Izbor kućišta

poruka: 44
|
čitano: 8.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Izbor kućišta
H4|{1r4nj3 j3 µmj37n0$7 4 n3 2£0(1n. Ako ovo možeš pročitat e onda si haker.
17 godina

Što mislite ovo ili ovo?

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 20:45 (momak).
17 godina
neaktivan
momak kaže...

Što mislite ovo ili ovo?

Coolermaster - od aluminija je...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
protjeran
Izbor kućišta

Nema ništa do Coolermaster Stackera(STC-T01). Jedno od najboljih big tower kučišta.

Posebno mi se sviđa što kavez sa diskovima ima sa svake strane vodilice koje su od stranica kaveza odvojene gumenim prstenovima što smanjuje vibracije diska.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
the_tux kaže...

Nema ništa do Coolermaster Stackera(STC-T01). Jedno od najboljih big tower kučišta.

Posebno mi se sviđa što kavez sa diskovima ima sa svake strane vodilice koje su od stranica kaveza odvojene gumenim prstenovima što smanjuje vibracije diska.

Ne usudim se ni pomisliti koliko košta.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
protjeran
momak kaže...
the_tux kaže...

Koštao je 1.286,24 kn u Linksu. Tako da se ona šminkerska smeća od Thermaltakea i razni Sharkoon klonovi sa svojim preuveličanim cijenama mogu sakriti pred STC-T01 kučištem i njegovom funkcionalnošću. A kao garancija kvalitete ti može poslužiti informacija da su ga BUG-ovci uzeli za svoj server. 
Sad mi je žao što sam ga prodao. 
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
Izbor kućišta

Za 500-600kn najbolje ti je Chieftecovo aegis ili soprano

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the_tux kaže...
momak kaže...
the_tux kaže...

Koštao je 1.286,24 kn u Linksu. Tako da se ona šminkerska smeća od Thermaltakea i razni Sharkoon klonovi sa svojim preuveličanim cijenama mogu sakriti pred STC-T01 kučištem i njegovom funkcionalnošću. A kao garancija kvalitete ti može poslužiti informacija da su ga BUG-ovci uzeli za svoj server. 

Navikao sam da ovakvim kućištima cijena bude iznad 2k kuna
Malo sam se preračunao. Ovo je jedno od najeftinijih big tower kućišta koje sam vidio (a da nešto valjaju) :)

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
momak kaže...
the_tux kaže...

Kao prvo Thermaltake nije smeće ja sam svoga VE 7000 BWS THERMALTAKE SOPRANO DX  platio 600 kuna,i ne bih nikada  dao 1300 kn za takvo kučište (COOLERMASTER STACKER STC-T01)
17 godina
Izbor kućišta

Check this out.....http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052613&id_artikl=052.613.033

super suplje kuciste tako da je promaja zagarantirana,pogotovo za korisnike ATI 48xx kartica i overklokiranih procesoraViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbor kućišta

ANTEC ;-) the best ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbor kućišta

thermaltake 101rs i own

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbor kućišta

Super je kad možeš birat kućišta za 2000 kuna.

Mene zanimaju malo skromnija rješenja, napr. Antec 300 (450 kuna) ili Antec 900 (870 kuna)?

Znam da je prvi odgovor o razlici cijena, ali isplati li mi se dati 400 kuna više ili samo kupim par led coolera i skoro dobijem istu stvar? Osim ako me tih par led ventilatora ne košta 400 kuna.

E da, vidim da su komande za regulaciju brzine u kućištu, pa me zanima mogu li se svi ventilatori spojiti na kontroler (npr. Zalman iz ADM-a)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice