Odlično! iTunes ionako ne koristim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jos da stave i podrsku za realplayer, sreci nema kraja :)
mislim da nisam naletio na realmedia datoteku vec dobrih 4-5 godina...
odnosi li se to i na web sadržaj za koji je potreban quick time? i to bi bilo dobro da su riješili..
mislim da nisam naletio na realmedia datoteku vec dobrih 4-5 godina...
Ajmo još jedna tužba od EU, sada će se Apple žaliti na nelojalnu konkurenciju. Inače odličan potez od Microsofta.
Budući da iTunes nikada nisam koristio ovo mi je odlična novost. :)
Zakon.
e vidiš, ovo je dobra vijest. s obzirom na to da je QuickTime zapravo jedan vrlo šugavi niš-koristi player koji se koristi samo za neke određene fajlove ali zato redovito pita za nadogradnju i slične fore.
Q.time me uvijek živcirao, glup format za koji trebaš poseban codec-player.
Još da ubace Firefox u win7 i srede punkbuster, isss idealan OS.
Za one koji žele gledati Quicktime i Realmedia sadržaje bez njihovih šugavih playera preporučamo Quicktime Alternative:
http://www.free-codecs.com/download/quicktime_alternative.htm
i
Real Alternative na
http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm
i mir u kući, nemaš glupe playere, a sve realmedia i quicktime sadržaje možeš gledat iz bilo kojeg playera u Windowsima.
Lično preporučujem Media Player Classic
Lično preporučujem Media Player Classic

baš me zanima jel budu konačno napravili normalnu ugrađenu podršku za dvd reprodukciju. jos nikad nisam instalirao windowse i stavio dvd u citac i od prve pogledao film s wmp. ili se slika kocka ili zvuk ne radi, a i nakon muke s codecima kad sve proradi nac recimo subtitlove unutar menia je znanstvena fantastika. zato, od kad je dvdova iz cistog dispeta instaliram vlc za video i itunes za muziku i nemam posla s wmp.
baš me zanima jel budu konačno napravili normalnu ugrađenu podršku za dvd reprodukciju. jos nikad nisam instalirao windowse i stavio dvd u citac i od prve pogledao film s wmp. ili se slika kocka ili zvuk ne radi, a i nakon muke s codecima kad sve proradi nac recimo subtitlove unutar menia je znanstvena fantastika. zato, od kad je dvdova iz cistog dispeta instaliram vlc za video i itunes za muziku i nemam posla s wmp.
Ma zakon je!
wmp za muziku, mpc za filmove (ima mi ljepse subtitlove :)
Izvrsno za mene, tak i tak ne koristim iTunes, preglup je (jednostavno ne kužim kak se s njime radi).