Zaba uvodi digitalno potpisivanje

poruka: 6
|
čitano: 1.279
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zaba uvodi digitalno potpisivanje".
17 godina

gj

ja bi zakonom zabranil korištenje papira osim za brisanje guzice ;D

Najozbiljnije bi trebalo sve prebacit u digitalni oblik i papir ostavit za ručno piskaranje a sve kaj se može digitalizirat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zaba uvodi digitalno potpisivanje
NEW_MAN kaže...

gj

ja bi zakonom zabranil korištenje papira osim za brisanje guzice ;D

Najozbiljnije bi trebalo sve prebacit u digitalni oblik i papir ostavit za ručno piskaranje a sve kaj se može digitalizirat.

potpisujem ovo...btw. tražio sam, baš zbog toga da izbjegnem hrpu papira u sandučiću, od t-mobile-a, da mi ne šalju papirnati račun, nego da mi ga, radi evidencije(imam trajni nalog u banci) šalju na mail...i odgovor iz korisničke podrške me je zapanjio...takvo što je kod njih nemoguće...pa tko je tu onda lud???Viče :(
17 godina
neaktivan

zakon o telekomunikacijama i ostali zakoni t-mobile-u (T-HT-u) nalažu da ti mora ispostaviti papirnati račun u tvoj kaslić.

Ja koristim WebBill uslugu ali svjedno mi moraju ispostaviti račun u papirnatom obliku jer takav je zakon. (a zakon je zaostao kao i cijela država)

www.pcmajstor.com
17 godina
neaktivan

spustite se na zemlju... vi bi to uveli u zemlji u kojoj 50% ljudi ima samo osnovnu skolu (ili ju cak nisu zavrsili)?! rekao bi primorac "drzava znanja"... sve dok je takvo stanje, racuni ce nam i dalje stizat u sanducic, ali u papirnatom obliku.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)

0 0 hvala 0
17 godina
Buddhazg kaže...

zakon o telekomunikacijama i ostali zakoni t-mobile-u (T-HT-u) nalažu da ti mora ispostaviti papirnati račun u tvoj kaslić.

Ja koristim WebBill uslugu ali svjedno mi moraju ispostaviti račun u papirnatom obliku jer takav je zakon. (a zakon je zaostao kao i cijela država)

Meni VIP isključivo mailom šalje račun. Zvala me nedavno žena da me pita jel hoću primati mailom umjesto snailom.
17 godina
neaktivan

Takav način potpisivanja se u Bosni i Hercegovini koristi već preko 3 godine kod izrade osobnih dokumenata. Jednako tako kod uzimanja otiska prstiju za osobnu iskaznicu ne moraš umakati prstiće u onu boju, nego ti ih teta lijepo odmah skenira. I ne moraš donositi svoje fotografije i trošiti novac kod fotografa, već teta ima i digitalni fotoaparat, pa te uslika.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice