Cooleri u kucistu

poruka: 15
|
čitano: 5.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

Evo pitao bih nekoga tko ima iskustava bar malo u pc moodingu.

Zanima me koja se boja koju coller isijava slaze sa crnim kucistem .

trenutno su mi u kucistu plavi ventovi ali mi nije neka kombinacija buduci da maticna ima neke zaruljice koje svjetle zarko crveno

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cooleri u kucistu

kakvo kuciste imas? ja isto imam crno kuciste i plava boja mi savrseno pase...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

kuciste je ovo: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=022183

sa njim sam dobio naprijed 8cm ventilator naprijed koji svijetli plavo ali ploca mi je ova : http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026689

i ona ima neke kao zaruljice koje svijetle bas jarkom crvenom bojom tako da se te bolje stapaju .

Zanimalo bi me ako netko ima iskustava sa tim da mi kaze koja bi boja ventova najbolje pasala

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

P kupi crveni vent i stavi prozirnu bocnu stranicu(od pleksiglasa)..ak ti treba nes objasniti pitaj s tim barem imam iskustvaOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

Nisam nasao niti jednu bocnu stranicu koja ima prozor a da je u crnoj boji ,sve su plave i bijele boje.

da li bi se to dalo obojati cime i ako da cime ?

Sto bi mi trebalo da sam napravim prozor na stranici?

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina

Pa fino napravi sam prozor na stranici. Ja sam sebi to radio, koristio sam dremel, imas u pevecu recimo, einhel žuta košta oko 140 kn dobiješ i šajbe (rezne pločice) i fino režeš. Ja sam sebi napravio znak biohazarda

Ak šta budeš trebo u vezi toga, kontaktiraj me.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2008 19:23 (Val).
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

Ako u mislima imas ideju da izrezes postojecu stranicu u stavis u "nju"pleksiglas tj. da imas kao prozor u stranici po meni to mozes odmah zaboraviti jer za to trebas imati puno puno iskustva...po meni najbolja opcija odes do ducana gdje prodaju pleksiglas(gramat,nova forma)i kupis pleksiglas debljine 2mm i odneses ga doma uzmes u ruke ubodnu pilu(ili ako je nemas moze skalpel ali onda moras se mucitii min. pola sata) i izrezes na zadane dimenzije...zatim odes do boje i lakova i kupis par komada sarafa za lim (cca 3-4mm)i uzmes busilicu i napravis rupu ali uzmi u obzir da si saraf sam radi navoj tako da uzmes 1mm manje svrdlo od sirine sarafa..zatim napravis rupe na kucistu i samo zasarafis pleksii..ako jos zelis na pleksi negdje u visini procesora postaviti ventilator onda na busilicu uzmes nastavak koji ti izlgleda kao noz s zupcima svinut u krug(neznam kako se zove=)) i napravis rupu ali moras pazit da ti pleksi ne pukne i da ga ne skuris...sretno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

a cim da zalijepim taj plexi ? sa  silikonom ?

a kako da namjestim da mi plexi budee u ravnini sa postojeim neizrezainim djelom , jer gupo bi mi bilo da strsi izvana ili da je uvuceno unutra

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

posto imam iskustva s tim a vec vidim da ces imat teskoca, jedna opcija je da kupis original prozirnu stranicu, ako vec mislis radit sam onda pusti masti na volju pa ces nesto napravit, evo ti jedne od milijun mogucnosti, posto je kuciste crno mu treba jedan bad ass stih, nabavi uv reaktivne narancaste boje, pofarbaj ventice i sve druge stvari za koje mislis da bi dale dobar efekt, umjesto pleksija stavi metalnu mrezu, ne previse sitnu ali ne ni preveliku da ti se misevi ne usele, mrezu isto pofarbaj u crno i gotovo, a plus ti je je taj sto s mrezom mozes sve sto ti padne na pamet, mozes lako prisarafit na nju koji extra vent ili usarafit potenciometre, ekrancice za temperaturu itd....

17 godina
Val kaže...

Pa fino napravi sam prozor na stranici. Ja sam sebi to radio, koristio sam dremel, imas u pevecu recimo, einhel žuta košta oko 140 kn dobiješ i šajbe (rezne pločice) i fino režeš. Ja sam sebi napravio znak biohazarda

Ak šta budeš trebo u vezi toga, kontaktiraj me.

Zvuči super. Napravio si simbol biohazarda, samo daj mi pojasni kaj je to "dremel" ?
WWE
17 godina

Dremel ti je inače ovo:
http://www.corel-srl.it/images/dremel_foto.jpg

al  kod  nas  ti  se  to  "zove"  višenamjenska  brusilica,  kao  što  sam  rekao,  imaš  u  pevecu  (a  peveca  ima  svugdje), nemam sad sliku, uslikam sutra pa postam ak oćeš, nije problem.

Moj  komp  ti  trenutno  izgleda  ovak,  malo  je  u  rasulu,  čeka  ljepše  dane  Coolž

http://img108.imageshack.us/img108/2951/img3847gr7.jpg

17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

exe ne bih isao u ekstreme vec bih jednostavno napravio sebi bocnu stranicu , ubacio par neonki i par ventova , sve to u jednom tonu tako da izgleda pristojno

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
Val kaže...

Dremel ti je inače ovo:
http://www.corel-srl.it/images/dremel_foto.jpg

al  kod  nas  ti  se  to  "zove"  višenamjenska  brusilica,  kao  što  sam  rekao,  imaš  u  pevecu  (a  peveca  ima  svugdje), nemam sad sliku, uslikam sutra pa postam ak oćeš, nije problem.

Moj  komp  ti  trenutno  izgleda  ovak,  malo  je  u  rasulu,  čeka  ljepše  dane  Coolž

http://img108.imageshack.us/img108/2951/img3847gr7.jpg

Super izgleda,hvala na objašnjenju
WWE
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

Pa  ne kuzim zasto bi ga ljepio...nisi me shvatio...mislio sam da postojecu stranicu skroz maknes i stavis pleksi i zasarafis ga i to je to..ako hoces na njega zaljepis neonke i kaj jos zelis po volji...ako si sad shvatio??ovo ostali je komplicirano..al ko voli nek izvoli..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooleri u kucistu

a sada sam te skuzio Viče , hvala lion king , e i jos bi htio pitati posto cu stavljati ventove , kolika je prihvatljiva buka ventilatora jer vidim da su razlicite na raznim ventova pa koji odabrat ?

Necu zvaku ocu kusur
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 16:42 (Xorantu).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice