Windows 7 ne treba QuickTime

poruka: 20
|
čitano: 3.362
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 ne treba QuickTime".
17 godina

Odlično! iTunes ionako ne koristim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jos da stave i podrsku za realplayer, sreci nema kraja :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 ne treba QuickTime

mislim da nisam naletio na realmedia datoteku vec dobrih 4-5 godina...

17 godina

odnosi li se to i na web sadržaj za koji je potreban quick time? i to bi bilo dobro da su riješili..

17 godina
Elles D. kaže...

mislim da nisam naletio na realmedia datoteku vec dobrih 4-5 godina...

Na žalost, imam kolekciju od nekoliko desetina. Ipak, ne mogu previše da se požalim, dok mi ne padne na pamet da pogledam neku od njih, zaboravim da ga imam na računaru.
17 godina
neaktivan

Ajmo još jedna tužba od EU, sada će se Apple žaliti na nelojalnu konkurenciju. Inače odličan potez od Microsofta.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Budući da iTunes nikada nisam koristio ovo mi je odlična novost. :)

Zakon.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e vidiš, ovo je dobra vijest.   s obzirom na to da je QuickTime zapravo jedan vrlo šugavi niš-koristi player koji se koristi samo za neke određene fajlove ali zato redovito pita za nadogradnju i slične fore.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina

Q.time  me uvijek živcirao, glup format za koji trebaš poseban codec-player.

Još da ubace Firefox u win7 i srede punkbuster, isss idealan OS. Cool

AMD Athlon 4200+ X" 2GB ram 2x160GB hdd xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd Win 7 b
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za one koji žele gledati Quicktime i Realmedia sadržaje bez njihovih šugavih playera preporučamo Quicktime Alternative:

http://www.free-codecs.com/download/quicktime_alternative.htm

i

Real Alternative na

http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm

i mir u kući, nemaš glupe playere, a sve realmedia i quicktime sadržaje možeš gledat iz bilo kojeg playera u Windowsima.

16 godina
neaktivan

Lično preporučujem Media Player Classic

Rijetko koji potpis je zanimljiv.
17 godina
Dženan kaže...

Lično preporučujem Media Player Classic

A jel, a on i ide u paketu sa ovim real i quicktime alternate jer bez njih je i on nemoćan Cool
17 godina
neaktivan

baš me zanima jel budu konačno napravili normalnu ugrađenu podršku za dvd reprodukciju. jos nikad nisam instalirao windowse i stavio dvd u citac i od prve pogledao film s wmp. ili se slika kocka ili zvuk ne radi, a i nakon muke s codecima kad sve proradi nac recimo subtitlove unutar menia je znanstvena fantastika. zato, od kad je dvdova iz cistog dispeta instaliram vlc za video i itunes za muziku i nemam posla s wmp.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 11:49 (bubbach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

baš me zanima jel budu konačno napravili normalnu ugrađenu podršku za dvd reprodukciju. jos nikad nisam instalirao windowse i stavio dvd u citac i od prve pogledao film s wmp. ili se slika kocka ili zvuk ne radi, a i nakon muke s codecima kad sve proradi nac recimo subtitlove unutar menia je znanstvena fantastika. zato, od kad je dvdova iz cistog dispeta instaliram vlc za video i itunes za muziku i nemam posla s wmp.

Koji Wmp koristiš ? Wmp 11 uz K lite standard reproducira sve što ti treba pa i QuickTime-ov .mov format a podržava i RealPlayer. Subtitles također rade sasvim normalno ali malo ih je teže naći to je istina. Ni po čemu značajna vijest jer uz 5 min podešavanja sve radi i na Visti preko Wmp-a.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 12:35 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
Pa i par minuta treba za instalaciju FF. pa je opet skoro 80% ljudi koristilo IE6. Većina ljudi ne zna pola mogućnosti windowsa, a ni neće znati jer im se neda istraživati i malo pogledati neke opcije. Ljuduma moraš sve servirati na pladnju da bi znali da to postoji.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...
bubbach kaže...

Koji Wmp koristiš ? Wmp 11 uz K lite standard reproducira sve što ti treba pa i QuickTime-ov .mov format a podržava i RealPlayer. Subtitles također rade sasvim normalno ali malo ih je teže naći to je istina. Ni po čemu značajna vijest jer uz 5 min podešavanja sve radi i na Visti preko Wmp-a.

istina, sad se na wmp može gledati sve, ali ipak bolji je mpc.       wmp koristim samo za gledanje na brzinu nekih kratkih filmova, zato što mi je vrlo nezgrapno i nepregledno napravljen 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan

Ma zakon je!

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

wmp za muziku, mpc za filmove (ima mi ljepse subtitlove :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izvrsno za mene, tak i tak ne koristim iTunes, preglup je (jednostavno ne kužim kak se s njime radi).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Pa i par minuta treba za instalaciju FF. pa je opet skoro 80% ljudi koristilo IE6. Većina ljudi ne zna pola mogućnosti windowsa, a ni neće znati jer im se neda istraživati i malo pogledati neke opcije. Ljuduma moraš sve servirati na pladnju da bi znali da to postoji.
ne znam jesi ovime htio i meni nešto poručiti, ali u sukobu si s činjenicama a te su da je vlc bolji video player od wmp-a xx, jednako kao i itunes kvalitetniji muzički library. pogledaj malo što korisnici kažu. ovo nije inženjerski komad softwarea na kojem profesionalci zarađuju za život nego media player. reproduktor. kvaliteta mu se mjeri u dostupnosti pojedinih opcija i zadovoljstvu korisnika.
tu se uključujem s pričom o dostupnosti subtitlova; a u media playeru osim razno raznih servisa registracija i slično nadohvat ruke nije apsolutno ništa. bar prilikom inicijalnog pokretanja.
neću ni spominjat koliko je problematično sređivanje librarya wmpa ako ti je muzika imalo razbarušena (nesređeni tagovi, kompilacije, nepotpuni albumi...). vlc je drag and play za apsolutno sve na ovom svijetu- bez ikakvih codec packova i sličnog. jedino što skinem je službeni divx codec s divix.com stranice, makar radi čisto dobro i bez njega, a sve opcije potrebne za ugodno gledanje filma su na desnom kliku. i nikad mi neće bit jasno što je u glavama onih koji isporučuju software kod kojeg je drugačije. to bi trebao biti standard.. a ne kao u wmp.. sve nešto u šiframa u context meniju.. ne sviđa mi se.
A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 1:57 (bubbach).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice