gj
ja bi zakonom zabranil korištenje papira osim za brisanje guzice ;D
Najozbiljnije bi trebalo sve prebacit u digitalni oblik i papir ostavit za ručno piskaranje a sve kaj se može digitalizirat.
gj
Najozbiljnije bi trebalo sve prebacit u digitalni oblik i papir ostavit za ručno piskaranje a sve kaj se može digitalizirat.
gj
zakon o telekomunikacijama i ostali zakoni t-mobile-u (T-HT-u) nalažu da ti mora ispostaviti papirnati račun u tvoj kaslić.
Ja koristim WebBill uslugu ali svjedno mi moraju ispostaviti račun u papirnatom obliku jer takav je zakon. (a zakon je zaostao kao i cijela država)
spustite se na zemlju... vi bi to uveli u zemlji u kojoj 50% ljudi ima samo osnovnu skolu (ili ju cak nisu zavrsili)?! rekao bi primorac "drzava znanja"... sve dok je takvo stanje, racuni ce nam i dalje stizat u sanducic, ali u papirnatom obliku.
zakon o telekomunikacijama i ostali zakoni t-mobile-u (T-HT-u) nalažu da ti mora ispostaviti papirnati račun u tvoj kaslić.
Ja koristim WebBill uslugu ali svjedno mi moraju ispostaviti račun u papirnatom obliku jer takav je zakon. (a zakon je zaostao kao i cijela država)
Takav način potpisivanja se u Bosni i Hercegovini koristi već preko 3 godine kod izrade osobnih dokumenata. Jednako tako kod uzimanja otiska prstiju za osobnu iskaznicu ne moraš umakati prstiće u onu boju, nego ti ih teta lijepo odmah skenira. I ne moraš donositi svoje fotografije i trošiti novac kod fotografa, već teta ima i digitalni fotoaparat, pa te uslika.