Ovako evo danas sam uspio nabaviti Core 2 Quad Q6600....do sada sam imao Pentium 4 HT....imam nekakvo napajanje od SmartBOX-a od 500W....mene sad zanima, dal ce meni to napajanje izdrzat:
Core 2 Quad Q6600 (na stocku, ali bi ga volio kloknut do 3.0)
nVidia 7300GT
3 HDD-a
corsair 2 gb 1333mhz ddr3
Hvala puno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom na graficku. mislim da bi trebalo, no daljnja nadogradnja ce zahtijevati i novo napajanje
s obzirom na graficku. mislim da bi trebalo, no daljnja nadogradnja ce zahtijevati i novo napajanje
za daljnju nadogradnju sam spreman dati i novo napajanje.....al mene zanima za trenutno stanje....zna li jos neko?? da budem sigurniji!
Mislim da će izdržati kako je već rečeno, a ovdje izračunaj koliko bi tvoja konfa trebala ukupno trošiti i na to što dobiješ dodaj još 10% u najgorem slučaju.
Mislim da će izdržati kako je već rečeno, a ovdje izračunaj koliko bi tvoja konfa trebala ukupno trošiti i na to što dobiješ dodaj još 10% u najgorem slučaju.
evo....doslo mi je 412W....nadam se da ce izdrzat....e,a sta mi se moze desit???
evo....doslo mi je 412W....nadam se da ce izdrzat....e,a sta mi se moze desit???
Može se pojaviti BSOD ili se moše kompjuter restartovati sam od sebe.
Može se pojaviti BSOD ili se moše kompjuter restartovati sam od sebe.
Znaci nemoze se nista skurit?
BTW sta je to bsod??
BSOD ti je plavi ekran smrti: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx !
super....hvala svima....pozz!
opet me priteklo
Može.Posebice ako nema baš kvalitetnu zaštitu.
Naravno šanse za to su male.No može se desit.
kakvu zaštitu????
kakvu zaštitu????
Zaštitu od preopterećenja,pregrijavanja napajanja itd. Ima tu dosta razloga za mogući kvar napajanja,a postoje šanse i da ako napajanje crkne da se neka komponenta pokvari. Nemoj na napajanju štedit!
Napajanje je zadnja stvar s kojom se zelis igrati. Frendu je skurilo samo od sebe, nikakav grom ili tak nesto prije nekih 4 godine cijelu konfiguraciju osim graficke. tak da... nemoj stediti na napajanju. Naravno, sanse da ti se to dogodi su male ali svejedno. Ako odfrljis malo taj q6600 tko zna...