ANTEC Three Hundred zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 3.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

Dolazi li ovo kućište sa ventilatorima ili se oni trebaju kupiti posebno?

Jos jedno pitanje, hoce li corsair cx400 biti dovoljan za e8400 i gtx260?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ANTEC Three Hundred
dođe sa jednim 140mm na vrhu i jednim 120mm na straznjoj strani. imas jos mjesta za 2 naprijed kod kaveza za hdd i jedan na bocnu stranicu koji nisu ukljuceni u paket. sta se tice napajanje mislim da bi 450 W bio neki minimum za ovo sta si naveo
17 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

ma nemoj me,pa cx400w je zapravo seasonic 430w a seasonic drzi q6600 i 2x 4850,sa 450w corsairom drzis 4870x2 i neki quad

ma napajanje ja dobro,odlicno,kucite ima dobar protok zraka,dobar izbor

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

Corsair bez problema će držati tu karticu

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a dobro ako vi znate bolje, ali i sam corsair preporucuje minimalno 450 W
16 godina
mdax kaže...
dođe sa jednim 140mm na vrhu i jednim 120mm na straznjoj strani. imas jos mjesta za 2 naprijed kod kaveza za hdd i jedan na bocnu stranicu koji nisu ukljuceni u paket. sta se tice napajanje mislim da bi 450 W bio neki minimum za ovo sta si naveo

Nije istina, Corsair od 400w ce bez problema potegnuti tvoju konfiguraciju, on je daleko od minimuma. Jace napajanje uzmi eventualno ako namjeravas kasnije nadograditi jos jednu grafu u kompu. Ako ne Corsair 400w. 
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
mdax kaže...
a dobro ako vi znate bolje, ali i sam corsair preporucuje minimalno 450 W
 Gle, VX 450, može držati Q9550 i GTX285, ja gledao na netu, može čak i GTX295 al nesto su govorili da treba drugaciju konektor neznam ni ja sta sad!
I don't care...
16 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

CX400 kodmene drzao 2 X 4830 obje klokane do bola,2HDDa,Phenom2 klokan na 3,7......... mislim da ce bez problema iono gore izdrzat.

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

poz

ispricavam se sto upadam u temu ali da ne otvaram drugu...

zanima me da li su vlasnici doticnog kucista imali probleme kod stavljanja maticne u onaj I/O shield (onaj limic na zadnjoj strani)

jer kolega je na drugom forumu imao problema sa biostarovom plocom

link

mislim uzet ovo kuciste pa hvala unaprijed na odgovorima

poz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
agent orange kaže...

poz

ispricavam se sto upadam u temu ali da ne otvaram drugu...

zanima me da li su vlasnici doticnog kucista imali probleme kod stavljanja maticne u onaj I/O shield (onaj limic na zadnjoj strani)

jer kolega je na drugom forumu imao problema sa biostarovom plocom

link

mislim uzet ovo kuciste pa hvala unaprijed na odgovorima

poz

Nikakvih problema nisam ima s dvije razlicite ploce koje sam ugradivao, ova koja je sad unutra je gigabayt ploca ultra durable,
ima sloj bakra za uzemljenje i napajanje dvostruke debljine pa pretpostavljam i da je malo deblja, nije da sam mjerio, i IO shield
je taman. To je i opcenito prvi put da sam cuo da je netko imao problema s tim...
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

odlicno..hvala na infu..

a eto kao sto vidis uvijek ima nesto da je**

i jos nesto...imam hx 620 sa ventilatorom na donjoj strani...

pa me zanima da li ima dosta mjesta da ga tako i postavim, znaci vent prema dolje

(da li ce lezat na dnu ili ce bit malo podignut)..na slikama ne vidim bas najbolje

cini mi se da ima jedno pola centa mjesta al jbg bolje pitatNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

Ima i vise od pola centa, sad sam pogledao i ima lufta taman da prst uguram ispod,

znaci ima otprilike 1cm, sasvim dovoljno, nego zasto bi napajanje ugradio tako ?

I ja imam vent na donjoj strani, samo okrenes napajanje tako da vent gleda prema gore,

tako ti izvlaci zrak iz donjeg djela kucista i jos pomaze pri cirkulaciji zraka u kucistu.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ANTEC Three Hundred

tako su mi kablovi blize maticnoj...

bice lakse kablove poslozit...bar mislim...neznam kad uzmem probacu na oba nacina...

tebi puno hvala na odgovorima, otklonio si mi sve nedoumice

poz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice