN POWER 650W - 449kn

Prvi izbor su mi prva dva napajanja, ali iskreno, ako mogu uštediti koju kunu, rado bi i neko od ova druga dva napajanja uzeo, ako su dovoljno dobra da drže moju konfiguraciju.

Ako netko od vas ima kakav prijedlog, sve ću saslušati.

I rather like the restless nights
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prvo

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Corsair VX450

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji od ovih napajanja? (4870 CF)
Bladepu kaže...

Pozdrav ljudi,

Došlo vrijeme za kupovinu novog napajanja i sad mene zanima koje od ovih napajanja bi bilo ok za moje potrebe. (4870 Crossfire ostatak pod MOJ PC)

Prvi izbor su mi prva dva napajanja, ali iskreno, ako mogu uštediti koju kunu, rado bi i neko od ova druga dva napajanja uzeo, ako su dovoljno dobra da drže moju konfiguraciju.

Zadnje slobodno izbaci jer nebi pokrenulo ni jednu radeonku.

17 godina
AFK kaže...

Zadnje slobodno izbaci jer nebi pokrenulo ni jednu radeonku.

Pokrenulo bi svaku radeonku bez frke.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina

To i ja mislim.

Nije to ona obična fuš LC POWER serija, to je ipak malo jača serija i napajanja izgleda sasvim ok i pristojen je težine. Mislim da ljudi bez razloga odbacuju malo bolje serije od LC POWER.

Ali ipak, možda i nisam u pravu.

17 godina
Bladepu kaže...

Pozdrav ljudi,

Ako si vec zapel sa Scythe uzmi Kamariki 4 550W, cemu bacat novce bespotrebno na 750W napajanje i k tome jos modularno.

Kolko vidim Kamariki 550W ima 2x25A na 12V railovima, a to je vise i od mojeg Corsair VX550 koje tjera 2 voltmodane grafe u crossfire-u (HD4870 + HD4850) i jos ima "lufta"... A ovaj Kamariki od 550W ce tjerat tvoju konfu bez problema, a ako mislis uzimat novu konfu (i7 & HD5xxx) onda uzmi jace napajanje, ali s ovom tvojom trenutnom konfom je nepotrebno uzimat 750W...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
17 godina
ch33ta kaže...
Bladepu kaže...

Pozdrav ljudi,

Ako si vec zapel sa Scythe uzmi Kamariki 4 550W, cemu bacat novce bespotrebno na 750W napajanje i k tome jos modularno.

Kolko vidim Kamariki 550W ima 2x25A na 12V railovima, a to je vise i od mojeg Corsair VX550 koje tjera 2 voltmodane grafe u crossfire-u (HD4870 + HD4850) i jos ima "lufta"... A ovaj Kamariki od 550W ce tjerat tvoju konfu bez problema, a ako mislis uzimat novu konfu (i7 & HD5xxx) onda uzmi jace napajanje, ali s ovom tvojom trenutnom konfom je nepotrebno uzimat 750W...

A razmišljao sam i o tako nekom čudu, ali ipak me nekako frka uzeti 550W napajanje za dvije 4870.

Uostalom za još manje love dobijem ono SilverPower 650W, jedino neznam dali bi to napajanje guralo moju konfu.

17 godina
neaktivan

prvo definitivno... dobro ce ti doci i za kasnije a i modularno je

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A da uzmeš XFXa 650XXX/750BE ?

Prvi je jeftiniji 120kn od Kamarikija drugi skuplji 35kn.(Protis)

Oba su polumodularna, kao i Kamariki. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mystik kaže...

A da uzmeš XFXa 650XXX/750BE ?

Prvi je jeftiniji 120kn od Kamarikija drugi skuplji 35kn.(Protis)

Oba su polumodularna, kao i Kamariki. 

A caka mi je u tome što sam iz Pule, i ova napajanja su mi dostupna u Linksu u Puli.

Kad bi naručivao, dodao bi na cijenu 60ak kn poštarine i opet sam na skoro istom.

Izgleda da ću na kraju uzeti jedno od prva dva:

Kamariki je 750W modularan i ima 2god garancije.

Strong je 700W (mislim da je i to sasvim dovoljno), nije modularno, ima 3god garancije. i jeftinije 80kn.

Možda se odlučim za taj Strong čisto zbog 3god garancije. To mi je nekako privlačno, a i mala ušteda je tu.

A što se tiče modularnog, to je fora stvar, ali imam dobro kućište i uz malo truda mogu savršeno provući kablove i na nemodularnom napajanju, tako da mi to nije presudno.

BTW. Ovo moram reći........danas je točno 2 godine od kad sam se registrirao na BUG forum..... CoolCoolSmijeh     Sretna mi.....valjda godišnjica. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:50 (Bladepu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice