Corsair vs seasonic

poruka: 8
|
čitano: 1.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Corsair vs seasonic
Seasonic, naravno, ako imaš love. Ali iskreno neisplativo je uzeti takvo nešto pored odličnog XFX 450W.
heilige
14 godina
protjeran
Corsair vs seasonic

jel mi mozes reci koaj je razlika izmedu ova dva napajanja?

0 0 hvala 0
15 godina
Corsair vs seasonic

Seasonic je u ovom slučaju puno jače napajanje sa boljom iskoristivošću te stabilnijim naponima. Također ima bolju zaštitu od prenapona.

Ugl corsair cx430 se muči sa hiend grafama a seasonic 430 ne. Napominjem seasonic je puno jače i izdržljivije napajanje u ovom slučaju.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Pravo pitanje je za što ti treba napajanje, jel dat 500+ kn za nekakv uredski komp je čisto bacanje novaca.

16 godina
neaktivan
Corsair vs seasonic
Za ovih 520 kn koliko košta ovaj Seasonic se uzme Corsair VX 450 koji je zvijer od napajanja.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Corsair vs seasonic

Dok sam listao reviewe za najpopularnija napajanja (Corsair, XFX, Seasonic, OCZ) naisao sam na zanimljive podatke. 

Naime,  XFX PRO 750W i Corsair TX 750W V2(vjerojatno i 650, 550W iste serije) su potpuno identicna napajanja unutra i sto je najbolje oba zapravo proizvodi Seasonic. :)

Jedina razlika je u rasporedu nekih konektora.

Oba imaju 80%+ bronze certifikat.(u praksi 82% min - 86%max eff. kod 60-80% loada. 80,5% eff na 100% loada, dakle 750W )

Maximalno mogu datii 900W nakon cega zastite naprave shutdown.

http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-TX750-V2-Power-Supply-Review/1227/10

Mali off, ali cisto da pomognem nekome tko se dvoumi izmedju XFX PRO, Seasonic bronze i Corsair TX PSU.

Cak i cijena im je u USA ista(100$), znaci ako je kod nas razlika u cijeni slobodno uzeti jeftinijega. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:55 (sharxtreme).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Ne znam ko god da pravi ja bi za 550W izabrao X-560 pa nema sanse nesto drugo. Malo je djavolski dobro. Oko 120$ je mislim. 

Ono napajanje je ekstra. a preko Corsair AX. Taj fan na Sesonicu je mnogo dobar i mnogo skuplji nego ovi ostali koji su 5e a on preko 30e ja mislim.

Ali preko 650W bi presudilo 7 god garancije za AX seriju koja mi se svidja bas. 

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 18:06 (Vlada011).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice